...ludkovia moc vas prosiim o radu....ked si stiahnem....vsetky datadisci k Sims 2 ...mozem ich aj vsetky nainstalovat?:...mozem hrat teda Sims 2 so vsetkymi datadicami naisntalovanymi???
Urcite si to nestiahnes tu na fore, vid. pravidla fora. Mozes ich mat vsetky nainstalovane a budes mat vsetky veci zo vsetkych datadiskov, ako v Sims jednotke, tak aj v dvojke.
hojko napísal:Urcite si to nestiahnes tu na fore, vid. pravidla fora. Mozes ich mat vsetky nainstalovane a budes mat vsetky veci zo vsetkych datadiskov, ako v Sims jednotke, tak aj v dvojke.
..ja viem..ze tu si ich nestiahnem..ako ja mam odkial stahowat ..len som chcela vediet ze ked sa mi podari vsetky stiahnut...ci si ich aj mozem nainstalowat...a dakujeeem mooc ze ste mi poradioli..tak idem stahowat
Mozes, ale ci ich musis instalovat v poradi ako vysli, tak to uz neviem. Pamatam si, ze pri jednotke som ich instaloval postupne a ak si dobre spominam, pri instalacii kazdeho datadisku to vypisalo CDcko zakladnej verzie, zrejme to bude rovnake aj pri dvojke.
hojko napísal:Mozes, ale ci ich musis instalovat v poradi ako vysli, tak to uz neviem. Pamatam si, ze pri jednotke som ich instaloval postupne a ak si dobre spominam, pri instalacii kazdeho datadisku to vypisalo CDcko zakladnej verzie, zrejme to bude rovnake aj pri dvojke.