.::BAILANDO::.
.::BAILANDO::.
Takže táto téma tu ešte neni čo ma dosť prekvapuje...
Komu držíte palce???
Ja Lacimu strike a čo sa tíka hlavných súťažiacich tak toho chlapca na vozíku...A vy??
Komu držíte palce???
Ja Lacimu strike a čo sa tíka hlavných súťažiacich tak toho chlapca na vozíku...A vy??
hmmmm
ach boze uz vacsia hlupost tu nemohla byt
clovek si chce nieco v TV normalne pozret a uvidi tuto chu****
vsetko je to len o tom istom presmrdanie tych istych tvar akoza slo... smotanka
cloveka to vie uz priserne nasrat
uz nevedia od dobroty co maju davat a na co minat peniaze
a o moderatoroch ani nepovediac stale ty isty uz som si myslel ze tam bude banasova
clovek si chce nieco v TV normalne pozret a uvidi tuto chu****
vsetko je to len o tom istom presmrdanie tych istych tvar akoza slo... smotanka
uz nevedia od dobroty co maju davat a na co minat peniaze
a o moderatoroch ani nepovediac stale ty isty uz som si myslel ze tam bude banasova
-
peterkozel
Medium Professional
nevidel som to cele ale videl som prvych 3 och a pozdava sa mi ta 1-2 cize Viky je celkom dobre tak to precitene moc tancovali , sa mi zdalo akoby mali spolu neaky vztah
no a ty jednotka ten moderator zas tak pohyblivo a sialene .. ostatok som nevidel cize sa k tomu nemozem vyjadrit ked uvidim tak dopisem
Vesper napísal:dalsia stupidna sutaz z ktorej nase ´celebrity´ vyjdu poriadne nabalene a ti ludia co sa tam prihlasili skoncia z prazdnymi rukami okrem vitaza
bysom sa fakt musel hrozne nudit aby som svoj cenny cas zabijal takouto sprostostou
Mal som tú česť včera tento program sledovať (presnejšie počúvať)..
Podľa mňa najviac by všetkým desiatim pomohli, keby nerobili žiadnu show a jednoducho všetky peniaze určené účinkujúcim (vraj celebritám, ale ja som tam včera žiadnu nevidel) rozdelili medzi súťažiacich..
A spievajúci Rozboril.. keď som toto počul, až ma káralo!!!
Podľa mňa najviac by všetkým desiatim pomohli, keby nerobili žiadnu show a jednoducho všetky peniaze určené účinkujúcim (vraj celebritám, ale ja som tam včera žiadnu nevidel) rozdelili medzi súťažiacich..
A spievajúci Rozboril.. keď som toto počul, až ma káralo!!!
Je naozaj smutné ako sa Markíza ako aj iné média tvária, že pomáhajú "obyčajným" ľuďom. Pri tom ide len o peniaze o nič iné, Markíza daruje nejakú smiešnu výhru, ale vytlčie z toho sledovanosť a oveľa väčšie prachy, najmä potom aj v tlači a v bulvári a na hovadinách so súťažou nesúvisiacich.
Keby im chceli pomôcť dá sa to aj bez súťaže. A naozaj by mohli pomôcť aj všetkým keby chceli.
Tak ale sú to komerčné média a musia si získať sledovanosť, ale je úbohé sa tváriť ako Matka Tereza, keď je to o prachoch.
Keby im chceli pomôcť dá sa to aj bez súťaže. A naozaj by mohli pomôcť aj všetkým keby chceli.
Tak ale sú to komerčné média a musia si získať sledovanosť, ale je úbohé sa tváriť ako Matka Tereza, keď je to o prachoch.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Ako som pozeral Bailando len od polovice
ja len doplnim ze nemienim pozriet ani jeden diel.Bohumil Stejskal z medialne.sk napísal:Nedeľa večer je pre mňa posvätná. Vždy o dvadsiatej si zaviažem basketbalové cvičky a s partiou susedov a známych naháňame v telocvični oranžovú loptu. Síce väčšinou prehráme o dva body, ale tento rituál nemôže narušiť ani nejaké Bailando. Aj preto mi z neho moja milá žena iniciatívne spravila záznam na náš rekordér pridelený od Mediálne.sk.
