Command & Conquers 3 - Tiberium Wars ONLINE
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
!!! Pre všetkých ktorý hrajú C&C Tiberium War !!!
Vytvoril som primitivnu stranku kde sa budu prihlasovat vsetci ktory chcu hrat, je to taky managment pre hracov ktory hraju s hojko uzivatelmi...
ako mate Naplánovane hry : a pod tym je #1 a pri tom je odkaz Pridat sa, kliknite tam zadajte potrebne udaje, a budete prihlaseny k dnesnej hre ... ktora sa kona... na vytvorenie Naplanovanej hry mi piste na icq, dufam ze nam to ulachci pracu
Prosim rozsirujte nasim hojkovskym Tiberium war hracom tento link, pomoze nam to zostavovanie tymu kto bude hrat
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.vfb.skako mate Naplánovane hry : a pod tym je #1 a pri tom je odkaz Pridat sa, kliknite tam zadajte potrebne udaje, a budete prihlaseny k dnesnej hre ... ktora sa kona... na vytvorenie Naplanovanej hry mi piste na icq, dufam ze nam to ulachci pracu
Prosim rozsirujte nasim hojkovskym Tiberium war hracom tento link, pomoze nam to zostavovanie tymu kto bude hrat
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak zle spraveny multiplayer ako ma C&C som uz dlho nevidel, stale odpajanie, nemoznost spojenia a podobne, je to hroza. Neviem si predstavit, ze by som si hru kupil a toto by mi robilo. Dnes sme hrali styria hraci a ked zakladali traja, tak nam ani nezaplo hru. Jedine pri mne sa to rozbehlo, ale tie lagy uz na zaciatku boli krasa, pritom net/ping bol OK. Myslim, ze ten multiplayer bude potrebovat este dost patchov na to, aby sa vychytal, najma to zaciatocne pripojenie.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
nerobilo nam to nahodou kvoli hamachi ? treba niekdy skusit spravit s verejnou IP, lenze ja som potom nenasiel kde sa zadava ta iphojko napísal:Tak zle spraveny multiplayer ako ma C&C som uz dlho nevidel, stale odpajanie, nemoznost spojenia a podobne, je to hroza. Neviem si predstavit, ze by som si hru kupil a toto by mi robilo. Dnes sme hrali styria hraci a ked zakladali traja, tak nam ani nezaplo hru. Jedine pri mne sa to rozbehlo, ale tie lagy uz na zaciatku boli krasa, pritom net/ping bol OK. Myslim, ze ten multiplayer bude potrebovat este dost patchov na to, aby sa vychytal, najma to zaciatocne pripojenie.
btw
Kód: Vybrať všetko
www.hojko.vfb.sk-
vivaSlovakia
Guru wannabe
connection time out
Nevie mi niekto poradit co mam s tym? Kcem hrat s kamaratom cez hamachi cnc3..obaja mame 1.04 patch a obaja mame kane edition..hamachi nas spoji..obaja sa objavime v v zozname hracov..no ak jeden z nas vytvori hru tak tomu druhemu vkuse vyhadzuje: connection time out a nepripoji ho..nevie niekto co s tym je? vraj este den predtym to kamaratovi slo normalne...uz sme aj obaja vypli firewally pre istotu ale nepomaha.
Ak je taketo nieco v inej teme tak sorac..nevsimol som si.
-
Loyal
Novice
Musis stiahnut patch k tvojej verzii TW napr. ja mam Kane edition a dal som standart patch a toto iste mi napisalo.kukiak napísal:Tak som to dnes dotahal. Lenze problem. Stiahol som tu orezanu hru s horsimi videami - 2,19 GB, uz v nej bol nainstalovany patch 1.02. Lenze ked chcem nainstalovat 1.04 vyhodi tabulka "Internal Error - Patch not available"
Nemal niekdo podobny problem? Pripadne da sa hrat aj 1.02 ?
-
sekacC
Novice
Re: connection time out
To robi aj mne, ale len ked zalozim ja a chce sa na mna niekto pripojit napise Connection to server timed out. Ale ked zalozi niekto iny, tak ide v poho...zaujimave...Tiez by som rad vedel co s tym jeDeepEye napísal:Nevie mi niekto poradit co mam s tym? Kcem hrat s kamaratom cez hamachi cnc3..obaja mame 1.04 patch a obaja mame kane edition..hamachi nas spoji..obaja sa objavime v v zozname hracov..no ak jeden z nas vytvori hru tak tomu druhemu vkuse vyhadzuje: connection time out a nepripoji ho..nevie niekto co s tym je? vraj este den predtym to kamaratovi slo normalne...uz sme aj obaja vypli firewally pre istotu ale nepomaha.
-
sekacC
Novice
Re: connection time out
To robi aj mne, ale len ked zalozim ja a chce sa na mna niekto pripojit napise Connection to server timed out (Spojeni vyprselo.). Ale ked zalozi niekto iny, tak ide v poho...zaujimave...Tiez by som rad vedel co s tym jeDeepEye napísal:Nevie mi niekto poradit co mam s tym? Kcem hrat s kamaratom cez hamachi cnc3..obaja mame 1.04 patch a obaja mame kane edition..hamachi nas spoji..obaja sa objavime v v zozname hracov..no ak jeden z nas vytvori hru tak tomu druhemu vkuse vyhadzuje: connection time out a nepripoji ho..nevie niekto co s tym je? vraj este den predtym to kamaratovi slo normalne...uz sme aj obaja vypli firewally pre istotu ale nepomaha.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
PAIN
Light Professional
Mozno si tvoj protihrac zmnenil serial number...mne to tiez vypisovalo chybu ze mam rovnaky serial a ze sa nemozem pripojit, ostatny mi radili aby som restartol hru ale niak mi to nepomohloŠu-Do napísal:musel si.. pred instalaciou...
a neni pravda ze musi mat kazdy iny serial... ked sme hrali mi to vypisovalo tiez.. ale potom uz ma normalne pripojilo
neda niekto match, ale hned teraz :D
nezahra niekto priatelsky zapasik? este som to neskusal hrat online takze to chcem oprobovat, a poripade ak bude vsetko fakcit tak vecer by som sa pridal. icq - 325225235