Dievca z netu
-
driver81
Novice
- Kontaktovať používateľa:
hmm no ako to tu citam tak sa pripojim k debate aj ja som asi vsetky dievcata s ktorymi som chodil spoznal na nete ale to by si mal vediet ci ma o teba zaujem a aj ked jej cez net napises ze by si sa chcel z nou stretnut tak by mala suhlasit teda ak ta neberie len ako dobreho kamarata inac velmi vela dievcat sa z chlapcami z netu nechce stretavat lebo vieme ako to je ze ze cez net napises aj to co by si v reale ani nenaznacil ale k teme ak by nepriala tvoje pozvanie tak sa nevzdavaj no a ako hovoris ze sa jej rysuje nejaky vstah tak by si nemal na nic cakat a ist do toho cim skôr preto ze kym ty to tu rozoberas tak niekto iny ti ju moze prebrat ale podla mna vstahy cez net malokedy klapnu mozno 30% z nich je uspesnych tak to je moj nazor
a prosim bez kritiky tohto romanu 
Nooooooo tak ona myslim ze by nemala problem sa stretnut ved v skole akoze nijak sa mi nevyhyba vsetko v pohode akurat moc nekecame (no skoro vobec)ale ono je to v skole tazke ked je o rok starsia chodi do inej triedy stretnem ju len tak raz za den a aj to je s niejakymi kamoskami a preto to je problem ..........a tak by som sa jej teda mal spytat zeci by nechcela ist niekedy von ved nemusim ju hend zbalit len proste lepsie spoznat aj osobne a casom by sa ukazalo .......... noooooo a k tomu vztahu tak ona s tym chalanom uz chodi takze neviem vraj to neni az take vazne a ani sama nevie ako na tom su nooo ale chodia spolu takze by som mal ist do akcie kym nebude neskoro 
Re: Dievca z netu
príď za ňou,a začni..napriklad..ahoj ako sa máš?..klasická veta..a to je začiatok..na toto už dokážes nadviazať rozhovor..potom sa jej spýtaj,či by nemala záujem isť s tebou niekde vonka..dajme tomu na kofolku alebo len tak prechádzať sa po mesteshady45 napísal:Tak opisem vam moj problem asi pred 4 mesiacmi som spoznal skvele dievca na nete stale si spolu piseme a mame ocom vzdy mi vie poradit no proste asi som sa do nej buchol a vzdy si mame spolu ocom pokecat ale len cez net .........a to je moj problem chodime do tej istej skoly ja mam 17ona18 no vo skole sa moc nerozpravame len velmi zriedka len sa zdravime a nic viac a tych par krat co som s nou hovoril akosi som toho vela nenakecal proste nebolo ocom ....... no a ja by som sa jej chcel zblizit viac aj na zivo lebo sa mi paci len akosi neviem ocom si s nou pokecat a ani neni moc prilezitosti a preto stale len cez net sa vykecavame .................
Re: Dievca z netu
neeee zly napad ale pozri na moju situacii : cisto teoreticky .... pridem v skole za nou (tam plno dievcat jejj kamaratok vsetky na teba pozeraju)a to mam povedat "Ahoj ako sa mas ??ona na to bla bla bla a na koniec nechcela by si skocit niekedy von ??".......... ty by si mal tolko odvahy aby si tak za nou naklusal predtymi vsetkymi babami ??a ak by povedala NIE tak by to bol dobry odje* .............to skor skusim cez net sa jej spytat (i ked asi to je dost zbabeleivoralik napísal:príď za ňou,a začni..napriklad..ahoj ako sa máš?..klasická veta..a to je začiatok..na toto už dokážes nadviazať rozhovor..potom sa jej spýtaj,či by nemala záujem isť s tebou niekde vonka..dajme tomu na kofolku alebo len tak prechádzať sa po mesteurčite to skús...ak ti povie nie...tak ver tomu že to bude bolieť menej ako keby si jej to povedal o mesiac a odmietla by ťa,,ale zas nevidim dôvod prečo by s tebou nešla von..určite to skús ..prajem veľa štastia
A ty mas kolko 10 ????huste reci mas jak keby ty si bol najväcsi lamac zenskych srdc a vies nie kazdu hned "spackas" kovboj...........PaliMpi napísal:mne to tak pripada ze mas iba takych 13a ta baba 14..Leboo ja osobne mozem povedat kamoša ktory mal podobny problem,a vyjadruje sa takisto,a ma strnast,ale ked mal taky problem tak mal trinast,pochybujem ze daky 17rocny nevie spackovať babu.hmm,mozno je to iba mylny nazor
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
1 chlapec pytal radu tak ho netreba odkurovat ,co je urcite lahsie ako poradit .....
