Programátorský kútik: prejavte sa!
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
JurijRubanov
Light Star
Toto som robil uz davnejsie, program na rodokmene postovych holubov (Holubar by vam o tom rozpraval
). Jazyk Visual Basic 2005 (nutnost nainstalovat MS .NET Framework 2.0)
Kód: Vybrať všetko
http://www.gympd.sk/~5obertasb15/domasoft/rodokmen.exe-
wolker
Amateur
Image Hosting System
Jedná sa o image hosting system s administračným panelom možnostou vytvorit az 10 podstranok cez webové rozhranie, regostrácia, jednoduchá instalácia, pridávateľné menu...
Verzia: 2.0 final
Pouzité techonologie: PHP, MYSQL
Funkcie: Admin panel, vytvorenie podstránok 10, uprava menu, nastavenia veľkosti uploadnutých súborov (všetko cez admin panel), registrácia z moznostou odosielania dokumentov
Download: www.cs.999net.sk/download/IMAGEHOSTING.rar
Demo: www.cs.999net.sk/imagehosting
Jedná sa o image hosting system s administračným panelom možnostou vytvorit az 10 podstranok cez webové rozhranie, regostrácia, jednoduchá instalácia, pridávateľné menu...
Verzia: 2.0 final
Funkcie: Admin panel, vytvorenie podstránok 10, uprava menu, nastavenia veľkosti uploadnutých súborov (všetko cez admin panel), registrácia z moznostou odosielania dokumentov
Download: www.cs.999net.sk/download/IMAGEHOSTING.rar
Demo: www.cs.999net.sk/imagehosting
-
programator
Medium Star
to wolker : je to celkom pekna praca, az na par much... napr. ked budu ludia uploadovat obrazky, tak sa moze stat, ze nazov obrazku, ktory sa ide uploadnut uz na serveri existuje... mal by si tie nazvy podla mna nejako generovat, aspon 10 miestnym nazvom..
a tak isto zobrazenie v niektorych prehliadacoch....
ale inak dobra praca
a tak isto zobrazenie v niektorych prehliadacoch....
ale inak dobra praca
-
wolker
Amateur
no to zobrazenie ma stve ja som to robil v mozille forefox ale kukal som aj v opere a trocha tam blbne diakrityka a kadtore veci su inde ako maju. To s tymi nazvami ma ani nenapadlo, dik za pripomienku asi skusim daco s tym spravit. A dakujam za taku malu pochvalu robil som to 4 mesiace tak aspon daco z toho mam 
Skúšal som ten tvoj skript.
Čo sa mi tam nepáči, že predpokladá, že je povolené register_globals (a ak nie je, nefunguje [minimálne inštalácia nefunguje]).
//chrono: Je tam ešte ďalší problém. V súbore register.php je include("include/session.php") a tiež include("./header.php"); Problém je v tom, že aj v tom súbore header.php sa vkladá session.php (a teda sa niektoré veci predefinovávajú [a spôsobuje to problémy]).
Čo sa mi tam nepáči, že predpokladá, že je povolené register_globals (a ak nie je, nefunguje [minimálne inštalácia nefunguje]).
//chrono: Je tam ešte ďalší problém. V súbore register.php je include("include/session.php") a tiež include("./header.php"); Problém je v tom, že aj v tom súbore header.php sa vkladá session.php (a teda sa niektoré veci predefinovávajú [a spôsobuje to problémy]).
Niektoré veci by sa tam dali mierne vylepšiť. Napr. by bola iba jedna tabuľka podstránky, a v nej by boli uložené všetky podstránky. Potom by sa napr. mohlo k tým podstránkam pristupovať pomocou podstranka.php?id=1 a ukladať pomocou uloz_podstranku.php?id=1.wolker napísal:viem az dneska som na to prisiel a uz som to spravil a skusil aj na free hoste takze to uz ide. a tie include sessions som uz odstranil a dal tak aby to islo. a sak instalacia funguje
Podobne by sa mohlo vyriešiť to prídavné menu (čo položka, to nový riadok v tabuľke).
