Neide zapnut :(
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Neide zapnut :(
Mozete mi prosim poradit. Dnes rano sa mi vybil mobil a co je logicke tak sa mi nakoniec vypol. Dal som ho do nabijacky a nechcel sa mi zapnut.Myslel som ze ho tam musim nechat trocha dlhsie. Ale je tam od 10:00 az do teraz a este stale sa neda zapnut . HELP SOS!

-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
-
RoQa
Darca
Ale praveze ja som skusal vsetko vyberat baterku , sim-ku, tri zastrcky v byte.Nabijal som aj cez usb-pc,ale nic neide . Nechce sa mi ist reklamovat preto lebo im trva 30 dni pokim mi ho dovezu spat a 30 dni bez mobilu ??audiotrack napísal:to je na slovenskom trhu relatívne nový model (ak si ho kúpil na zmluvu u niektorého z operátorov) tak potom ho choď reklamovať. Ale aj tak by som najprv skúsil vybrať baterku, dať ju späť a zapnúť
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
prepac nie som moderator ani nic take ale necituj posledny pripevok
Decustomizacia . telefon sa ti vycisti od menu operatora budes mat krajsie originalne a ani tie blbe t-mobile alebo orange obrazky a melodie ta nebudu - stracas zaruku
Prepalenie software - spravi skoro to iste ale skor pomoze ako to prve .
a kde prides na to ako ? no predsa www.se-tuning.cz
Decustomizacia . telefon sa ti vycisti od menu operatora budes mat krajsie originalne a ani tie blbe t-mobile alebo orange obrazky a melodie ta nebudu - stracas zaruku
Jacoolbo napísal:prepac nie som moderator ani nic take ale necituj posledny pripevok![]()
jacoolbo nerob machra sak ako ho ma customizovat ked mu nejde zapnut a a pri tomto zasahu straca zaruku
oprava telefónu u mňa naposledy u Orange trvala 2 týždne, telefón SE k800i. Nič neprepaluj, pretože je to najväčšia hovadina, akú môžeš urobiť a zvlášť ak je telefón v záruke, takisto ho nedávaj žiadnemu kamarátovi "odborníkovi". Vybrať baterku na 2-3 dni? To aký bude mať efekt? Klasika reklamácia a požiadaj o náhradný mobil.
Uvidíš, že život bez mobilu sa ti bude páčiť.
Uvidíš, že život bez mobilu sa ti bude páčiť.
-
RoQa
Darca
Zajtra ho tam pojdem dat , a ten nahradny mi musia dat ?? Lebo moj kamarat daval na reklamaciu a mu povedali ze nahradne uz nemaju
Ale na druhej strane sa tesim ak mi povedia ze je nerentabilna oprava a mozem si vybrat novy fon .
A neviete este ci na reklamaciu musim ist s tym na koho je zmluva alebo staci aj moja obcianka.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe