aku banku + ucet az od 18 ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

aku banku + ucet az od 18 ?

Príspevok od používateľa TomAss »

caves...potreboval by som poradit v akej banke je najlepsie zriadit si ucet (staci mi obycajny aby mal internet banking ostatne extra veci nepotrebujem) ked by mi z CZ posielali na ucet peniaze aby boli poplatky co najmensie...pocul som ze je nalepsie CSOB ... pravda ? a keby bolo aj viac druhov uctov ktory je najlepsi thx :)...a este mozem si zriadit ucet aj ked este nemam 18 rokov ? kukal som po csob aj cennik ale nist takeho nebolo
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Veru, ze sa v tychto bankovych veciach nevyznam, ale asi najznamejsie konto pre mladych... Ano nemusis mat 18.
http://www.ready.sk/
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

kukiak napísal:Veru, ze sa v tychto bankovych veciach nevyznam, ale asi najznamejsie konto pre mladych... Ano nemusis mat 18.
http://www.ready.sk/
a rapid stim asi nemozes platit ze? :oops:

lebo rozmyslam ze aj ja by som si zriadil ucet v nejakej banke
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

reno23 napísal:a rapid stim asi nemozes platit ze? :oops:

lebo rozmyslam ze aj ja by som si zriadil ucet v nejakej banke
Myslim, ze na zriadenie paypalu, potrebujes mat embasovu platovnu kartu...toto som nasiel v u nich na stranke ;)

"Mam kartu ready 18. Je mozne si zalozit s touto kartou ucet v PayPal?

V pripade, ze tento system vyzaduje pri registracii zadanie cisla platobnej karty, je ho mozne zalozit len s embosovanou platobnou kartou. Platobna karta vydavana k READY Konatm je indentovana, t.j. pouzitelne len v elektronickom prostredi za pouziti PIN cisla."
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:Myslim, ze na zriadenie paypalu, potrebujes mat embasovu platovnu kartu...toto som nasiel v u nich na stranke ;)

"Mam kartu ready 18. Je mozne si zalozit s touto kartou ucet v PayPal?

V pripade, ze tento system vyzaduje pri registracii zadanie cisla platobnej karty, je ho mozne zalozit len s embosovanou platobnou kartou. Platobna karta vydavana k READY Konatm je indentovana, t.j. pouzitelne len v elektronickom prostredi za pouziti PIN cisla."
aha,,tak nic. A nevies o nejakych druhych bankach co poskytuju ucty mladim? a stou moznosou embasovanej karty ?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vazne neviem, ja sa oto nejak nezaujimam. Skus pogooglit..ale skoro kazda banka ti da ucet ak mas nad 15r...Staci sa len prist spytat, pripadne ak sa hambis, zobrat rodica a poinformovat sa :).
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Takze ak mozem poradit. Mal som ucet vo VUB banke (START KONTO), zo zaciatku to bolo super vsetko bez poplatkov sluzby trosku horsie ale inak fajn.Ale casom poplatky pribudali a pribudali a sluzby stale rovnake... Potom som presiel do CSOB kde mam tiez nejake studentske konto kde platim asi 6 Sk mesacne za vedenie uctu a inak nic viac nic menej, vybery zadarmo (samozrejme ze iba z bankomatov CSOB) a najvacsia vyhoda pre mna bola v tom ze studujem v cechach a tu som si zalozil tiez konto v csob a peniaze si medzi uctami posielam za smiesnych 7 Sk (btw. v niektorych bankach sa to splha az ku 100 Sk za prevod)...
btw. internet banking a podobne veci su samozrejmostou a nepotrebujes mat 18 rokov
takze z vlatnej skusenosti mozem CSOB len a len odporucit
TomAss
King
King

tomPD: mam skoro 16 takze mozem si v CSOB otvorit studenske konto ? a aky je poplatok za otvaranie ? na 90% teda pojdem do tej CSOB...staci mi obciansky ?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

idealne je zriadit konto tam, kde maju konto rodicia, aby prevody penazi netrvali 2-3dni ale iba jeden :)
a uplne najlepsie je mysliet, aj na pripad, ze po skonceni studentskeho konta bude treba prejst na normalny ucet, ale to na to 16rocny clovek nemusi az tak mysliet
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja budem mat za stvrt roka 17 :D
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

