Problém s HOLKOU!POMOC!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
neo250
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problém s HOLKOU!POMOC!

Príspevok od používateľa neo250 »

Ahojte.........No mám takýto problém, pôjdem na to stručne.
Pred 3 mesiacmi som sa zoznámil s jednou holkou, najprv to bolo len cez net, neskôr aj osobne a potom sme sa aj stretávali, čoraz viac a viac, ona mi napísala, že ma má veľmi rada a chcela by somnou chodiť, ja som najprv odmietol, lebo som k nej nič necítil ale po 2 týždnoch som cítil spätnú väzbu k nej. tak sme sa dali do kopy. Zajtra je už mesiac čo spolu chodíme. Problém u mna len teraz nastane. Prvý týždeň to bolo super, všetko super klapalo, stále sme boli spolu, chodili sme častejšie von, po týždny som už u nej strávil celú noc..........ale sex tam nebol.......neskôršie ked sme mali volno tak som u nej bol pol dňa a skoro sa to dostalo až k pohlavnému vztyku. všetko bolo ok. ale o necelé dva týždne začala byť divná, niečo sa jej stalo, neskoršie mi povedala, že začala pochybovať o nás dvoch........atd. som ju ujistil a myslel som si že to najhoršie je za mnou. no o necelé 3 dni sme boli u nás doma sami, samozrejme už sa niečo dialo.......všetko okrem (sexu). K sexu by sme sa aj dopracovali, keby neprišli naši domov :oops: bolo to v pohodičke.....ale o necele 4 dni ked som bol s nou tak ma začala totálne ignorovať, proste si ma nevšímala, som sa nasral a odyšiel, potom mi napísala sms aby som sa na nu nehneval, že mi to všetko vysvetli a aby som jej odpustil......
Včera som sa s nou stretol a povedala mi jedno: "problém je tam, že už ťa nemám tak rada ako som ťa mala predtým" tieto slová mi povedal, začali sme sa o tom rozprávať.....atd. potom mi povedala, aby som jej dal čas.........či to má somnou ťahať alebo nie.....par dní! :? spýtal som sa či je to pauza vo vsťahu lebo väčšina pauza znamená koniec.......odpovedala že nie......že budeme pokračovať vo vsťahu a potom mi povie viac toho... :(
Tak sa chcem opýtať, skúsených ale aj ostatných čo na to hovoríte, svoj názor aký mate na to...... :weep: :weep: :weep:
DAKUJEM :!:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

podla mna tento typ zoznamenia ako cez net nieje najlepsie na dlhotrvajucejsie vztahy...... ked ste si zacali pisat tak sa mozno stalo ze sa zalubila "do pismenok" bola plna ocakavani co napise ta druha strana kazdy den cakala len na to .....ale ked uz prislo na ine ako virtualny kontakt , ked ste sa uz zacali stretavat nazivo tak nastalo "vytriezvenie"....... tam na druhej strane PC sedela mala nejake predstavy o tebe ....mozno si ta predstavovala nejakeho uplne ineho......... imho to co sa stalo nieje nic nove

btw nebola tu nejaka podobna tema nedavno _?
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no ale mi sme sa poznali od detstva........potom odyšla a nevidel som ju 10 rokov......cez leto sme sa tiež strétávali ako kamaráti......ale potom som dlhšie o nej nič nepočul. a ked potom som prišiel do 3 ročníka OA tak som zbadal, že chodí do 1 triedy OA......a tam sme sa tiež potom začali stretávať a rozprávať.......a ked nie v škole tak cez net......a pokračovanie som písal :?
Lolofon
Medium Star
Medium Star

vazne si sa jej mozno prejedol :wink: ,,ked hovoris ze mate taku dlhu znamost ..... ,vies po takom case mozno ocakavala nieco ine...ide o to aka bola vasa znamost na zaciatku v detstve iked to urcite nebola laska ...... a tich 10 rokov ......"zide z oci zide z mysle" ,tak asi ,,,nejako to oziv ,niecim ju prekvap...ale pozri sa na to triezvym pohladom, obzri sa aj po inej keby to s touto zlyhalo :wink:

a btw ODISLA trha mi to oci :twisted:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

proste cakaj ako sa to vyvinie,...
laska sa neda nanutit,...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Lolofon napísal:vazne si sa jej mozno prejedol :wink: ,,ked hovoris ze mate taku dlhu znamost ..... ,vies po takom case mozno ocakavala nieco ine...ide o to aka bola vasa znamost na zaciatku v detstve iked to urcite nebola laska ...... a tich 10 rokov ......"zide z oci zide z mysle" ,tak asi ,,,nejako to oziv ,niecim ju prekvap...ale pozri sa na to triezvym pohladom, obzri sa aj po inej keby to s touto zlyhalo :wink:

a btw ODISLA trha mi to oci :twisted:

