btw. ako môže niekto tvrdiť, že v reále neboli slony? Boli ste tam vtedy?
300
super film. Zaraďujem ho medzi top 10 mojich naj filmov. A k tým historickým sračkám ako sú znaky na štítoch a podobné bláboly. Nechodím do kina, aby som rozmýšľal nad tým, či sa to tak stalo alebo nie, ale preto, aby som sa zabavil, vychutnal si kvalitný obraz, zvuk a hlavne celkový príbeh.
Najlepsi film aky som v poslednej dobe videl. Ked som videl triler tak som to jednoducho musel vidiet. A musim povedat ze ma vobec nesklamal vizualna strnka je jednoducho uzasna a dej je tiez paradny samozrejme vzdy sa da nieco vylepsit. Ale na tento film tak jednoducho nezabudnem. Uz sa tesim na Spiderman 3 a Sin City 2 bude mat co robit aby tento film prekonali.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
videl som to predvcerom a co ja viem... je to sice klasicky komercny film ale co ma najviac sralo boli tie keci o slobode a tak. najme ked viem ze sparta bola jedna velka diktatura(a aj v kontexte dnesnej doby), aj ked je mi jasne ze to je len komiks. ale pre cloveka co trochu tu historiu ovlada tie veci boli neprehladnutelne. ale takych je tak mozno 0,5 percenta. a vyzor leona mi omnoho viac pripominal vyzor skutocneho xerxa.
co sa tyka spracovania, tych specialnych efektov tam bolo az prilis. bojove sceny sa mi omnoho viac pacili v takom statocnom srdci alebo v patriotovi, ale toto bolo take nemastne neslane, dali tam toho tak vela az to stratilo svoje caro. masky immortalov vyzerali ako masky z greckeho divadla. tie prisery a quasimodovia... chybala tomu stava. tesil som sa nan, najme ked viem ake bolo sin city. sklamanie to nieje ale zeby som to chvalil... som rad ze som na to nedal peniaze v kine. tot vsjo, moje hodnotenie 5,5-6/10
co sa tyka spracovania, tych specialnych efektov tam bolo az prilis. bojove sceny sa mi omnoho viac pacili v takom statocnom srdci alebo v patriotovi, ale toto bolo take nemastne neslane, dali tam toho tak vela az to stratilo svoje caro. masky immortalov vyzerali ako masky z greckeho divadla. tie prisery a quasimodovia... chybala tomu stava. tesil som sa nan, najme ked viem ake bolo sin city. sklamanie to nieje ale zeby som to chvalil... som rad ze som na to nedal peniaze v kine. tot vsjo, moje hodnotenie 5,5-6/10
no nemal som akosi cas ist doteraz na to do kina (a tahat sa mi nechcelo-kedze som si to chcel uzit v kine) a moje dojmy su viac ako genialne..Perfektne natoceny film...Akoz epo vizualnej stranke jeden z NAJLEPSICH filmov ake som kedy videl..Ano pribeh je tak trochu pozadu,al ene moc a mne osobne sa celkom pacil:) pekne linearny.. preco nie.. Ako u mna je Franky pan komiksov,a tento film bol vynikajuco natoceny... A ked k tomu pripocitam dobre herecke vykony a vsetko okolo ...U mna 9,9 / 10
(jak tam leteli na nich tie sipy,tak mi az zimomriavky behali po chrbte:) )
(jak tam leteli na nich tie sipy,tak mi az zimomriavky behali po chrbte:) )
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tak vies co, ja ti poviem ze dinosaury tam neboli urcite a to som ani nemusel zit v tej dobe.smetiar007 napísal:BTW:nikto nemoze vedet ci tam boli sloni alebo dinosari
skoda, ze sa nenatocil aj normalny film o tej udalosti, dobre by bolo si predstavit tie pocity tych ludi, ktori vedeli ze idu na mord.
Naozaj?To som nevedel...zelovoc napísal:tak vies co, ja ti poviem ze dinosaury tam neboli urcite a to som ani nemusel zit v tej dobe.
skoda, ze sa nenatocil aj normalny film o tej udalosti, dobre by bolo si predstavit tie pocity tych ludi, ktori vedeli ze idu na mord.
povedal som obrazne ale vidim ze dalsi z tych chapajucich...
-
JoDo
Medium Expert
Pre historikov...
http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/300spartans.php
"I went to Greece and researched the story as much as I could - walked the battlefield and all of that - and just put it all down. It took a lot of distillation of the genuine history and I'm taking an awful lot of liberties with everything, but that's my job. If you want reality, catch a documentary." - Frank Miller, Author of 300 Graphic Novel
http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/300spartans.php
"I went to Greece and researched the story as much as I could - walked the battlefield and all of that - and just put it all down. It took a lot of distillation of the genuine history and I'm taking an awful lot of liberties with everything, but that's my job. If you want reality, catch a documentary." - Frank Miller, Author of 300 Graphic Novel
aj ja som si to chcel najprv pozret na DVD ale nevydrzal som tak som to pozeral v divixe trocha horsi zvuk ale brutalny film ak sa ti aspon trocha pacilo Sin City tak toto sa ti bude urcite pacit naozaj dobry film.Step256 napísal:njoo tak toto vyzera fakt brutalne ale tak dufam ze sa netesim zbytocne ale urcite pozriem ale az na dvd xi
-
lekoklatik
VIP