Kde nahlasit nelegalny odber elektriny?
Kde nahlasit nelegalny odber elektriny?
poradite mi? jeden clovek mi stale robi napriek a viem ze ma spravenu elektriku na cierno a mam aj dokazy pofotene a tak....kde to mam nahlasit?
na elektrárňach asi nie, skôr na políciu ísť s tým. Normálne prídeš, povieš, čo je vo veci, dáš foto a povieš, že nechceš, aby ťa menovali, možno sa bude dať aj takto spraviť. Neviem to isto, ale elektrárne s tým asi ťažko niečo budú robiť. Nemám s tým skúsenosti, ale ja by som to asi takto riešil.luboso napísal:lol chcem vediet ci na elektrarnach alebo na policii....a kde na elektrarnach? da sa to aj anonymne? staci telefonicky alebo ako?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nám sused načierno tiež kradol elektrinu zo spoločného rozvodu v pivnici, aby tam vyrábal hrable a iné somariny z dreva aby ich potom predával a čo spravil oco ?
Zobral kliešte a čierny drôt odsekol, asi dvakrát, na tretí krát tam nahodil zámok na skrinku a potom vyšlo najavo všetkým vlastníkom bytov, že sused kradne elektrinu.
Zobral kliešte a čierny drôt odsekol, asi dvakrát, na tretí krát tam nahodil zámok na skrinku a potom vyšlo najavo všetkým vlastníkom bytov, že sused kradne elektrinu.
Najlasit to mozes sem. Mas tam telefon, fax, resp. mail. Sposob oznamenia si mozes vybrat.