CHarakteristika cloveka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Da sa charakterizovat clovek jednym slovom?

Ano da...
18
22%
Nie neda...
64
78%

Celkom hlasov: 82

devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

CHarakteristika cloveka

Príspevok od používateľa devo159 »

...viete to? viete povedat o cloveku aky je jednym slovom? Je cudne ze ja neviem opisat moju lasku jednym slovom? Podla nej to je cudne kedze sa na mna trochu nahnevala :roll: ....Podla mna sa clovek neda charakterizovat slovom kedze nema len tu konkretnu vlastnost....To dane slovo ukazuje len co je jeho prednost. Aky mate vy nazor?
junior3
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

Urcite NEDA! O cloveku mozeme hovorit a charakterizovat ho cele hodiny a este ak je ten clovek nam k srdcu blizsii a pozname ho velmi dobre, tak to uz ani nehovorim... :wink:
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

podla mna sa to jednym slovom neda.......da sa povedat po tom ako spravi na teba dojem napr:ty si super alebo tak.....ale to nie je jeho charakteristika....to je nas pocit aky v tom danom momente citime
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

junior3 napísal:Urcite NEDA! O cloveku mozeme hovorit a charakterizovat ho cele hodiny a este ak je ten clovek nam k srdcu blizsii a pozname ho velmi dobre, tak to uz ani nehovorim... :wink:

JJ moja rec... :D niekto kto mi potvrdil ze viem preco nieco neviem :lol: a mozem ist s usmevom spat Bru noc :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Podla mna v ojedinelych pripadoch sa to da... niektori ludia su proste k@#@$i :wink:
// EDIT: predpokladam, ze priatelka "chcela" pocut nejaky jedinecny superlativ :D
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

k6 napísal:Podla mna v ojedinelych pripadoch sa to da... niektori ludia su proste k@#@$i :wink:
No v podstate mas aj pravdu, ale to je na kazdom jedincovi individualne... :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nie, nedá.
Na charakteristiku človeka treba hodiny a hodiny premýšľania a aj tak to všetko nezhrnieme do jedného slova, nakoľko by to o tom človeku nič nepovedalo.
Myslím, že tu nie je o čom :smt006
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

A čo takto "dobrák"?? ... alebo "sviňa"?? :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ETieNne napísal:A čo takto "dobrák"?? ... alebo "sviňa"?? :D
Áno, dá sa, ale to o človeku nepodá komplexný obraz.
Opíše to iba to, ako pôsobí na okolie.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jin napísal:Nie, nedá.
Na charakteristiku človeka treba hodiny a hodiny premýšľania a aj tak to všetko nezhrnieme do jedného slova, nakoľko by to o tom človeku nič nepovedalo.
Myslím, že tu nie je o čom :smt006
prepáč ja by som ti trošku oponoval.. je to iba moj názor tak nič v zlom jo?
podla mna úplne stačí jeden pohlad a 5 minút účelného rozhovoru aby ti človek o sebe povedal čo má vlastne v hlave... a podla mna je to pravda a dosť ma to už trápi lebo v poslednom čase zistujem (ked aj uvažujem nad tým čo ludia robia a prečo to asi tak robia a ako rozmýšlajú a prečo tak rozmýšlajú ......), že som obklopený ja neviem no...
Ale zase sú typy(i) hh.. pri ktorých vôbec netuším môžem sa s nimi baviť hodiny a hodiny a neviem proste raz tak a raz tak.Ale mám jedného kamaráta a to pff to je strašný týpek tomu fakt že stačí na človeka pozrieť.. napr ja som sa s ním raz tak rozpárval a on mi povedal moje myšlienky slovami... čo neviem niekedy ani sám povedať svoje vlastné myšlienky a on mi ch povedal .. stoho som bol strašne v shite..
Ale jedným slovom sa to určite nedá
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

az na par extremnych jedincov hanlivymi slovami nie.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

viem, keď idem napr. po ulici, tak viem ľudí zaradiť do rôzných skupín a ich určovanie vychádza z pocitu z nich v danom okamihu aj keď to nemusí byť pravda. Bežne sa rozprávate s cudzími ľuďmi alebo sú to ľudia, ktorých poznáte dlhšie a viete o danom človeku hneď povedať základnú charakteristiku, či je kktko, dobrák, šľapka, kočka, atď.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

jin napísal:Áno, dá sa, ale to o človeku nepodá komplexný obraz.
Opíše to iba to, ako pôsobí na okolie.
Ale dá.. jednoducho ho môžeš vystihnúť na základe toho, čo prevláda najviac. ;) Chápeš lebo to je pre ňho najcharakteristickejšie. Je to jeho najvýraznejšia vlastnosť. Aj keď to musí byť silne výrazné, takých ľudí je málo.
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:Ale dá.. jednoducho ho môžeš vystihnúť na základe toho, čo prevláda najviac. ;) Chápeš lebo to je pre ňho najcharakteristickejšie. Je to jeho najvýraznejšia vlastnosť. Aj keď to musí byť silne výrazné, takých ľudí je málo.
Mozes povedat ze tato vlastnost je pre niekoho najcharakteristickejsia ale stale to nebude charakteristika slovom....Moze to byt dobrak napr ...ale zaroven to moze byt aj zmatkar ...t.j. Clovek nema jednu vlastnost ale ma JEDNU vlastnost ktora je u neho jedinecna (je nieco viac ako ostatne). Dufam ze chapete co som chcel povedat :wink:
Zaver: Slovom mozes zachytit len zaklad ale nie celeho cloveka
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Táto téma nemá nič spoločné s erotikou, alebo so vzťahmy. Presunutá do voľnej diskusie :smt006
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

k6 napísal:Podla mna v ojedinelych pripadoch sa to da... niektori ludia su proste k@#@$i :wink:
// EDIT: predpokladam, ze priatelka "chcela" pocut nejaky jedinecny superlativ :D
nie nechcela.... jaj vy ste to vobec nepochopili o co mne slo.... vsak neva :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

da sa charakterizovat len na konkretnu vlastnost, napr. spravanim mozte posudit ci je slusny alebo debil, v praci ho mozte posudsovat jednym slovom ci je v praci dobry alebo blby, avsak charakterizovat uplne celu osobnost so vsetkymi vlastnostami sa neda :wink:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

charakterizovat jednym slovom znamena charakterizovat povrchne . ked povieme o niekom ze "to je debil " tym nepovieme vlastne nic,znamena to ze z mojho subjektivneho uhla pohladu mi proste "nesadol" ale ved to si urcite o nom nemyslia jeho kamarati.
pri charakteristike cloveka treba byt opatrny. "ticha voda brehy myje :twisted: "
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Zhrniem to asi takto.. dá sa to..ale je to dosť neobjektívne :D
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

predbehol si ma :D. chcel som napísať presne to čo ty. takže imho, dá sa to.
Napísať odpoveď