neskôr doplnim FOTO keďže ešte dnes u nás sneží
Aky mate bike ?
Vidim tam niekde integrovane hlavove? Ja veru nie, vsak ak sa nemylim, tak je to obycajna Dema A-Solo alebo co za model, proste biedna vybava, taky na vozenie do obchody, do roboty a spat.duves napísal:Chlapci, na stare kostry nedate nove vidlice s a-head ci integrovanym loziskom. Kopa zbytocnej roboty!
Ved ani jatest napísal:Vidim tam niekde integrovane hlavove? Ja veru nie, vsak ak sa nemylim, tak je to obycajna Dema A-Solo alebo co za model, proste biedna vybava, taky na vozenie do obchody, do roboty a spat.
Mam Scott Navajo, asi 5 rocny s novou vidlou.
http://www.cykloslovakia.sk/MENU/Akcie/ ... /1/108.jpg
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zhromaždil som fotky svojich bajkov, tak tu sú:
CTM Stumper SF - Môj trekový bajk, jazdil som na ňom minulé leto a jeseň, potom prišla možnosť presedlať na Vectora.

Vector - pôvodne patril môjmu staršiemu bratovi ale vzhľadom na to, že dlhodobo zmenil bydlisko sa rozhodol, že mi ho za, podla mňa, velmi priazdnivú sumičku 4 tisíc nechá.

A tu je môj milášik, československá BMX vyrobená v továrni Favorit.
Zdedil som ho, resp. dostal na svoje 7/8. (?) narodeniny, prešiel vtedy rekonštrukciou, nastriekal sa na fialovo, vymenili gumy, dali sa tie hviezdičkové doplnky a vymenila brzda. Moc som na ňom ale nejazdil....
BMX som na chuť prišiel asi v januári tochto roku (dostal som šialený nápad, že keď prvý raz padal sneh, tak som na ňom šiel do školy
). Odtvedy na ňom idem do školy každý deň.
Cez velkonočné prázdnimy sa podrobil druhej velkej rekonštrukcie, vymenil som vazelinu v oboch osiach, vymenil vnútro zadného náboja (Brzdné valčeky boli rozdrvené, preto som niekedy pri rozbehu šlapal naprázdno.
), vymenil som stredovú osku, za takú uzatvorenú aj s ložiskami už, vymenil pedále a dotiahol blatníky, už konečne nerachotia.
Velkým trápením ale bolo, že som z kúpeného vnútra zadného náboja vysekol veniec s guličkami a guličky som doplnil... poukladal som ich do tej akoby vaničky a idem zmontovať, lenže som to neprepchal cez a potom mi došlo, že prečo asi sa ložisko montuje na to vnútro ??? 
Po hodine trápenia som si ale našiel techniku skladania a nakoniec som to dal dohromady...
BMX:

Cez sviatky večer mávam taký pomalý connect, že som väčšie obrázky dať proste nemohol. : (
CTM Stumper SF - Môj trekový bajk, jazdil som na ňom minulé leto a jeseň, potom prišla možnosť presedlať na Vectora.

Vector - pôvodne patril môjmu staršiemu bratovi ale vzhľadom na to, že dlhodobo zmenil bydlisko sa rozhodol, že mi ho za, podla mňa, velmi priazdnivú sumičku 4 tisíc nechá.

A tu je môj milášik, československá BMX vyrobená v továrni Favorit.
Zdedil som ho, resp. dostal na svoje 7/8. (?) narodeniny, prešiel vtedy rekonštrukciou, nastriekal sa na fialovo, vymenili gumy, dali sa tie hviezdičkové doplnky a vymenila brzda. Moc som na ňom ale nejazdil....
BMX som na chuť prišiel asi v januári tochto roku (dostal som šialený nápad, že keď prvý raz padal sneh, tak som na ňom šiel do školy
Cez velkonočné prázdnimy sa podrobil druhej velkej rekonštrukcie, vymenil som vazelinu v oboch osiach, vymenil vnútro zadného náboja (Brzdné valčeky boli rozdrvené, preto som niekedy pri rozbehu šlapal naprázdno.
Po hodine trápenia som si ale našiel techniku skladania a nakoniec som to dal dohromady...
BMX:

Cez sviatky večer mávam taký pomalý connect, že som väčšie obrázky dať proste nemohol. : (
-
Daemonko
Light Expert
-
Daemonko
Light Expert
Smola, ten uz vyradili.Daemonko napísal:??? CO ??? O akom Sactore hovoris ???
Tak aky mas? Author je siroky pojem!
http://www.author.sk/verbal/1522/
Ja mam author za 14000 2 kotucovki atd http://www.author.sk/userdata/imagelibr ... ervena.jpg
-
MasterSvegga***
Light Expert
kolko ta vysiel?Steju napísal:nový Author Kinetic 2005, 19" ,krása)
http://www.imagewoof.com/view_image/bb0 ... G_6305.jpg