dik
Orange SPV C100 alebo Nokia 6233
Orange SPV C100 alebo Nokia 6233
poradte ktory vobec sa neviem rozhodnut
napiste aj preco by ste si zobrali ten alebo ten telefon
dik
dik
-
Yxo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Trocha si nepochopil... To nie je nejaky noname shit co ho orange predava pod vlastnou znackou. Predava sa aj ako HTC S310 Oxygen a to uz je aj znacka ked to berieme z tejto strany. Inac ja by som na tvojom mieste bral skor Orange SPV C100, ved predsa to ma operacny system (myslim WM5) a funkciami je porovnatelny s 6233 ak nie aj lepsi.
ved prave preto na tom spv mi vadi iba display a fotak vsetko ostatne je superYxo napísal:Trocha si nepochopil... To nie je nejaky noname shit co ho orange predava pod vlastnou znackou. Predava sa aj ako HTC S310 Oxygen a to uz je aj znacka ked to berieme z tejto strany. Inac ja by som na tvojom mieste bral skor Orange SPV C100, ved predsa to ma operacny system (myslim WM5) a funkciami je porovnatelny s 6233 ak nie aj lepsi.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
ja som pred asi 14 dnami riesil dilemu presne taku istu ako ty, rozhodol som sa pre orange, tiez som si myslel ze ten display bude hrozny, ale neni to az taka tragedia, fotky to neuznavam telefon neni fotak. funkciovo sa mi to strastne paci, filmy bezproblemov
akurat prilozene sluchatka su take chrastitka