Pred 3 mesiacmi som sa zoznámil s jednou holkou, najprv to bolo len cez net, neskôr aj osobne a potom sme sa aj stretávali, čoraz viac a viac, ona mi napísala, že ma má veľmi rada a chcela by somnou chodiť, ja som najprv odmietol, lebo som k nej nič necítil ale po 2 týždnoch som cítil spätnú väzbu k nej. tak sme sa dali do kopy. Zajtra je už mesiac čo spolu chodíme. Problém u mna len teraz nastane. Prvý týždeň to bolo super, všetko super klapalo, stále sme boli spolu, chodili sme častejšie von, po týždny som už u nej strávil celú noc..........ale sex tam nebol.......neskôršie ked sme mali volno tak som u nej bol pol dňa a skoro sa to dostalo až k pohlavnému vztyku. všetko bolo ok. ale o necelé dva týždne začala byť divná, niečo sa jej stalo, neskoršie mi povedala, že začala pochybovať o nás dvoch........atd. som ju ujistil a myslel som si že to najhoršie je za mnou. no o necelé 3 dni sme boli u nás doma sami, samozrejme už sa niečo dialo.......všetko okrem (sexu). K sexu by sme sa aj dopracovali, keby neprišli naši domov
Včera som sa s nou stretol a povedala mi jedno: "problém je tam, že už ťa nemám tak rada ako som ťa mala predtým" tieto slová mi povedal, začali sme sa o tom rozprávať.....atd. potom mi povedala, aby som jej dal čas.........či to má somnou ťahať alebo nie.....par dní!
Tak sa chcem opýtať, skúsených ale aj ostatných čo na to hovoríte, svoj názor aký mate na to......
DAKUJEM