Nastavenia by tiež mohli byť v tabuľke ukladané ako "názov premennej" - "hodnota". Ľahšie by sa tam potom pridávali nové nastavenia.
Ja som to už trochu upravoval (upravil som takmer celu admin sekciu). Takže keď budeš chcieť s niečím poradiť, môžem ti pomôcť (v rámci mojich schopností).wolker napísal:ano s tymi podstrnkami mas pravdu to spravim este. ale teraz vôbec nemam cas na nic vela ucenia mam tak to ide pomaly a vies php sa este len ucit a toto je moj prvy taky system
Ale okrem nejakých kozmetických detailov je to celkom použiteľné.
-
wolker
Amateur
Image Hosting System
Spravil som ďalšiu verziu imagehostingu. Je to prerobene skoro celé Admin panel, pridaná správa odoslaných súborov, iné zobrazenie linkov, nový chat, kompletná adninystrácia chatu, registrovanie slúži len pre správcu súborov, a neobmedzené množstvo podstránok a taktiež inštalácia
Verzia: 3.0
Download: www.cs.999net.sk/download/imagehosting.rar
Demo: http://wolker.wo.funpic.org
Spravil som ďalšiu verziu imagehostingu. Je to prerobene skoro celé Admin panel, pridaná správa odoslaných súborov, iné zobrazenie linkov, nový chat, kompletná adninystrácia chatu, registrovanie slúži len pre správcu súborov, a neobmedzené množstvo podstránok a taktiež inštalácia
Verzia: 3.0
Download: www.cs.999net.sk/download/imagehosting.rar
Demo: http://wolker.wo.funpic.org
-
zvonenie33
Light Professional
pridam svoj lamacky program robeny v Pascale(kniznica crt)
Program s nazvom hazard system v ktorom si mozte vybrat z 2 hier sportka dostihy
Sportka spociva v tom ze ze si tipnete cislo od 1-10 vsadite peniaze ak si tipnete spravne dostanete 5 nasobok penazi kolko ste vsadili ak si tipnete zle pridete o peniaze co ste vsadili
Dostihy spoivaju v tom ze mate 5 konov na ktoych mozte vsadzat peniaze , kurzy su medzi 1:2 az 1:8 cim vacsi kurz tym mensia pravdepodobnost ze vam to vyde ( ta pravdepodobnost je jedina vec na ktoru som v tom programe pysny)
hry sa prelinaju a peniaze zarobene v jednej mozte investovat v druhej
Urobil som to za 2 dni chyba moznost ulozit hru nakolko neviem pracovat so subormi. Execko mi neslo ale inym ludom slo prikladam teda .exe subor ak vam nepojde dam vam .pas
Program s nazvom hazard system v ktorom si mozte vybrat z 2 hier sportka dostihy
Sportka spociva v tom ze ze si tipnete cislo od 1-10 vsadite peniaze ak si tipnete spravne dostanete 5 nasobok penazi kolko ste vsadili ak si tipnete zle pridete o peniaze co ste vsadili
Dostihy spoivaju v tom ze mate 5 konov na ktoych mozte vsadzat peniaze , kurzy su medzi 1:2 az 1:8 cim vacsi kurz tym mensia pravdepodobnost ze vam to vyde ( ta pravdepodobnost je jedina vec na ktoru som v tom programe pysny)
hry sa prelinaju a peniaze zarobene v jednej mozte investovat v druhej
Urobil som to za 2 dni chyba moznost ulozit hru nakolko neviem pracovat so subormi. Execko mi neslo ale inym ludom slo prikladam teda .exe subor ak vam nepojde dam vam .pas
- Prílohy
-
- HAZARD_S.rar
- (10.96 KiB) 223 stiahnutí
-
zvonenie33
Light Professional
Napiste co si o tej hre myslite kto ste si ju zahrali pls
verzia 1.1
poopravene chyby v pravdepodobnosti dostihov a a pridany ukazovatel najvyssieho skore v danej hre
verzia 1.1
poopravene chyby v pravdepodobnosti dostihov a a pridany ukazovatel najvyssieho skore v danej hre
- Prílohy
-
- HAZARD_S.rar
- verzia1.1
- (5.62 KiB) 214 stiahnutí