Autonomia madarskej mensiny

Diskusie na politické témy...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

cele hurhaj okolo benesovych dekretov je taky smiesny az to v zadku picha...
1.1.2008 je tu sengensky priestor...
ktokolvek kdekolvek budem moct existovat a pohybovat sa... uz teraz mam znamych ktori kupili domy a pozemky v rajke ale aj v rakusku lacnejsie ako pri senci ci stupave...
a po zavedeni sengenu to bude este markantnejsie...
tolko k teme...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

deblasco, a myslis, ze duray s tym jeho IQ hojdacieho kona to chape?
marosi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marosi »

Vážený skúste sa pozriet na toto je to silaaa

ak si otvoris webovu stranku http://www.magyar-eletter.hu

a vyberies si jazyk anglictinu, dalej vyberies titulok MAP

a vyplnis do okienka napr.: Bratislava,... Dolný Kubín, Bardejov, Stropkov,

Čadca... a kliknes na SEARCH, tak sa zobrazi:........

oplati sa to pozriet si to cele .
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Zorg napísal:Jaaaajjj, ze to este stale ludi bavi.... citat tu o tom ako nas chudacikov utlacali madari stovky rokov a podobne veci. Sa zobudte, je rok 2007, prestante sa stale pozerat do historie. Okrem toho tu ide o jeden pitomy clanok na, ehhhmmm, bleskovkach.

A este ked vidim ako niekto melie ze "bude vojna" a "oprasim pusku"....

:evil: ehh, skoda reci.
Veľkou chybou by bolo zabudnúť na minulosť,lebo len minulosť ťa varuje!
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

nemyslím si že by to bol jediný hlúpy článok.. Okolnosťi sa začínajú zhoršovať. Viem že slotovy sa nedá veriť všeko ale to čo ukázal včera na tlačovke ma dorazilo.. istá extrémistiká skupina vydala taký materiál kde bola mapka slovenska a boli z nej pekne vyšrafované časti ktoré boli súčasťou maďarska za druhej svetovej vojny. K okolnostiam prispieva dokonca aj fakt že maďarská vláda sa spolčila proti tím "zlým rečiam" o hedvige za ktoré ju chcú odsúdiť. Nemyslíte že sa situácia vyhroťuje. Hedviga je podľa mňa iba zámienka zvyšok sa dá urobiť štýlom amerika veľký ochranca práv. kedže bývam na "hornej zemy" tak sa ma tento problém dotíka a priznávam nieje mi do smiechu keby sa niečo zomlelo.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

afera hedviga mi pripomina smrt frantiska ferdinanda desteho... jeho smrt- zamienka zaciatku 1. sv. vojny, mozno afera hedviga odstartuje cele konanie autonomie (najprv kulturna atd az to docieli do politickej). no, pockajme na vysledok sudu :-P.

takze autonomia nie je nieco, co si vymyslel nejaky slovensky nacionalista, alebo ako to chcete nazvat, ale je tu peticia: jasny dokaz o tom, ze na slovensku mame ludi takto zmyslajucich. mame tu priblizne 550 000 madarov a neverim, ze vsetci z nich chcu zit v slovenskej republike.

..som rozcarovany aj z toho, ze pal csaky chce, aby lekari na juznom slovensku ovladali madarcinu... to kde sme? velke uhorsko je dead a dufam, ze sa uz nikdy nevrati... uradne zavadzanie madarciny?

btw duray sa pekne vyhol priamej odpovedi na otazku, ci by podpisal tu peticiu a mysli si, ze afera malinova je medzinarodny problem :roll:

http://tvarchiv.joj.sk/video/?video=42008

pozrite si dokonca, duray zase machruje...

