Aké rádio počúvate?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
will.i.am
Darca
tak ako som uz pisal - FUN Radio...
Len sa chcem vyjadrit k staronovej moderatorke - Vere Wisterovej. To ze tam nejaky ten denny program moderuje, cert ju ber, ale ze jej dali Orange Top Fun, to ma fakt nas*alo. Kua, ved hovori ako ta zaba v tom vtipe:
-Caaaau booociiiiaaan, cooo tuuu hlaaadaaasss?
-Zaby s velkymi hubami...
-TaKe Tu NiSu...
Lenze ona by pri tej prvej zabe mohla hovorit prirodzene
Len sa chcem vyjadrit k staronovej moderatorke - Vere Wisterovej. To ze tam nejaky ten denny program moderuje, cert ju ber, ale ze jej dali Orange Top Fun, to ma fakt nas*alo. Kua, ved hovori ako ta zaba v tom vtipe:
-Caaaau booociiiiaaan, cooo tuuu hlaaadaaasss?
-Zaby s velkymi hubami...
-TaKe Tu NiSu...
Lenze ona by pri tej prvej zabe mohla hovorit prirodzene
-
JohnFrusciante
Star
-
rap4um.6x.to
Zablokovaný
ja pocuvam ESPRY RADIO (Francuzsky Rap)
Kód: Vybrať všetko
http://www.espryradio.com/index.php-
intelygent
Light Expert
no dovtedy si to možeš zatial počuvat z podcastingu http://www.radiofm.sk/podcasting/headbangerCicatrix napísal:Šťastný človek v ZH bude vysielač až od júna...
cize niekedy ked cestujem na aute tak Expres celkom sa da aj ked niekedy nemam chut ( dost casto) , Funko som prestal pocuvat od vtedy ako sa skoncil K-fun proste iba to ma vededlo pobavit na Funku nic ine, dovod ? no lebo Funko je niecim zvlastne proste je tam Sajfik a Adleka ktori si myslia ze neviem co ze uvazdali neviem co tak neviem co su !! a to aj citit pri tom ich blaznivom moderovani uplne ked sa tam zacnu rehotat a rozpravat tie ich uzasne poznamky mam dost + trvdia ze hraju najviac Ceskej a Slovenskej muziky no mne sa to nezda vela krat ked len tak matne preladujem pocujem samy rap, hip-hop a veci od Nelly Furtado alebo inych co letia co aj chapem lenze to pustaju za den 10x a do okola cize tie pesnicky sa uz aj po case hnusia