Ktorých užívateľov tohto fóra poznáte osobne?
so vsetkymi menovanymi mam triedu na tej istej chodbe.
Vesper - taky dlhovlasy typo ale tvrdi o sebe ze nieje metalista, hra na gitare,aj ked ja neviem posudut ze ako ale vraj dobre
a fajn kamos aj ked ma v poslednej dobe stve...
cvock - fakt je cvok alebo teda aspon brutalne hyperaktivny. tvrdim ze ked sa Obelix (ten Asterixov kamos, nie mod
) vykupal v zazracnom napoji tak sa cvock musel vykupat v redbulle
sem tam do mna ripe ale da sa s nim v pohode zit. a pocuvame podobnu hudbu
aj on je dlhovlasy a nosi brile
exxon - viem o nom dost malo,ale je spoluziak cvock-a a vespera a moj menovec
Lamor - rovnako ako ja tohotrocny maturant, airsoftak a futbalovy fanda, teda aspon myslim,lebo u nich v triede je to asi povinnost
chalani, dufam ze som nevykecal vela... a dufam ze mi to v stredu nespocitate
Vesper - taky dlhovlasy typo ale tvrdi o sebe ze nieje metalista, hra na gitare,aj ked ja neviem posudut ze ako ale vraj dobre
cvock - fakt je cvok alebo teda aspon brutalne hyperaktivny. tvrdim ze ked sa Obelix (ten Asterixov kamos, nie mod
exxon - viem o nom dost malo,ale je spoluziak cvock-a a vespera a moj menovec
Lamor - rovnako ako ja tohotrocny maturant, airsoftak a futbalovy fanda, teda aspon myslim,lebo u nich v triede je to asi povinnost
chalani, dufam ze som nevykecal vela... a dufam ze mi to v stredu nespocitate
-
Cicatrix
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
dajte mu za to -karmudawo napísal:ja by som chcel spoznat pinacoladu .. taka moja krvna skupina
no jedine o cicatrixovi by sa dalo povedat ze ho v triede sikanujeme (ale takou priateskou formou) mimochodom vola sa adam nuz a tak...
dawo a kukiak (Dávid a Mišo) sú ako bratia všetko robia spolu...vymýšlajú básničky a hovadiny, ktoré by urobili.
vymýšlajú ako niekoho odjebať:
"Povedz mi ko*ot."
"ko*ot"
"Sa ti narodí"
"A bude sa volať Mišo"
"Há nevieš ani normálne decko splodiť (to som vymyslel ja)
často mi hovoria že nemáme žalúzie a že môj foter je v Bailande(šikana)
-
Vesper
Professional
jackb - maly, napadny, nekonvencny, niekedy sa neopodstatnene nasierajackb napísal:...
exxon - spolusediaci, moja krvna skupina aj ked ma obcas trochu pripecene chvilky
cvock - citaj vyssie
franta101 - spoluziak o ktorom dokopy nic neviem ani po siedmych rokoch pretoze vobec nic nehovori
Ikarus - maliar a vytvarny kritik
PYOPOESY - sportovo zdatny clovek
-
dew6
Light Star
Ale ale, kinjeril! Takže dew6 (tuším)...???:sok:kinjeril napísal:Grosay, Tomasito ; ) , goten, dew6 (tusim:P), milta ... ak som na niekoho zabudol, ospravedlnujem sa, ale kto si to ma vsetko pamatat?![]()
//jeziiiiis, ja som zabudol, este poznam deblasca ... sorrac bracho : DDD
No veď počkaj, zajac...
Inak ja poznám toho nešťastného kinjerila
Nakoľko eritrocit dal do éteru návrh, že koho poznáme, na toho môžme niečo nabonzovať, tak sa do toho dám, nech sa na mňa konečne niekto hnevá....
Grosay-(he is my boyfriend) milý, príťažlivý, usmievavý.....a
tvrdohlavý chalan, má rád psy, mňa a kinjerila
kinjeril-jeho sused a vynikajúci priateľ odmalička (behali nahí pred
barákom), no a ja ho teda tiež troška poznám...z videnia
milta- super kočka
oni traja sú gang už nejakú dobu, takže ja sa stále iba učím, ako to u tých veteránov vlastne vyzerá...
-inak všetci sme z Nitry, takže ak by ste boli v NR, hľadajte dvoch najkrajších chalanov a dve najpríťažlivejšie dievky.......no a to sme my;)
-k bonzovaniu-myslím, že kinjeril a Grosay majú na hojku aj foto v jednej téme...
-
susenejablko
Light Star
-
JohnFrusciante
Star