ked nemate 18 tak potrebujete este aby vam to podpoisal zakonny zastupca a este dakedy potvrdenie o navseve skoly ak si chcete dat spravit ucet pre studenta (bez mesacnych poplatkou a dalsie vyhody)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No s tym podpisom zakonneho zastupcu som si nie velmi isty ale je to dost mozne a potvrdenie o navsteve skoly bude urcite potrebovat v pripade studentskeho konta. A poplatky za zalozenia tam asi nie su ziadne , len si musis na ucet vlozit asi 200 Sk aby sa ti aktivoval. Skus kuknut www.csob.sk myslim ze by si sa tam mohol docitat nieco viac a urcite nic nepokazis tym ked sa pojdes opytat priamo do banky
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

jumper napísal:ked nemate 18 tak potrebujete este aby vam to podpoisal zakonny zastupca a este dakedy potvrdenie o navseve skoly ak si chcete dat spravit ucet pre studenta (bez mesacnych poplatkou a dalsie vyhody)
podpis zakonneho zastupcu nie je potrebny ... potrebne je potvrdenie o navsteve skoly + obciansky preukaz ... a potom samozrejme nejaky ten minimalny vklad ...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:podpis zakonneho zastupcu nie je potrebny ... potrebne je potvrdenie o navsteve skoly + obciansky preukaz ... a potom samozrejme nejaky ten minimalny vklad ...
ok dikes. Tak skusim zajtra zaist do csob
TomAss
King
King

ok dikez pojdem aj ja len je problem ze ten ucet potrebujem co najskor a teraz si prazdiny tyzden :( a ked este chodim na ZS potrebujem potvrdenie ? vsak to je povinna skolska dochadzka nie ?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

tomPD napísal:Potom som presiel do CSOB kde mam tiez nejake studentske konto kde platim asi 6 Sk mesacne za vedenie uctu a inak nic viac nic menej, vybery zadarmo (samozrejme ze iba z bankomatov CSOB) a najvacsia vyhoda pre mna bola v tom ze studujem v cechach a tu som si zalozil tiez konto v csob a peniaze si medzi uctami posielam za smiesnych 7 Sk (btw. v niektorych bankach sa to splha az ku 100 Sk za prevod)...
btw. internet banking a podobne veci su samozrejmostou a nepotrebujes mat 18 rokov
takze z vlatnej skusenosti mozem CSOB len a len odporucit
len dodam.. je tu jeden maly problemik, ze on este nema 18 ak som dobre pochopil a toto studentske konto v csob sa da zalozit len ak mas 18+ a studujes na VS... tiez to tak mam a co je super je to, ze v cesku som k tomuto uctu hned bezplatne dostal embosovanu VISU
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

makaveli napísal:len dodam.. je tu jeden maly problemik, ze on este nema 18 ak som dobre pochopil a toto studentske konto v csob sa da zalozit len ak mas 18+ a studujes na VS... tiez to tak mam a co je super je to, ze v cesku som k tomuto uctu hned bezplatne dostal embosovanu VISU
Nie nepotrebujes..studentske konto "FUN" si v CSOB moze zalozit clovek nad 15r, potrebny je suhlas zakonneho zastupcu/nepotrebujes potvrdenie skoly..mam to z ich stranky..
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak ako povedal kukiak...nepotrebujes mat 18. CSOB ponuka 2 druhy "studentskych" kont. Jedno je pre VS a druhe pre SS
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

Hladam co najlepsiu ponuku kde si mozem ja ako student vytvorit bankove konto s visa kartou. Najlepsie by bola embosovana ale to bude asi viac ako 50 SK mesacne tak to nic. Staci teda visa electron. Najlepsiu ponuku som zatial videl v tatra banke kde to je 11 mesacne, a bolo by celkom ok ak by som to mohol urobit bez zakonneho zastupcu. Budem rad ak budete pisat aj skusenosti.
TomAss
King
King

mno ja to uz mam hotovo v CSOB :)...mam normal ucet + internet banking + kartu + neobmedzene vybery/vklady a to vsetko za 0,- mesacne !!! ( a k tomu do ceskej CSOB prevod za 9Sk ) ;)
//mam studentsky fun ucet
Napísať odpoveď