Áno a povedal som..a nie za každú cenu sú melancholickí,len vtedy,keď sa tak cítia,...môžu byť po celý život,môžu pár rokov a nemusia byť vôbec... a ja som povedal čo si myslím o EMO štýle ako takom a skončil som...a to "hovno" som akože ani nevidel...peacedawo napísal:ved my vieme o com je EMO a prave preto je tu tato tema aby sa kazdy vyjadril ze co si o nich mysli ... akoze nechapem tvoj post
ide o to ze su za kazdu cenu melancholicky a lutuju sa .. oco im ide? to je daky styl hodny uznania HOVNO!
EMO-emocionalne slabi ludia
áno, v podstate máš pravdu...len ľudia skoro nič o tom nevedia,..takže,keď sa tak obliekam,nie som človek?eritrocit napísal:Baxxter99: Pozri, ty EMO, keby si sa začal obliekať ako človek, keby si si pristrihol ofinu, nenarazil by si do toľkých lámp, keby si na seba dal niečo normálne, keby si sa začal stretávať s normálnymi ľuďmi, nemusel by si tu plakať nad tým aký sme my zlý
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Baxxter pises o vytrcani z radu. Ja by sm skor povedal ze vy sa do radu chcete zaradit pod podmienkou ze sa ten rad bude tvarit vynimocne. Tot iste mozme aplikovať aj na hiphop alebo styl ktory bude aktualny po nom. Proti emu nic nemam nech sa ti ludia oblieakaju ako chcu nech si robia to co chcu kym tym neobmedzuju inych.
Ja len dufam ze toto nikdy nepostihne punk
Ja len dufam ze toto nikdy nepostihne punk
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ja osobne proti vohozu nemám žiadne námietky (akurát niektorý je mi viac sympatickejší ako iný). No to sa nedá povedať o okolitom svete. Predsudky sú strašná vec. Ja tiež nedodržiavam "normálne" štandardy obliekania a viem, čo sú to predsudky. Verím, že aj Ty.Baxxter99 napísal:takže,keď sa tak obliekam,nie som človek?Každý má svoj štýl,niekto uznáva niečo iné...je to aj o povahe toho
Slovo normálny je vždy len zhluk skupiny subjektívnych názorov.
V prvom rade nemam nic proti nikomu. Nech si kazdy robi co chce. A aj emo akotake ma svoje opodstatnenie, ale treba si ujasnit predovsetkym kto/co je to emo. Ja som urcite neni odbornik, ale emo neni o 15/16 rocnych detoch, ktore chcu byt zaujimave pred okolim a robia zo seba chudatka. Nie je to o nicom inom ako o mode a byt in. Presne ako cela hh kultura a pod.
co uz zazil taky 15/16 rocny clovek vo svojom zivote, aby mohol povedat, ze je tak velmi kruty. Co bude robit v 30ke ked ho potom zastihnu vazne problemy. Nevravim, ze mlady clovek nemoze mat problemy, ale to ma kazdy a nie kazdy sa kvoli tomu potrebuje pretrcat a robit zo seba chudacika. Poznam viacero ludi, ktori by v podstate mohli byt emo (mali by na to plne pravo podla zasad emo) ale nepotrebuju sa robit niecim cim niesu aj napriek krutemu osudu a snazia sa zo zivota aspon smiat, ked uz nic ine.
Vsetko je to iba o imidzi. DETI (ale ved kazdy tym musel prejst...)
Ludia v Afrike, ti maju skutocne problemy...
Poznate niekoho, kto zostal emom aj po skonceni strednej skoly? Asi nie!
skor by som povedal, ze tito ludia chcu naschval uputat na seba pozornost, lebo na to letia 15 rocne babeny a je to velmi cool dnes. A ktory teenager rad riesi svoje problemy s rodicmi? Malo z nas...Baxxter99 napísal:introvertní ľudia, ktorí nechcú byť stredobodom pozornosti a svoje problémy nechcú riešiť so svojimi rodičmi
Baxxter99 napísal:ropzrávajú si medzi sebou(emo) aký je život krutý a zlý...áno,lebo zažili niekoľko situácií,ktoré im ovplyvnili život..
Vsetko je to iba o imidzi. DETI (ale ved kazdy tym musel prejst...)
Ludia v Afrike, ti maju skutocne problemy...
Poznate niekoho, kto zostal emom aj po skonceni strednej skoly? Asi nie!
Re: EMO-emocionalne slabi ludia
ja si myslím,že emo je niečo jemnejšie ako punk..ale nemám rád tento style..je síce pekné,že majú dobré účesy ale to na tom nič nemení..proste je to moj nazor,nepáči sa mi to a hotovo...ale neodsudzujem tychto ludí ani nič podobnéboarderpp napísal:co hovorite na tychto ludi??? celkovo o EMO
a ci si myslite ze vela ludi je ´´EMO´´ ale len stylovo oblieka sa tak alebo sa im paci ake vlasy maju,lebo vlasy maju podla mna dobre ale celkovo su tak trozku vadny
To Vitusko: Tak,určite poznáš extrovertné typy ľudí v triede,ktoré sú stredobodom pozornosti,robia blboviny,chcú zaujať a porovnaj si napríklad emogirl ...je to veľký rozdiel,sú utiahnuté,tiché...ten prvý typ je úplne iný..skôr sú radšej,keď si ich nikto nevšíma...