Bez konzultácie s programom nastavila nahrávanie od ôsmej do desiatej. Netušila, že program bol naplánovaný takmer do jedenástej večer. Keď som teda o desiatej zasadol k Rozborilovi a aktuálne tanečníčke bez partnera, myslel som si, že som práve videl posledné číslo.
Ako hlboko som sa mýlil! Šou bola práve v polovici. Nevídané, neslýchané, záverečné titulky rolovali tesne pred polnocou. Desať dvojminútových tanečných čísel trvalo štyri hodiny! Navrhujem doplniť slovník slovenského jazyka. Ak sa televízny program pretiahne o takmer presne jednu celú hodinu, nech to znamená, že sa program "prebailandoval".
Okrem nešťastnej sólo tanečnice Kataríny (partner Ján Kuric ochorel) som v priamom prenose odsledoval tanec mladej vietnamky Romany a Laca Strike-a, Rasťa so Zlaticou v kostýme pripomínajúcom plačku na pohrebe a verejnoprávnej pani Heribanovej s učiteľom tanca Petrom. Musím napísať, že šou to je efektná.
Kliknite pre zväčšenie
Dočasne dokonca prevláda pozitívny námet, teda súhlasím s tvrdením jedného z celebritných účastníkov, že nie je reality show ako reality show. Ale prečo dočasne? Už v nedeľu sa niekto z ohrozenej dvojice bude musieť so svojím snom rozlúčiť. A ak to bude Katarína, nebude to celkom fér. Nerozumiem, prečo ju porota neohodnotila, no zároveň tým "získala" nula bodov čím sa zaradila do dvojice ohrozených z ktorých jedna vypadne. A vôbec, vždy v nedeľu bude vypadnutý plakať, s ním jeho fanúšikovia doma a človek, ktorému sa nakoniec aj tak nepomôže. Dúfam, že sa mýlim.
Ešte Pé eS na margo esemeskového rozhodovania. Podľa mňa by viac ľudí poslalo viac esemesiek, keby sa výťažok z nich rozdelil medzi tých šľachetných tanečníkov, ktorí si prvenstvo a tým pádom splnenie sna nevytancujú. Ja napríklad znova esemeskou neprispejem, lebo z nej tanečníci ani halier neuvidia. A odmietam sa preto cítiť ako odľud.
napad to je podla mna o nicom.....
ved naco do boha vytancovat nieaky sen vsak keby tie peniaze priamo rozdali tym co to potrebuju (najme tym...lebo ked som kusok videl tak jeden tam chcel pre brata aby sa stal letcom
) tak by sme mohli na tej markize pozerat daco normalne a nie dalsie p*c*viny kde nie slovenska smotanka ale kefir tancuje...a teraz k tej tvojej otazke....nedrzim nikomu ani palce ani nic ine.......to mohlo vyplyvat aj z mojho nazoru na tuto akoze "show"
ved naco do boha vytancovat nieaky sen vsak keby tie peniaze priamo rozdali tym co to potrebuju (najme tym...lebo ked som kusok videl tak jeden tam chcel pre brata aby sa stal letcom
BAILAANDO
nasiel som to pri hrabani sa na myspace je to dost dobre 
Kód: Vybrať všetko
http://myspace.com/bailaando:
ak sa smiem spytat co poviete na porotu ? Mne sa zda osobne dost prisna a sebavedoma na to ze to niesu profesionalni tanecnici + tancuju pre skutocne sny ... radsej by som si vybijal zlost na tom lat´s dance ako tu a teraz aj ked chapem ked uz hodnotit tanec tak na 100% ale oni tam prisli kvoly svojmu snu a nie kvoly kritike poroty mohli by obcas privriet jedno ocko