neviem ako vy, ale ja nechcem prist o dalsie uzemia nasej krajiny. cely cas sme tu a pridu nejaki ugrofini a poberu nam to, doplacame nato, ze sme pohostinni slovania... uz sme prisli o podkarpatsku rus v prospech ukrajincov, ak nam vezmu aj zasobaren jedla pre slovensko bude to pre nas koniec. (podunajska nizina,vychodoslovenska nizina)

bolo by fajn, keby rusi pouzili veto! a nedovolili autonomiu kosova, po tomto akte by sa mohla skratit madarom briadka... sme slovania, mali by sme drzat pokope

zastavme tu slepotu v nas, tri pruty spojit v zlaty klas
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

o môj boze. V tejto krajine to bude pomaly ako v USA-kazdy clen neakej mensiny ma väcsie prava ako bezny obcan.
Taki sme my, slovaci, cely posratý, aby niekto nezacal pi.ovat alebo co, a potom s nami zamätajú. nie, toto teda nie.
Autonomia je absolutna hovädina, blbost storocia. Niesom rozhodne ziadny nacionalista, ani antimadarsky naladený, môj najlepsi kamarat je madarskej narodnosti. Ale co je vela to je vela, toto vazne NIE!
A ak sa niekomu nepáči, že lekári nehovoria madarsky a cojaviem co, kludne si moze zbalit par slivak a odist do madarska, toto je Slovensko.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Nech idu do riti Madari sprosty.........
Ten Bugar, Csaky, Miklos a iny chu*i co tu chcu na Slovensku ????
Nech idu do Magyaru.......inak ty Madarsky politici mi pripominaju takych hnusnych spionov a obsmrdacov ktory chcu rozvratit SR........v minulosti nas zotrocovali a este sa citia nadradeny alebo co........ SVINE
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

"Maline Hedvigovej" sa podarilo to, co sa uz dlho nepodarilo nikomu- spojit madarsku lavicu a pravicu : ) To, akym sposobom sa snazia madarski politici zasahovat do vnutornych zalezitosti Slovenska a nepriamo ovplyvnovat pracu organov cinnych v trestnom konani je smiesne a trapne zaroven. Ma to samozrejme svoj ucel- poda pre intrigy po pripadnom odsudeni "Maliny".
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

čo sa tomu tak čudujete - veď sú to obyčajný maďari - od nich sa ani nič iné čakať nedá.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Kosh napísal:od nich sa ani nič iné čakať nedá.
no este ten gulashik :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

V kazdej krajine s takym velkym poctom mensiny sa pocita s moznostou autonomie. I ked sa vam to nepaci je to legalne a maju na to plne pravo. Inak s tym samozrejme tiez nesuhlasim.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Prepacte, ale povedzte mi, co ma dáky felvídek a Kosovo spolocne? kedy vznikol Felvídek? je to dáka osobitná národnost? aku ma historiu???
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

p4ra, autonómia – ústavou zaručené právo určitej územnej jednotky riešiť samostatné otázky špecifického záujmu v rámci väčšieho celku podľa vlastných noriem a prostredníctvom vlastných orgánov.
ak sa nemylim, tak v nasej ustave nie je zmienka o autonomii. ak sa mylim, tak ma opravte.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

jimino napísal:afera hedviga mi pripomina smrt frantiska ferdinanda desteho... jeho smrt- zamienka zaciatku 1. sv. vojny, mozno afera hedviga odstartuje cele konanie autonomie (najprv kulturna atd az to docieli do politickej). no, pockajme na vysledok sudu :-P.

takze autonomia nie je nieco, co si vymyslel nejaky slovensky nacionalista, alebo ako to chcete nazvat, ale je tu peticia: jasny dokaz o tom, ze na slovensku mame ludi takto zmyslajucich. mame tu priblizne 550 000 madarov a neverim, ze vsetci z nich chcu zit v slovenskej republike.

