Chcem si kupit novy HDD tak okolo 200 GB stary mam 40 GB Maxtor.Poradte mi aky by to mal byt ten novy a aj cenu pls ,chcem aby mi bezal aj s tym starym dik.Neviem ci treba pisat aj zostavu PC ak hej napisem diky
predpokladam ze ked mas stary hdd len 40gb tak budes mat s najvacsou pravdepodobnostou asi len ata kazdopadne ata mas urcite ak sa aj nevyznas kup ata a nemusis sa bat a ja konkretne odporucam wd 2500ks 16mb cache mam ho ja a je velmi dobry pred tym som mal wd 40gb 2mbcachce a je to velmi poznat vo vykone a hlavne kopirovani
Fortron.. no ja by som medzi špičky skôr zaradil Seagate a WD..
..ale myslím, že aspoň sa zhodneme s posledným miestom, tj. Maxtoru sa radšej vyhnúť.
//k6.. napriek tomu, že Maxtor bol kúpený Seagatom, ešte stále sú plné obchody diskov tejto značky.. a aj napriek tomu, že ich kúpil môj favorit Seagate, bars im neverím ani teraz..
Seagate su dobre disky......aj ked dobre a za dobru cenu su aj samsung,hitachi ci western digital.......vsetko su to dobre disky....zalezi od kusu ..mozes na vadny natrafit pri akejkolvek znacke....tkazee staci si vybrat