2 Shady rozmyslaj triezvo a nehadaj sa s kadekym
3 nic nevynahradi ocny kontakt ,cez net to nieje take spontanne a prirodzen,,, sak sa neboj a chod za nou normalne ked mas o nu taky zaujem , povedz si ze nemas co stratit a bez za nou ,ved ma len 13 ci 14 rokov ,sa jej spytaj ci ma po skole cas, a ci by nezasla niekde sadnut do cukrarne
ak v sebe nenajdes odvahu a budes stale len vypisovat co robit tak ju si tak skoro neziskas

3 nic nevynahradi ocny kontakt ,cez net to nieje take spontanne a prirodzen,,, sak sa neboj a chod za nou normalne ked mas o nu taky zaujem , povedz si ze nemas co stratit a bez za nou ,ved ma len 13 ci 14 rokov ,sa jej spytaj ci ma po skole cas, a ci by nezasla niekde sadnut do cukrarne
ak v sebe nenajdes odvahu a budes stale len vypisovat co robit tak ju si tak skoro neziskas
Hej urobim co bude v mojich silach .............a inac ja mam vazne 17 a ona 18 ............................Lolofon napísal:1 chlapec pytal radu tak ho netreba odkurovat ,co je urcite lahsie ako poradit .....
ak v sebe nenajdes odvahu a budes stale len vypisovat co robit tak ju si tak skoro neziskas![]()
Sorko necital som cely tento thread ale skus si vypytat od niekoho jej cislo a zavolaj jej...tym urcite nic nepokazis a povedz jej to na rovinu ...povedz jej ze mas dost problem ist za nou ked je sama a nieto este ked ze s kamaratkami...ze rad by si jej to povedal osobne ale asi by sa ti podlomili kolena....toto sprav a budes boss... aspon si to mysli
Za skusku nic nedas
Toto neni podla mna dobry napad....ja by som to urboil skor tak zeby som sa jej normalne spytal na pokeci alebo cez ICQ ze ci by nechcela niekedy skocit von zeby som ju chcel lepsie spoznat lebo ze v skole akosi nemam prilezitost spoznat ta a chcel by som vediet aka vlastne si .......... ja by som jej povedal nieco take.......ale isto by som jej hned nepovedal ze mam o nieco zaujem len by som s nou nezavezne isiel von kus pokecal (kedze v skole spolu nikdy nic nenakecaju) a nechal tomu volny priebeh ako by sa to vyvinulo ...zaklad by bol zeby som danu osobu poznal uz o trochu lepsie a ak by neodmietla prvy raz tak by som mal nadej ze sa to moze i opakovat a casom by sa ukazalo co a jak .................Vidium napísal:Sorko necital som cely tento thread ale skus si vypytat od niekoho jej cislo a zavolaj jej...tym urcite nic nepokazis a povedz jej to na rovinu ...povedz jej ze mas dost problem ist za nou ked je sama a nieto este ked ze s kamaratkami...ze rad by si jej to povedal osobne ale asi by sa ti podlomili kolena....toto sprav a budes boss... aspon si to mysliZa skusku nic nedas
-
midnight_man
Guru
al
lziadne taketo omacky ze by si ju chcel spoznat to jej rovno napis ..chcem ta zabil pojdes somnou vonka?...opytaj sa jej ci by stebou neskocila dade vonka proste len toto ziadne omacky okolo..bud prijme a tym padom to mas z 20% vyhrate..a ak nie tak si mozete max dalej pisat 
Re: al
Hmm lenze ked to na nu tak vyvali tak sa moze zlaknut a odmietnut a uz to nebude ako predtym ani s tym pisanim ...aspon podla mna... ale ked pojde na to postupne tak sa casom moze zapacit aj on jej ked sa budu spoznavat chapes ..........midnight_man napísal:lziadne taketo omacky ze by si ju chcel spoznat to jej rovno napis ..chcem ta zabil pojdes somnou vonka?...opytaj sa jej ci by stebou neskocila dade vonka proste len toto ziadne omacky okolo..bud prijme a tym padom to mas z 20% vyhrate..a ak nie tak si mozete max dalej pisat
-
midnight_man
Guru
all
neeeeeeeeee nechapete ma
necital som tu cele
ako dlho si pisu? ja ze si pisu uz dlhsie..tie omacky som pisal v pripade ze ju bude chciet pozvat vonka a zacne jej pisat omacky ohladom toho aby sla von...pri normalnom pisani to je jasne ze troska omacok treba...ak si nepisete dlho tak by som ju ani nepozyval...
edit// stym chcem ta zbalit neskocis somnou vonka? (to som myslel ironicky)
edit// stym chcem ta zbalit neskocis somnou vonka? (to som myslel ironicky)