15,alebo 16 ročný človek..čo mohol zažiť kruté počas tak krátkeho života?Mohli mu zomrieť rodičia,mohla to byť úplna "hlúposť..Ale závisí od povahy,ako sa s tým vysporiada..a citovo labilnejší to proste nemusia vydržať a preto majú niektorí také zmýšľanie,aké majú...o image to nie je..ver tomu,môžem povedať blbovinu,každý z nás má kúsok "emo" ..emo môže byť človek,ktorý nemá ofinu,ktorý nemá piercing,ktorý nenosí len čierne oblečenie,čierne linky na očiach, atď...
To Famine Myslíš,že by "ich" bavilo sa stále pretvarovať?Robiť sa že sú smutní,aj keď nie sú?Mám kamošku,má 15 a plače každých 5 minút...keď sa spýtam prečo,ona povie,:"Lebo som emo" tak toto nemám ani ja rád,ona sa proste "hrá na emo" a naschvál sa tak správa...sama si ničí život...a nie každý je taký..ja viem čo hovorím..
Okey,ja som len toľko,ale každý si bude myslieť svoje
15,alebo 16 ročný človek..čo mohol zažiť kruté počas tak krátkeho života?Mohli mu zomrieť rodičia,mohla to byť úplna "hlúposť..Ale závisí od povahy,ako sa s tým vysporiada..a citovo labilnejší to proste nemusia vydržať a preto majú niektorí také zmýšľanie,aké majú...o image to nie je..ver tomu,môžem povedať blbovinu,každý z nás má kúsok "emo" ..emo môže byť človek,ktorý nemá ofinu,ktorý nemá piercing,ktorý nenosí len čierne oblečenie,čierne linky na očiach, atď...
To Famine Myslíš,že by "ich" bavilo sa stále pretvarovať?Robiť sa že sú smutní,aj keď nie sú?Mám kamošku,má 15 a plače každých 5 minút...keď sa spýtam prečo,ona povie,:"Lebo som emo" tak toto nemám ani ja rád,ona sa proste "hrá na emo" a naschvál sa tak správa...sama si ničí život...a nie každý je taký..ja viem čo hovorím..
Okey,ja som len toľko,ale každý si bude myslieť svoje
Neh sa maluju, neh sa bozkavaju, neh nosia vlasy ako chcu a neh sa obliekaju ako chcu je mi to suma fuk.......ale za ten ich pesimisticky pohlad na svet a za to ze hovoria aky je svet hrozny by som ich vrazdil rad radom....neh si skusia zit v krajinach tretieho sveta, potom maju pravo stazovat sa na svet
-
tomo.za
Light Star
omfg ja mam tiez problemy ale nenafarbim si kvoli tomu vlasy na cierno, nehodim si ich cez oko a nezacnem pocuvat "emo" hudbu, rezat a sa a ocucavat chlapov... deti len chcu byt in a balit nazhavene 13r emogirls na svoju fotku na Azete... tot vsio! nech sa nikto nehneva ale ako kopu podobnych "hnuti" to je v 99% percentach len image... akurat toto mi pride uz trochu fakt debilne 
-
pinacolada
Guru wannabe
Keď sa na to pozrem z mojho zaškatulkovaného pohľadu, tak EMO oproti raperom je smotanova zmrzlina južanská, šlahaná. A prečo pohľad zaškatulkovaný? - Prestalo ma sa čo si len baviť s ľudmi, ktorí si večne musia niečo dokazovať a hrať sa na gangsta´s. Jasné, nie su takí všetci, ale proti EMO - čo poznám 2 baby EMO tak su max. v pohode. 
pinacolada napísal:baxxter : borisko..nerob zo seba nieco co nesi..pred tyzdnom statusy na ciq ze Tupac a podobne hiphoperske respekt statusy a zrazu emo jakeby utal.please boris radsej repper ako EMO..ti vravim ze vsetko bude zas dobre
Filip?
(také status som mal naposledy v novembri minulého roka
(toto bolo trošku OT)
-
okonenipica
Zablokovaný
No ako toto citam, tak vidim len pozu. Ty si prestal pocuvat rap len kvoli tomu co si o tom myslia ludia ? Hlavne ze je emo je respektovaniBaxxter99 napísal:Filip?Áno,priznám sa,kedysi som "patril medzi nich" však som to písal aj v jednej téme dávnejšie...a som zistil,že to nie je pre mňa,pretože každý hádže "rapperov" do toho istého vreca,ktorí vidia len peniaze,alkohol,peniaze,holky...taký nie som...keby si ma poznal osobne,vieš o čom točím...
Len to som ešte niečo nechápal..
Poznas ten text ? "Kam vitr, tam plast..."
-
Stenky
Professional
EMO je jedna z poz co ma celkom vytacaju. Hned po hip-hope.
Ked vidim chlapca (12-16 rokov) s vlasami prefarbenymi na cierno a uces "na pirata" tak sa mi nozik vo vacku otvara. A este tan ich super postoj ze vsetko je krute
konec.... emo je poza pre nastrocnych co sa hladaju...
hiphop je druha kapitola. ked dojdem do podniku kde si 4 "wigga (white nigga)" chlapci obleceny do XXL oblecenia s pumparskou siltovkou nakrivo rapuju na pesnicku z mobilu. amen tma
rehot na cely vecer zaruceny.
Ked vidim chlapca (12-16 rokov) s vlasami prefarbenymi na cierno a uces "na pirata" tak sa mi nozik vo vacku otvara. A este tan ich super postoj ze vsetko je krute
hiphop je druha kapitola. ked dojdem do podniku kde si 4 "wigga (white nigga)" chlapci obleceny do XXL oblecenia s pumparskou siltovkou nakrivo rapuju na pesnicku z mobilu. amen tma
rehot na cely vecer zaruceny.