Sims 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Bunny444
Amateur
Amateur

Sims 2

Príspevok od používateľa Bunny444 »

...ludkovia moc vas prosiim o radu....ked si stiahnem....vsetky datadisci k Sims 2 ...mozem ich aj vsetky nainstalovat?:...mozem hrat teda Sims 2 so vsetkymi datadicami naisntalovanymi??? :?: :?
mamutv
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Sims 2

Príspevok od používateľa mamutv »

sa mi zda ze hej....lebo aj v sims ked si nainstaloval vsetky datadisci tak vsetko islo.....ln veci pribudli...malo by to ist :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite si to nestiahnes tu na fore, vid. pravidla fora. Mozes ich mat vsetky nainstalovane a budes mat vsetky veci zo vsetkych datadiskov, ako v Sims jednotke, tak aj v dvojke.
Bunny444
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bunny444 »

hojko napísal:Urcite si to nestiahnes tu na fore, vid. pravidla fora. Mozes ich mat vsetky nainstalovane a budes mat vsetky veci zo vsetkych datadiskov, ako v Sims jednotke, tak aj v dvojke.
..ja viem..ze tu si ich nestiahnem..ako ja mam odkial stahowat :) ..len som chcela vediet ze ked sa mi podari vsetky stiahnut...ci si ich aj mozem nainstalowat...a dakujeeem mooc ze ste mi poradioli..tak idem stahowat :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mozes, ale ci ich musis instalovat v poradi ako vysli, tak to uz neviem. Pamatam si, ze pri jednotke som ich instaloval postupne a ak si dobre spominam, pri instalacii kazdeho datadisku to vypisalo CDcko zakladnej verzie, zrejme to bude rovnake aj pri dvojke.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

hojko napísal:Mozes, ale ci ich musis instalovat v poradi ako vysli, tak to uz neviem. Pamatam si, ze pri jednotke som ich instaloval postupne a ak si dobre spominam, pri instalacii kazdeho datadisku to vypisalo CDcko zakladnej verzie, zrejme to bude rovnake aj pri dvojke.
áno, je to rovnaké, pýta 4CD základnej hry.
Napísať odpoveď