Skúsim niečo vymyslieť........dám na tvoju radu, ale poprípadne by som nedolázal sa pozrieť na inu ked ju lubim :? to by u mna dlhšie trvalo :?
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

CAS CAS CAS CAS
homar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa homar »

neo250: fakt ze cas ukaze, hlavne to netreba nutit, mam trochu podobny problem, preto hovorim, treba tomu dat cas... drzim palce :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

aj napriek tomu ze je to tazke musis pockat ako sa to vyvynie...mozno si to rozmysli a bude to fajn :) ...len neprestan dufat a pripadne si naozaj nechaj zadne dvierka keby to cakanie uz nemalo zmysel...
anyways...drzim palce nech to dobre dopadne :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ludia ja sa najviac bojím, že to medzi nami ukončí :weep: :weep: :weep: :weep: mám taký blbý pocit z toho, a stále nad tým premýšlam...... ako sprosty :?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

nepremyslaj...v tomto pripade je to naozaj zbytocne...musis len vyckat...
a naozaj sa ti zda take nerealne najst si niekoho ineho??
Lolofon
Medium Star
Medium Star

neo250 napísal:ludia ja sa najviac bojím, že to medzi nami ukončí :weep: :weep: :weep: :weep: mám taký blbý pocit z toho, a stále nad tým premýšlam...... ako sprosty :?
rozmyslaj ,ked za nou prides usopleny , uslzeny nic nedosiahnes ....chod sa z tejto depky vyspat,daj jej nejaky darcek s venovanim ,popripade skus nieco ine....hlavne sa neboj lebo velakrat ked nieco pokazime prameni to zo strachu ABY SME NIECO nepokazili .... s chladnou hlavou ide vyriesit vela problemov :wink:
oziv tento vztah nejako a nicoho sa neboj ...
napis ako to dopadlo.....
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Lolofon: jasné že dám vedieť, si myslím, že ak budeme spolu ešte asi 10 dní, tak určite budem s nou, ale ak nie tak :smt022 do 10 dní napíšem čo a ako......zatím dakujem :? :!:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Problém mohol vzniknúť z toho, že holka bola pod vplyvom prvotného pobláznenia a až neskôr si uvedomila reálne city k tebe. Možno teraz vytriezvela z prvotného opojenia a zľakla sa, že spravila chybu. Je už len na tebe aby si ju presvedčil o opaku. Ďalšia vec môže byť, že si ju v niečom sklamal, no o tom teraz nechcem, to si musíš prebrať sám. Každopádne viac sa dozvieme po tom rozhovore.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hh

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Neo250 .. z akeho si mesta? :shock: Resp. kde na OA do ktoreho mesta chodis..?
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no ludia........... :( nakoniec to ukončila :weep:
ma to položilo :weep:
//eritrocit: prečítaj si pravidlá ohľadne počtu smailíkov na jeden príspevok
//Je mi to ľúto, chce to len čas, on je najlepší liek
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

tak kasli na to...zjavne to nebola ta prava! uvidis pridu dalsie lepsie ako bola ona!budem ti drzat palce:) :wink: zeny sa proste niekedy nedaju pochopit:P
Lolofon
Medium Star
Medium Star

neo250 napísal:no ludia........... :( nakoniec to ukončila :weep:
neplac ,je to sice tazke,no takychto faciek este dostanes ... postav sa opet na nohy ,pozviechaj sa ,nemozes smutit vecne ,urcite to pojde sa z toho dostat chod za kamaratmi /kami ,porozpravajte sa o tom .... pojde to.....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

neo250 napísal:no ludia........... :( nakoniec to ukončila :weep:
Chod dade s kamaratmi vonka...vyrazte na daku akciu..zabav sa ...neboj casom na to prestanes mysliet :) hlavne s nou nebud v kontakte(to pomaha)
Napísať odpoveď