tak co poradite ? mate s niektorymi skusenosti ? nemusi to byt rovno 5+1 zostava stacia mi nejake malicke proste aby to hralo lepsie jak na phone ...nieco tak max do 500,-...
thanks
a tiez aby som zatym nemusel chodit na druhu stranu sveta...som z BA
a kebyze si kupim redukciu z nokia USB na normal 3.5 jack ake by som tam mohol napojit pls ? tak do 300,- uz len ...nieco co by nemuselo ist do elektriky ale napr baterky alebo tak...thx
ale to je len redukcia ja by som potreboval repraciky (nie na elektrinu) proste aby som mohol ist von a zapnut a pocuvat z mobilu ...ci uz rovno z mobilu cez USB alebo cez ten jack 3.5
TomAss napísal:ale to je len redukcia ja by som potreboval repraciky (nie na elektrinu) proste aby som mohol ist von a zapnut a pocuvat z mobilu ...ci uz rovno z mobilu cez USB alebo cez ten jack 3.5
nokia predava original take len neviem kolko stoja...a takych reprakov co idu na bateriek vela nieje...asi
TomAss napísal:ale to je len redukcia ja by som potreboval repraciky (nie na elektrinu) proste aby som mohol ist von a zapnut a pocuvat z mobilu ...ci uz rovno z mobilu cez USB alebo cez ten jack 3.5
zvuk takych malinkych repracikov co idu na baterky alebo na ziadne baterky je podobny tvojmu repraku v mobilu..moc ta to z biedy nevytrhne
videl som dnes v tescu take celkom slusne za cca 600Sk + by som musel kupit redukciu...kamos ich raz niekde pocul a hovoril ze to je celkom good a hlasne...no tak nevim ale urcite to bude aspon o nieco lepsie jak ten krpaty cicik v mobile