Jordan

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
miki7779
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Jordan

Príspevok od používateľa miki7779 »

Co si myslite o znacke Air jordan? Podla mna je celkom cool ale nikde ju nemozem zohnat. Ona sa pomaly rozsiruje a to ma tesi .
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

no uprimne povedane doteraz som o nej nepocula a ked som si precitala tvoju temu musela som ist do googlu a dat si to vyhladat aby som bola ako tak v obraze :) tazke zatial ti moc nepoviem :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

NO co i nato povedat , maju fakt skvele veci , dalo by sa povedat ze najlepsie . Na bball urcite . Zaplatis sice zato dost ale podla mna sa to oplati :) . A hlavne sa mi strasne pacia tie velkosti ( Jordan Xl mas ako XXXL normalne ) a aj tenisky neni problem kupit 49 8)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Kód: Vybrať všetko

http://www.shop.ballers.sk/index.php?link=view&type=c&id=36
V poho stranka objednal som si tam tricko as tam jordan :wink:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

pre mna naj znacka, ale aj fest draha. ak chces daco kupit kukni

Kód: Vybrať všetko

shop.ballers.sk
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no najdrahsi je na tom len obrys jordana s loptou :d tenisky za 5k?? to de sme? unas nema clovek sancu sa tak obliekat ak nieje prachac :(
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

dawo napísal:no najdrahsi je na tom len obrys jordana s loptou :d tenisky za 5k?? to de sme? unas nema clovek sancu sa tak obliekat ak nieje prachac :(
a kvalita ktoru si nou kupujes...
a nesuhlasim ze sa to neda zohnat. Kto chce najde (a to plati aj pre peniaze....) :?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

lol tricko 1200 Sk........no konec. Nejsom kkt kupovat taketo "kvalitne" peachoviny.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

dair napísal:a kvalita ktoru si nou kupujes...
a nesuhlasim ze sa to neda zohnat. Kto chce najde (a to plati aj pre peniaze....) :?
ci and1,nike,adidas,jordan vsetko mas z chiny, taiwanu, pakistanu a podobnych sraciek... cim dalej tym viac sa vsetky tieto znacky kurv**** a tenisky sa ti rozflakaju,rozparaju,roztrhnu po par tyzdnoch...
vyrobna cena je mozna 300sk (ak neprehanam) a ostatne je prirazka za znacku... nuz, ale za image sa plati.
Z tychto znaciek sa najviac rozflakuju and-one, to je uz davno zname..
Jordany mal jeden kamarat a tiez sa mu po mesiaci rozflakali...no a 5K za tenisky..no dik..aby som mesiac brigadoval na jedny kecky, no faka :D
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:ci and1,nike,adidas,jordan vsetko mas z chiny, taiwanu, pakistanu a podobnych sraciek... cim dalej tym viac sa vsetky tieto znacky kurv**** a tenisky sa ti rozflakaju,rozparaju,roztrhnu po par tyzdnoch...
vyrobna cena je mozna 300sk (ak neprehanam) a ostatne je prirazka za znacku... nuz, ale za image sa plati.
Z tychto znaciek sa najviac rozflakuju and-one, to je uz davno zname..
Jordany mal jeden kamarat a tiez sa mu po mesiaci rozflakali...no a 5K za tenisky..no dik..aby som mesiac brigadoval na jedny kecky, no faka :D
lol ok tak ty si budes hrat basket v cinakoch a ja si dam moje Jordany.... rozhodne volim do bot investovat a mat nohu v luxuse ako si ich do***at a dat tie love po doktoroch...
Na basket mam zopar parov and1 a do haly jordany a to si aj kupim nabuduce. U topanok to mas podobne ako u aut. Lacny model, lacne prevedenie, napodobnenina koze a nizka trvanlivost... co cakas...
S tym co si ja kupujem som zatial nikdy nemal problem a to davam botam zabrat jar leto jesen zima.... :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ide o to aky kus chytis to je pravda ale o kvalite sa tu este neda jednoznacne hovorit kukiak ma recht ..dnes sa to uz vsetkot robi na jednej luke ... a bez takej drahej "kvality" sa asi aj zaobidem no offense
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:lol ok tak ty si budes hrat basket v cinakoch a ja si dam moje Jordany.... rozhodne volim do bot investovat a mat nohu v luxuse ako si ich do***at a dat tie love po doktoroch...
Na basket mam zopar parov and1 a do haly jordany a to si aj kupim nabuduce. U topanok to mas podobne ako u aut. Lacny model, lacne prevedenie, napodobnenina koze a nizka trvanlivost... co cakas...
S tym co si ja kupujem som zatial nikdy nemal problem a to davam botam zabrat jar leto jesen zima.... :?
ja nemam ziadne cinany...

"Lacny model, lacne prevedenie, napodobnenina koze a nizka trvanlivost... co cakas..." neviem od topanok tvojej ospevovanej ppci jou jou super znacky and1 cakam viac... sa nam v time rozdrbali kazdemu po maximalne 2 mesiacoch. Proste nevydrzia 6x do tyzdna plnu zataz. And1 neni ziadna kvalita, to je vseobecne zname...
Lacny model = shit ? tak to si daj hned 3 facky..
Nieco je lacne tak je to hned na rit? Fakt super nazory..Cize ty si kupujes aj znackove banany priamo dovezene z panamy, oberane opicami?

Ci ta boty nejak zachrania pred dorbanymi nohami... Ide hlavne oto aby si mal nohu pevnu a zabranil vyronu..a aby tlmila narazy...teda hlavne ked hras na betone. Na dreve kadejake bublinky a pickoviny su akurat tak na okrasu. Tam ti stacia obycajne kozene nike za 2000sk z vypredaju (ja ich nemam..) ale nohu ti ochranuju tak isto ako tvoje jordany za majland..
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

??? sa preber a nevsuvaj mi slova do ust co som nikdy nepovedal...
Kde som pisal ze nosis cinany? Vravim ti ze ak by si volil radsej hrat v cinanoch ako v Jordanoch lebo v tom nevidis rozdiel, je to tvoja volba...
A neviem kde kupujes ale momentalne mam 3je and1, jordany a dady spree a vsetky drzia. and1 nosim dennodenne z toho dva pary + dady uz prezili 3tie leto a posledne mam pol roka... ANI JEDNE napraskaju, neodliepaju sa nikde.... Jordany detto a jedine dady maju povoleny svik dole pri snurkach co som lenivy si nechat zasit. Ide o to kamo aj ako sa o boty staras. (predstav si a teraz ti poviem VELKE tajomstvo, ze ked v basketbalovych botach!!! nehras futbal, nekopes do sutrov a cistis si ich a susis ked su mokre a spotene, vydrzia ti veeeelmi dlho)
Ked som hraval v lete dennodenne tak lacne nike (okolo 2-3 tisic) fakt sa rozbili po par mesiacoch ale na and1 sa ja osobne nemozem stazovat. Neviem co si kupujes ty ale...

A ANO, LACNY MODEL JE SHIT pretoze kazda znacka ma kvalitu pouzitych materialov a prevedenia odstupnovane a to sa odraza aj v cene.... Vidim ze ak oponujes na take veci tak fakt nevies co hovoris... chod sa niekde opytat do obchodov ak mne neveris...

a aby si nemal opet nejake skreslene dojmy, KAMO nos si co chces, kup si hocia aj ADIADS a usetris a ja si budem obuvat co ja chcem.... :?

a len tak pre porovnanie, tie consy co mas su dobre, pevne ale velmi tvrde. Jordany co mam su ovela lahsie a meksie a noha v nich sedi akoby boli pre ne site na mieru... a jordany ma este neotlacili co na posledne consy som si musel zvykat asi mesiac...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

and1 madnes,rekanize,lockdown... dodrbali sa do mesiaca. Nehram v nich fotbal, nechodim po vonku, nesusim ich na radiatore, kozu osetroval pripravkami. Proste na rekanizoch sa dodzubala bublina, cela vytiekla. Madnes, putka pri snurkach sa po !2! dnoch odparali...Lockdown, podrazka a spicka odlepena do 2 tyzdnov. Vnutri nevydrzali, proste sa zacali trhat aj z vnutra.
Ked mas taketo skusenosti s and1 ako ja, tak ver ze by si si ich uz viac nekupil a len by si nadaval..

Co sa tyka lacnych znaciek...mal si na nohach alebo v ruke magic32 boty? v statoch ich kupis za 25 dolacov... Kozene, makke, na spojoch pevne presite. Kamarat ich ma a drzia uz 3ti mesiac bez naznaku zavady. Ked si ich porovnam s mojimi starymi and1 ktore su niekolkokrat drahsie, mi vychadza, ze nie vzdy cena zodpoveda kvalite...
Mozno som mal len nestastie..hm..ale 3x..neviem no..

Teraz co mam konzervy tak su vnutri makke ale pevne jak svina co je pre mna dobre (clenky...).
kazda znacka ma kvalitu pouzitych materialov a prevedenia odstupnovane a to sa odraza aj v cene....
Ver tomu ze vyrobna cena ziadnej tenisky nedosiahne ani 500sk (mozno este prehanam) v prvom rade platis za styl,imidz, znacku...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

fakt neviem kde nakupujes ale ja s mojimi and1 som zatial mal problem iba s jednym modelom (co aj tak vydrzal dost dlho) a za tie roky som ich vystriedal dost vela...
Je pekne ze vyrobna cena bot nie je ani 500SK ale takto to je s UPLNE vsetkym co sa vyraba a nakupujes.... to nema s kvalitou nic spolocne a ked nevidis rozdiel v v obycajnych adidasoch a hociktorych Jordanoch z jeho kolekcie ("13") tak je kazda debata tu zbytocna....
co sa mna tyka.... koncim :?
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

nepoznate niekto este nejake e-shopy s vecami na basket?? thx
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

den333 napísal:nepoznate niekto este nejake e-shopy s vecami na basket?? thx
http://shop.ballers.sk/ alebo hod do googla jordan+shop a stranky pisane po SK. :wink:
miki7779
Light Expert
Light Expert

sranda

Príspevok od používateľa miki7779 »

fakt sranda :lol: mam triko jordan a je strasne velke /jak pizamo/ a mama ho dala prat na 90-siatku
a ona sa nezrazilo ani o 1 mm. Asi preto je to take drahe
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

inac jordam rpedavaju aj v NIKE :)...
ja mam jednu mikinu bielu a paci sa mi z mojich vsetkych veci najviac...hodim aj foto :)...ale uz je na niektorych meistach tak spinava ze to nejde ani savom:(
Prílohy
DSC00037.JPG
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

TomAss napísal:inac jordam rpedavaju aj v NIKE :)...
ja mam jednu mikinu bielu a paci sa mi z mojich vsetkych veci najviac...hodim aj foto :)...ale uz je na niektorych meistach tak spinava ze to nejde ani savom:(
Mam take iste obliecky ako ty :D :D

ale k teme: za luxus sa plati
Napísať odpoveď