co by ste urobili....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Elkej
Amateur
Amateur

co by ste urobili....

Príspevok od používateľa Elkej »

co by ste urobili keby ste chodili s chalanom a ten by sa spraval akoby nic,ale ked ste boli sami,tak by hned ozil....a by robil v zahranici a ani raz sa vam neozval a ked mu napissete sms,tak ani neprezvoni,nic.....
ja som to riesila rozchodom,ale cez sms,lebo nie sme z rovnakeho mesta a vtedy bol ete v zahranici....teraz neviem ci som urobila dobre,lebo citim ze mi chyba
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Môžem sa opýtať kedy si mu tú smsku poslala a ako dlho ste spolu boli?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: co by ste urobili....

Príspevok od používateľa jin »

Elkej napísal:co by ste urobili keby ste chodili s chalanom a ten by sa spraval akoby nic,ale ked ste boli sami,tak by hned ozil....a by robil v zahranici a ani raz sa vam neozval a ked mu napissete sms,tak ani neprezvoni,nic.....
ja som to riesila rozchodom,ale cez sms,lebo nie sme z rovnakeho mesta a vtedy bol ete v zahranici....teraz neviem ci som urobila dobre,lebo citim ze mi chyba
Nuž zachovala si sa imo správne, nakoľko mu na tebe zrejme nezáležalo a jednak možno kvôli tomu, že sa vzťah ochladzoval. To, že keď ste boli spolu a bol taký "živý" môže znamenať, že sa snažil tebe aj sám pred sebou si dačo vynahradiť o čom mal pocit /a samozrejme aj ty/, že mu/vám utieklo...
Inak dosť zaujímavý vzťah. Napíšeš nám aj podrobnosti? :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

myslím že si spravila aj dobre , podľa tvojho opisu.... akoby mu na tebe nezáležalo.... to že ti chýba je prirodzené.... ale želám ti veľa síl aby si na to zabudla... pretože ak by robil takéto niečo po dlhšom čase a ty by si už bola po uši zalúbená.... bolelo by to omnoho viac... :?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ak som správne pochopil, tak pred ľuďmi sa správal akoby ste spolu nechodili? A keď ste boli sami tak ožil? Možno chcel "sex". Možno bol hanblivý a nebol zvyknutý prejavovať city na verejnosti. Ale to je otázka či sa na verejnosti správal hanblivo alebo tak ako keby sa k Tebe nepriznával. (ak som to celé pochopil správne) Ale ak pracuje/študuje? v zahraničí tak by nemal byť zase najmladší.

Ďalšia vec, z toho ako to opisuješ je na druhej strane jasné, že mu na Tebe nezáležalo.

Skús to opísať podrobnejšie a prosím napíš koľko máate obidvaja rokov.

To je prirodzené, že Ti chýba, každý partner s ktorým sa človek rozíde mu bude chvíľu chýbať, pokiaľ to nie vyslovene nejaká "zrúda".

Ak na Teba sral a Ty o ňho ešte stojíš, tak nemáš o čo... no ale bližšie Ti poviem(e) keď to rozvinieš. :wink:
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

Je len prirodzene, ze ti chyba. Lebo tebe on ukradnuty zjavne nebol. A nemyslim si, ze je to o hanblivosti, ked ti ani neodpise na sms... I ked technicke problemy su mozne.

Vsak uvidime, ked napises viac
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

fuu no cojaivem...aj ked som chalan tak toto by som spravil tiez na tvojom mieste;)
Elkej
Amateur
Amateur

eritrocit napísal:Môžem sa opýtať kedy si mu tú smsku poslala a ako dlho ste spolu boli?
bol isme spolu od augusta.....tu sms som mu napisala niekedy koncom marca.........a nedosla ziadne reakcia,nic
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

a po akom case straveneho bez seba si mu napisala??? znie to ako keby po dlhsom...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No ja neviem ale takto by som to neriesil cez sms a mozno mu dal sancu? a porzpraval sa o tom s nim bo urcite ho to muselo dost dostat a mozno aj preto neodpisal lebo ho to mrte boli...
Elkej
Amateur
Amateur

