chlapeMurphY napísal:musim abstinovat..
Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
all
Potesenie dneska je konecne zabava u nas po tom blbom poste
..Takze to vyzera na poriadnu akciu
..Nahnevalo? Ze je dneska veeeeeeeelky sviatok cize by som nemal robit celky ramus..takze auto ostalo v garazi
do utorku(neznasam sviatky!)
-
jin
VIP
Potešilo: Dočítal som knihu, stiahol kvalitný jazz, dobre sa vyspal...
Nahnevalo: V podniku sa minul melónový tabak do vodnej fajky, z môjho starého otca sa po dnešnom prepustení z protialkoholického stala troska + toto
Viac-menej nahovno deň...
Nahnevalo: V podniku sa minul melónový tabak do vodnej fajky, z môjho starého otca sa po dnešnom prepustení z protialkoholického stala troska + toto
-
zuzkazuzka
VIP
Vééééľmi ma potešilo, že po dlhých dňoch strávených za PC som úspešne dopísala moju diplomovú prácu!
Radosť najväčšia!
No a preto mi celkom logicky neostáva ani kúsok miesta pre pripustenie si vecí, ktoré by mi znepríjemnili deň
//kinjeril: Kiez by z toho optimizmu zostalo aj v okamihu, kedy zbadas prvy oponentsky posudok. : D good luck
//zz: no veď to aspoň budem môcť prispieť niečim aj do časti, čo ma dnes nahnevalo
No a preto mi celkom logicky neostáva ani kúsok miesta pre pripustenie si vecí, ktoré by mi znepríjemnili deň
//kinjeril: Kiez by z toho optimizmu zostalo aj v okamihu, kedy zbadas prvy oponentsky posudok. : D good luck
//zz: no veď to aspoň budem môcť prispieť niečim aj do časti, čo ma dnes nahnevalo
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
mna dnes nahnevalo ze sme sa mali kde ucit na nemcine, a potesilo ma ze uz len raz sa vyspim a budem zo svojou laskou:) no a este ma nahnevalo ze skusala z chemie,a este k tomu nas bolo len 8 a este k tomu sa 3 isli ospravedlnit! ale na druhej strane ma nevyvolala takze velke plus ivicke,ze je taka dobra chemikarka:P