Príručka nového uživateľa hojko.com

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
EXlama
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príručka nového uživateľa hojko.com

Príspevok od používateľa EXlama »

Príručka pre nováčikov diskusného fora hojko.com !!! :) OT - Otázka OD - Odpoveď

1. OT - Ako mám nahlásiť príspevok?
1. OD - Tlačidlom na pravej strane príspevku.

2. OT - Ako mám niekomu napísať poštu?
2. OD - Tlačidlom v profile uživateľa alebo pri príspevku.

3. OT - Keď chcem nový nick ako si overím, či už niekto rovnaký nick nemá?
3. OD - Klikneme na tačidlo Hľadať pri logu a do kolónky Autora si dáme overiť nick aký chceme.

4. OT - Ako mám pridať do svojho príspevku obrázok/súbor?
4. OD - Pri písaní príspevku je pod textom ponuka na Vkladanie príloh a vedľa nej je tlačidlo Vyhľadať/Broswe a vyberieme súbor/obrázok

5. OT - Ako vkladať odkazy do code???
5. OD - Označíme si odkaz a klikneme na code.

Príručky a rady :

Keď chcete založiť novú tému tak si najskôr skontrolujte tlačidlom Hľadať, či už rovnaká téma neexistuje.

Keď chcete hrať onlinehry, tak v hornej časti okna pri logu sú Hry stlačte a vyberte si hru.

Keď potrebujete s niečím pomocť alebo niečo hladáte, najskôr použite vyhľadávač Google

Kód: Vybrať všetko

www.google.sk

Keď potrebujete s niečím poradiť ohľadom fóra, kontaktujte moderátorov alebo adminov fóra.

To je zatiaľ všetko.Keď chcete užívateľom niečo poradiť,pripomenúť a pod. píšte sem.

Ak potrebujete nejakú radu píšte sem. pls nezamykajte túto tému

:wink:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Preco vkladat linky do code? Nevsimol som si ze by to niekto robil!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hlavne si tam oprav gramaticke chyby. Ak napises SS tak ti to opravim aj ja.
A predovsetkym by tam mala byt zmienka o upravovani prispevkov a vkladani priloh, to su najcstejsie chyby novacikov.
OT: aj tak mi to pripada zbytocne :)
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

akosi postradam zmysel tejto temy...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

kubikjuice napísal:akosi postradam zmysel tejto temy...
zmysel je pomoct novym uzivatelom sa zorientovat na fore, neverim ze citaju pravidla - vzhladom na pocet spamerov a zakladacov nezmyselnych tem... a tak isto neverim, ze si niekto bude citat tuto temu, EXlama, snaha sa ceni, ale podla mna tato tema sa minie ucinku :? nedonutis tych ludi si to tu citat, tak ako nerespektuju pravidla, nezaujima ich ohlasovanie prispevkov, editacia a ine veci :roll:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

lol ta tvoja prirucka je fakt vymakana :) K otazke 2: Ked chce niekto nick, ktory tu uz je, tak mu to vypise pri registracii :wink: Ale celkom good idea spravit nieco take... v kratkosti spisat hlavne pravidla fora a rady novacikom, lebo ich je vela (pravidiel). Myslim, ze by to mohol napisat niekto z vedenia a hore peknym cervenym link :P
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

lebo ja nie som lama a fóra sú všetky rovnaké, žiadne poučky od nikoho nepotrebujem a preto by mohla aj polka monitora svietiť na ružovo a aj tak by som si to neprečítal... Toto je jednoduché zhrnutie myslenia skoro každého nováčika, vrátane mňa, keď som sem prišiel. Imho príručka nemá budúcnosť, ak sa už niekto bude chcieť vzdelať, prečíta si komplet pravidlá.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

piton napísal:lol ta tvoja prirucka je fakt vymakana :) K otazke 2: Ked chce niekto nick, ktory tu uz je, tak mu to vypise pri registracii :wink: Ale celkom good idea spravit nieco take... v kratkosti spisat hlavne pravidla fora a rady novacikom, lebo ich je vela (pravidiel). Myslim, ze by to mohol napisat niekto z vedenia a hore peknym cervenym link :P
on mal na mysli keď sa niekto chce premenovať. V tom prípade si ten nick treba najprv vyhladať, lebo ja osobne nemám rád keď niekomu menim nick a vybehne na mňa že taký existuje a musím mu zase písať nech si vymyslí nový.. je to dosť otravné.

K tomuto manuálu len dve výhrady:
1) mal si to napísať na úrovni, nech to nejak vyzerá, nech to má nejakú štruktúru, obsah pre ľahké vyhladávanie, nech neobsahuje chyby, nech sú odpovede veľavravne a nie len jedna veta z ktorej stále ostáva otázka napoly nezodpovedaná
2) prečo je to v pripomienkach a nie v info? Nováčik ako prvé položí otázku a pripomienky ho asi absolútne nezaujímajú (síce ani info, ale tak tam skôr príde hladať veci ohladom tohto fora)
Napísať odpoveď