Rad by som zmensil pocet adminov, alebo moderatorov + zamykaju sa tu temy len taka radost s odvolavanim ze ta tema uz je no moja tema bola o nieco inom a tykala sa ineho, ale neaky blazon mi ju zamkol lebo sa preberala o tom serialy. CIze slo o Susedovcov I. neviem tam bolo nazov temy ze zacal sa novy serial co nanho vravite a moja tema bola SUSEDIA II. co vravite na pokracovanie pacila sa vam viac I alebo II. Tieto temy asi spolu nesuvisia az tak moc vsak ? cakam vysvetelnie dakujem
Co by ste privitali nove na fore???
Rad by som zmensil pocet adminov, alebo moderatorov + zamykaju sa tu temy len taka radost s odvolavanim ze ta tema uz je no moja tema bola o nieco inom a tykala sa ineho, ale neaky blazon mi ju zamkol lebo sa preberala o tom serialy. CIze slo o Susedovcov I. neviem tam bolo nazov temy ze zacal sa novy serial co nanho vravite a moja tema bola SUSEDIA II. co vravite na pokracovanie pacila sa vam viac I alebo II. Tieto temy asi spolu nesuvisia az tak moc vsak ? cakam vysvetelnie dakujem
jojcek napísal:Rad by som zmensil pocet adminov, alebo moderatorov
A k tým slávnym susedovcom. Nie je predsa jedno či to bude v téme susedia I. alebo susedia II??? Veď v jednej téme sa kľudne môže rozoberať aj to, že Ildigo nenosí podprsenku, to je úplne jedno, pretože potom tu je 10 tém s rôznym názvom, ale s rovnakou podstatou.
kde sa pozriem sami moderator a sami KING ktori zamykaju aj bez dovodu rozne TEMY !! aj ked ako kkt si pocitvo pozrem cez HLADAT ci taka tema nieje tak nahodi mi 46 listov tak sa na to vyserem prepacte
A uricte sa nemam coho bat je predsa DEMOKRACIA a dufam ze aj na tomto fore , cize ja si tu vyjadrujem svoj nazor cize nemusite tu 10 pisat o svojom stave po kupacke
Dakujem
+ moderator nekrut hlavou ale zacni KONAT ( krutenim hlavy si akurat prekrutis mozog,
Nemyslim si !!!A k tým slávnym susedovcom. Nie je predsa jedno či to bude v téme susedia I. alebo susedia II??? Veď v jednej téme sa kľudne môže rozoberať aj to, že Ildigo nenosí podprsenku, to je úplne jedno, pretože potom tu je 10 tém s rôznym názvom, ale s rovnakou podstatou.
//audiotrack: edituj si príspevky, lebo sa bude znižovať počet userov namiesto modov a adminov
reagovať, hovorí sa reagovať, nie riagovať.jojcek napísal:Nemyslim si !!!ludia ked si vismnu riaguju na nazov temy a na zaciatok o com je ta temy a nebudu si predsa vsimat na poslednom liste (56 strana) ze ja som tam napisal ako sa vam pozdava nova cast SUSEDIA II. Troska rozumu moderatori a hojkovia
ked ste uz taki frajeri v zamykani tak nechapem co je zle na tom ze chcem aby ludia riagovali na moju otazku konkretnu otazku mna nezaujmalo co vravia na novy serial Susedia ale zaujimalo ma co vravia na jeho pokracovanie a ked je ako som spominal 56 prispevkov a medzi tym ja si tam napisem drobnym pismenkom zairaguju max 10 a ostatok sa bude vyjadrovat k teme co vravite na novy serial susedia co je NEAKTUALNA TEMA !!!
pouzivajte aj ROZUM nielen PENIS a GULE
Ak už zaujme niekoho téma "Susedia" a bude chciet niečo napísať, odsleduje si ostatné príspevky a vidí, o čom sa písalo. Veľa pôvodných tém sa prispôsobilo na inú otázku, ktorú položil zakladateľ témy poprípade iný user a moderátori to nechali tak, pretože podstata ostala rovnaká a predišlo sa duplicitnej téme. Vráťme sa k susedom. Nie je lepšie ak je tu len jedna téma a je možné v nej preberať všetko? Potom sa tu zakladá 500, 200 ďaľších tém ako: "susedia vs mafstory", "susedia I. vs susedia II.",... Zbytočnosť a ešte väčší chaos.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
presne tak, alebo si rovno vytvor nové forum www.podmekecatosusedoch.com a tam si rozoberaj kľudne aj každú časť v jednej témeSajmon napísal:jojcek: je tu tema SUSEDIA tak prispevky,postrehy,komentare by sa mali pisat tam.Napriklad urcite existuje serial ktory ma aj cez 20 serii.Predstav si, ze pri kazdej novej serii niekto vytvori temu.
Tak potom do riti nezakladajte priblble temy ze co chceme zlepsit na tomto fore ked vsetko debilni maderatori ofrflu !!
ano ked uz nie znicit pocet tak ten rozum by sa zisiel a pomohlo by ! lebo na inych forach nepindaju administratori ani moderatori do ludi ako tu na hojkovi nevyuzivaju svoj status na pindanie a blbe keci a reci okolo kazdej vecikinjeril napísal:Ty do temy "Co by ste privitali nove na fore???" napises, aby sa znizil pocet modov a adminov, ale my mame zacat pouzivat rozum. Tebe uskodil velkonocny salat?
//kinjeril: A odpusti si ten priblbly slovnicek, lebo sa pojdes schladit.
ob3l1x
BASA 2 dni nauc sa pouzivat Upravit !!!!!!!!
Tak chod na ine fora, big deal. Nik ta tu nedrzi. Bud to tu budes respektovat, alebo astalavista.jojcek napísal:ano ked uz nie znicit pocet tak ten rozum by sa zisiel a pomohlo by ! lebo na inych forach nepindaju administratori ani moderatori do ludi ako tu na hojkovi nevyuzivaju svoj status na pindanie a blbe keci a reci okolo kazdej veci
Kebyze to je navrh ktory je aj normalny a da sa o nom premyslat a dobuducna ho zrealizovat- nepoviem.Ale ako sa vravi.Na hlupu otazku,hlupa odpoved.A to sa nevyjadrujem k tvojmu skvelemu slovniku, a urazanie userov cez PM.Urcite vies na co narazam.jojcek napísal:priznavam si svoju chybu! proste zle som nechcel ake hore som uz pisal ze ked tu nieco pisem co by som chcel zmenit tak ked si vravite ze ste na urovni forum tak aj na urovni reagujte nie ako banda tupych hlav co sedia pri bedniach a cumia a honia si
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jojcek: 2 admini a 11 ci 12 moderatorov na viac ako 15 tisic uzivatelov, nie je to vela vzhladom na to, ze niekto z moderatorov sa tu neukaze aj dva ci tri dni kvoli povinnostiam a niekedy je tu 7 modov online. Tvoja pripomienka je uplne bezpredmetna a uboha, neviem ci si si nou nieco potreboval dokazat alebo co, no len si si pisanim pripomienky opotreboval klavesnicu. Ak pod pojmom king narazas na rank, tak ludia s tymto rankom nemaju pravo na zamykanie tem. Myslim si, ze je len mozno jedno percento tem, ktore sa nemuseli zamknut, no ta tvoja ohladom druhej serie Susedov bola zamknuta pravom. Ked prides s normalnym navrhom a naucis sa slusne reagovat, tak potom mozes napisat...