Martin44 napísal:No ja neviem ale takto by som to neriesil cez sms a mozno mu dal sancu? a porzpraval sa o tom s nim bo urcite ho to muselo dost dostat a mozno aj preto neodpisal lebo ho to mrte boli...
to ma najviac stve ze cez sms,ale ako inak? zas nie som milionar,zeby som mohla zavolat do zahranicia....a naposledy sme sa videli v januari...myslis ze mna to nebolelo,ked sa neozval,dokonca ani na 14.2(aj ked mi na tom sviatku nezalezi)....som uz nezniesla,ten pocit,ze ma ma asi v ......
ale zas musis priznat ze zo zaciatku bolo celkom fajn....len potom to uz stracalo to caro.....nemali sme az tolko moznosti,aby sme boli spolu.....ale tie
chvile,ked sme boli spolu stali za to :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Elkej:Z môjho pohľadu si urobila dobre. Zrejme nemáš peniažky navyše tak si to riešila cez SMSku. Tie poučky že cez SMS sa také nerieši, vždy osobne, a keď necháš chlapca cez SMSku, tak si zbabelá si nevšímaj.
Vždy záleží od konkrétnej situácie, a tá tvoja je toho príkladom.
Vzťah ťa má obohacovať, dať ti človeka, ktorý stojí po tvojom boku či v dobrom, tak aj v zlom. Má ti priniesť krásne chvíle s človekom ktorého miluješ.
Opýtaj sa sama seba, či ti to tento vzťah prináša. Nie. Urobila si dobre.

Choď sa s priateľkami zabaviť a hneď sa poobzeraj po nejakom fešákovi so sexi pohľadom :wink: a na ťuťmáka kdesi na konci sveta, ktorý sa nedokáže ozvať ani na Valentína rýchlo zabudni :wink:
Elkej
Amateur
Amateur

eritrocit napísal:Elkej:Z môjho pohľadu si urobila dobre. Zrejme nemáš peniažky navyše tak si to riešila cez SMSku. Tie poučky že cez SMS sa také nerieši, vždy osobne, a keď necháš chlapca cez SMSku, tak si zbabelá si nevšímaj.
Vždy záleží od konkrétnej situácie, a tá tvoja je toho príkladom.
Vzťah ťa má obohacovať, dať ti človeka, ktorý stojí po tvojom boku či v dobrom, tak aj v zlom. Má ti priniesť krásne chvíle s človekom ktorého miluješ.
Opýtaj sa sama seba, či ti to tento vzťah prináša. Nie. Urobila si dobre.

Choď sa s priateľkami zabaviť a hneď sa poobzeraj po nejakom fešákovi so sexi pohľadom :wink: a na ťuťmáka kdesi na konci sveta, ktorý sa nedokáže ozvať ani na Valentína rýchlo zabudni :wink:
vdaka :)...ete ze sa mi potvrdilo motto:zide z oci,zide z mysle
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Elkej ja Ti ešte poviem, že Ty si sa zachovala čestne a spravodlivo, niekto to rieši tak, že sa už vôbec neozve.

Nezachovala si sa ako on, že sa ani neozýval. Môže byť rád, že si mu aspoň jasne a pravdivo napísala ako to je. Viac ako tú SMS si nezaslúžil, keď sa takto k Tebe choval, malo Ti na tom ešte záležať? A dokonca tak, aby si bola Ty tá ktorá by sa chcela s ním stretnúť aby si mu to mohla povedať?

A tiež nespomínaš ako to zobral, alebo či Ti aspoň odpísal?
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

k takymto ludom ,ktori ta vyzuzivaju v case ked tu pridu(na slovensko) ktori ta maju na haku aj na valentina ,inac ani pristupovat netreba.... on moze mat tam kde je nejaku svoju , a teba bral ako samozrejmost ktora na neho pocka a ktoru tu bude mat aby sa nenudil
Elkej
Amateur
Amateur

ETieNne napísal:Elkej ja Ti ešte poviem, že Ty si sa zachovala čestne a spravodlivo, niekto to rieši tak, že sa už vôbec neozve.

Nezachovala si sa ako on, že sa ani neozýval. Môže byť rád, že si mu aspoň jasne a pravdivo napísala ako to je. Viac ako tú SMS si nezaslúžil, keď sa takto k Tebe choval, malo Ti na tom ešte záležať? A dokonca tak, aby si bola Ty tá ktorá by sa chcela s ním stretnúť aby si mu to mohla povedať?

A tiež nespomínaš ako to zobral, alebo či Ti aspoň odpísal?
netusim ako to zobral a neodpisal...uz to pomaly ani neriesim,ved v mori je po kkt ryb :lol:
ja som to nemohla nechat len tak,lebo potom ak by sa nahodou niekto pritrafil,by som mala pocit,ze podvadzam
Napísať odpoveď