PO RANDE zrazu len KAMARATI!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TeODor
Novice
Novice

PO RANDE zrazu len KAMARATI!

Príspevok od používateľa TeODor »

:arrow: Zdravim,

:arrow: mam taky problem so zenskou:

:arrow: - kedysi sme spolu "chodili", ale ja som to pokazil...
po roku som to skusil znova, uvedomil som si ze len ona je ta prava, tak sme spolu sli von, posedeli sme v jednom podniku, sranda, pohlady, atd...
:arrow: pri odprevadzani som sa jej ospravedlnil za minulost, vyznal som jej lasku, prisiel bozk (nekonecne dlhy a vasnivy :) )
:arrow: takze na druhy den spokojnost, najstastnejsi clovek, sak poznate...
:arrow: lenze vecer sprava (sry nam by to neklapalo, nemala som to asi urobit... :(
to ma sklamalo, tak som jej uz nepisal, ani ona mne, ale nedavno som mal narodky a predstavte si napisala, ani neviem odkal vedela datum :shock: (vsetko naj. ...., najdi si uz konecne normalnu babu, nie taku ako ja
:arrow: potom sme zacali pisat, ONA-(najdi si lepsiu, ja som je*nuta atd...)
:arrow: tak zasa sme pisali, vysvetloval som jej ze len ona je ta prava,...
no a posledna sprava od nej :arrow: - vies ja ta mam rada, ale len ako kamarata

:arrow: no a to je moj problem, neviem co si mam o tom mysliet a ci mam este nejaku sancu???

:idea: prepacte za dlzku prispevku, to koli obrazu nasho vztahu :?
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

:shock: skus sa pozriet troska nizsie par tem dozadu a urcite nieco co ti sadne najdes.
mozno si na nu siel prirychlo,a mozno to stretnutie nove s ktorym suhlasila nenaplnilo jej ocakavania.mozno ocakavala viac od toho a toto obnovenie vztahu zistila ze nebude take ake si predstavovala. preto ta sprava posledna ktoru ti napisala,na kamaratstvo si teda pre nu vhodny ale nesplna to jej ocakavania normallneho vztahu
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: PO RANDE zrazu len KAMARATI!

Príspevok od používateľa jin »

TeODor napísal:...
Očividne si až po včerajšku uvedomila plný dopad svojich činov a preto Ti napísala, že potrebuješ dakoho iného (lepšieho - nenapísala to, ale myslela na to) ako je ONA. Ona zdôrazňujem preto, lebo mala včera silnú depku a pokladala sa za nehodnô vzťahu s tebou.
Zrejme začala priveľmi analyzovať váš bývalý vzťah a "splašila sa". V tom bývalom vzťahu tkvie problém. Kvôli nemu máš s ňou teraz problém. Totiž po tom, čo si to vtedy TY ""pokazil, v nej hlodá tieň pochybnosti.
Každopádne sa s ňou teraz musíš porozprávať a musíte si rozobrať -čo a prečo-. Prečo si myslí, že by to neklapalo, prečo nie je pre teba dosť dobrá (resp. prečo si to myslí) a hlavne prečo si pre ňu ten pravý. A ešte....nechoď do toho hneď a hlavne to nerieš pomocou SMS. Vybav to medzi štyrmi očami. Nechaj to chvíľku uležať. Rozhovorom by si ešte mohol čo-to zachrániť, no to s tým kamarátom sa mi nepáči....
No ako stratené to nevidím. Ako som napísal včera bola depresívna a vystrašená - neuvažovala racionálne. Keď jej však všetko to, čo ti napísala pramenilo z jej srdca, tak to bude horšie, nakoľko srdce je iba veľmi ťažko ovplyvniteľné (opäť rozum vs. srdce). Ešte otázočka. Aká doba uplynula medzi jej prvou SMS a tvojimi narodeninami a čo sa počas tej doby dialo?
Každopádne s ňou o tom hovor a budeme všetci múdrejší.
Držím palce :wink:
TeODor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa TeODor »

aka doba uplynula od jej prvej sms a tvojimi narodeninami?

myslis - ze kolko pred tym sme napisali, nez mi napisala blahozelanie?
- tak to potom okolo 3och tyzdnov
- nedialo sa ze tie 3 tyzdne nic, len som "vyckaval"
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

TeODor napísal:...
3(!!!) Týždne??? a to si na čo vyčkával? Mal si konať hneď po prvej sms. Tvojou nečinnosťou sinechal problém rozvinúť sa dal si mu na to čas. Hmmm... Teraz Ti už bude ťažšie situáciu ratovať, no skúsiť to musíš (inak by si si to vyčítal).
homar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa homar »

jednoznacne sa snaz co najskor to napravit, lebo cim dlhsie cakas, tym sa sanca na uspech zmensuje :!:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja neviem mozno ona zistila po danom vecery ze neciti to co by mala je to jasna veta ktoru pouzivaju aby naurazili resp aby nejako mierne z niecoho vyklzli ak ti povedala ze ta ma rada ako kamarata nerad ti to vravim asi to uz nezmenis :? PS: aj tak drzim palce
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

pár dní dozadu by som povedal, že skús, ale po istých skutočnostiach, ktoré som prežil, by som povedal, že taká baba sa asi nikdy nerozhodne, čiže máš zaorobené na dosť veľké problémy.

//200. príspevok :)//
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

na to sú rande- aby si ju spoznal a ona teba- videla že to nepôjde tak ti povedala nie.
Keby si bol ty s dákou babou čo by sa ti napr. nepáčili jej vtipy, výzorom by ti nesedela a správala by sa ináč ako podľa tvojho gusta tak by si jej to povedal tiež nie?
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

no neviem z toho co si pisal usudzujem len to ze asi si ju vtedy sklamal tym ze ste sa rozisli a ona sa boji dalsieho rozpadu ona ta uz nechce mozno stratit chce ta mat ako kamarata .. neviem je to dost zvlastne .. ja ti mozem poradit len aby si sa s nou porozpraval z oci do oci nie len cez SMS-ky aby ti vysvetlila co tym myslela .. mozno ked ti napisala ze najdi si inu lepsie ako som ja tak ta mozno videla s niekym a zacala ziarlit alebo sa cini za nieco vinna mozno ta podviedla nechcem ta vobec strasit ale porozrpavajte sa vsak ste uz spolu chodili a poznate sa tak hlavu hore a nezahadzuj veci len tak za hlavu aj ty zabojuj za to co mas velmi rad a milujes :wink: :idea:
YAKUBHU
Novice
Novice

Príspevok od používateľa YAKUBHU »

co?
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ja môžem odporučiť len jedno a to túto tému kde som napísal odkaz všetkým diskutujúcim ktorý majú akékoľvek problémy vo vzťahoch. Už len samotný výraz problém je problémom...