..som rozcarovany aj z toho, ze pal csaky chce, aby lekari na juznom slovensku ovladali madarcinu... to kde sme? velke uhorsko je dead a dufam, ze sa uz nikdy nevrati... uradne zavadzanie madarciny?

btw duray sa pekne vyhol priamej odpovedi na otazku, ci by podpisal tu peticiu a mysli si, ze afera malinova je medzinarodny problem :roll:

http://tvarchiv.joj.sk/video/?video=42008

pozrite si dokonca, duray zase machruje...

neviem ako vy, ale ja nechcem prist o dalsie uzemia nasej krajiny. cely cas sme tu a pridu nejaki ugrofini a poberu nam to, doplacame nato, ze sme pohostinni slovania... uz sme prisli o podkarpatsku rus v prospech ukrajincov, ak nam vezmu aj zasobaren jedla pre slovensko bude to pre nas koniec. (podunajska nizina,vychodoslovenska nizina)

bolo by fajn, keby rusi pouzili veto! a nedovolili autonomiu kosova, po tomto akte by sa mohla skratit madarom briadka... sme slovania, mali by sme drzat pokope

zastavme tu slepotu v nas, tri pruty spojit v zlaty klas
Vidím že zdieľame názory. Mne je iba ľúto toho že mám maďarských kamarátov a nie sú prouhorský narodili sa na Slovensku a nehanbia sa za to nejde im o žiadnu autonómiu, nevyrívajú dokonca kamarát zdrbe svojich rodičov že čo volia SMK. A preto mi toho je ľúto že týchto Maďarov hádžu do jedného vreca z všetkými hnusnými šovinistami, s takou spodinou akou je csáky či svätý bugár. Dnes bola diskusia na TA3 a spýtali sa csákyho prečo s maďarská strana nedištancuje od tých prejavov veľkého uhorska(naschvál s malým u lebo dnes už nič neznamená)? No asi prečo. Lebo ich dlhodobý cieľ je odtrhnúť si prinajmenšom južné Slovensko a keď sa im to podarí tak aj snami. Ale jedno sľubujem z tohto mesta sa nepohnem pokým budem žiť. Síce som sa v ňom nenarodil ale, vyrastal som v ňom a nedovolím aby tie Benešové dekréty ktoré označil za hlúposť už Hitler spochybnil ktokoľvek iný. Slováci sme a chceme iba to čo nám patrí.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

a nedovolím aby tie Benešové dekréty ktoré označil za hlúposť už Hitler spochybnil ktokoľvek iný.
Jedine ze by vstal z mrtvych. Dekrety.
nadl
Medium Star
Medium Star

No veď!

Príspevok od používateľa nadl »

Palko: SDKÚ-DS a KDH by sa nemali stretávať s SMK. Od Palka je to farizejstvo, veď bol predošlej vláde a to minister vnútra a rozhodne vedel čo sa u Henlajnovcov z SMK chystá. Teraz zostal Palko tichučko že by dostal od SMK tridsať strieborných?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

noo tak z toho vznikne velka hadka medzi SR a cHUmajmi .. no a tak sa uzavreme jedni pred druhymi .. slovaci nebudu chodit robit do HU a vyzeneme madarov za dunaj a zburame most do ostrihomu ...

... sakra pekna to predstava :-) ... ale nic to ,.. to sa utrase .. ved to tak byva vzdy ze sa chytaju pomaly potopeni politici hecijakej aferky len aby vyniesli na svetlo sveta seba, svoju stranu ... ved aj negativna reklama je reklama :-) ...
jimino
Light Professional
Light Professional

Re: No veď!

Príspevok od používateľa jimino »

nadl napísal:Palko: SDKÚ-DS a KDH by sa nemali stretávať s SMK. Od Palka je to farizejstvo, veď bol predošlej vláde a to minister vnútra a rozhodne vedel čo sa u Henlajnovcov z SMK chystá. Teraz zostal Palko tichučko že by dostal od SMK tridsať strieborných?
SDKU sa spolci s kymkolvek, aby dosiahlo to co potrebuje. ci je to SMK, HZDS, SNS, ... to je im jedno
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Pre slovenský národ je absurdne, aby sa niekto vyjadroval o autonomii na území suverenného štatu akým sme . Je to nepriateľné
Napísať odpoveď