EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
bizzy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Emo styl zivota sa mi paci hlavne pre:

styl obliekania
hudba
intenzivne prezivanie emocii

a hlavne

krasne Emo-Girls

tie veci o tom ako si rezu zili atd. to ja moc neriesim neberiem do tochto .. to je divne ... to je psychicky problem jednotlivca.

Ani tych ludi co nevedia o com to je .. proste hned napadne to rezanie zil etecera.
ee. neni to "len" o tom.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

bizzy napísal:Emo styl zivota sa mi paci hlavne pre:
styl obliekania
hudba
intenzivne prezivanie emocii

a hlavne

krasne Emo-Girls
obliekanie... oka proti gustu ziaden disputat
hudba... detto
intenzivne prezivanie emocii... wtf??? :? skus mi to nejak priblizit...
a peknych zenskych je vsade dost... neboj :)
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

vsak jasne .. 100 ludi 100 chuti.

intenzivne prezivanie emocii.

dolezite slovo je prezivanie.

Myslel som to nejak tak, ze
Co Tebe moze byt absolutne jedno, tak nazvem to emo-clovekovi (EC) to prelieta hlavou velmi casto a intenzivne.
Je jasne ze emo-clovek musi byt velky melancholik.
Melancholici su absolutny puntickari a vsetko im "vadi".
EC clovek vsetko napravuje, kazdu chybu, az kym nie je spokojny so sebou.
Proste ty co povazujes za banalnu vec, ked ti napr. aj niekto nieco povie, ci uz zle alebo nie, tak u EC je to velmi silna vec..

Tiez zalezi od osobnosti, ale to je snad kazdemu jasne.

tot moj nazor.

ale mojim predchadzajucim postom som sa snazil poukazat na to, aby si clovek dva krat premyslel, ze preco to "odcudzuje" a ci to vazne je tak ako si to mysli.
Je vela stylov, kt. su odcudzovane len kvoli par individiam, kt. reprezentuju svoju absolutnu dmntnost.

este ma napadaju vsetky tie obrazky ze EC si rezu zili, to tiez je out.

imo all.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ludia niesu zvierata :!: maju sa ovladat ,na to maju volu a emocie treba rozumne potlacat nie zas setky ale naco vsetko ukazovat .
ake prezivanie emocii omg :roll: ,myslis si ze ked mne niekto nieco povie ja to nepocujem ? ze to nevnimam ,niesom proti melancholikom a ich prehnanej citlivosti ale vsetko z mierou fakt si myslim ze takymito novymi subkulturami uroven ludstva degraduje,ludia mlandraveju a vzrastom technologii sa menime k horsiemu. imho nejaku tu "tvrdost" si treba zachovat, zas nie prehnanu ale ......
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

bizzy napísal:...
no lenze aj mne strasne vela veci prebieha hlavou, riesim strasne vela problemov a navyse vacsinou nie svojich... ja som totiz strasny flegmatik ja problemy nemam:P ale zase pre kopu ludi som taka "butlava vrba" a casto mi povedia viac nez by som potreboval vediet... a myslis ze si to len tak vypocujem a nic? to mi pride na tychto Emo ludoch divne ze emocie predsa preziva kazdy ale nie kazdy a tym tak "chvali" a dava to tak najavo... navyse dopredu presne definovanym sposobom!! a ked uz hovorime o prezivani emocii podla mna to je strasne individualna vec a pride mi uplne smiesne ako vsetci Emo ludia prezivaju svoje emocie uplne rovnako... vacsina z nich vo svojom veku poriadny problem este nezazila aj ked to je velmi relativne tvrdenie to uznavam... ked prezivam emocie tak ich prezivam ale nebudem ich predsa prezivat umelo "nastrojene" len aby som si mohol hovorit ze som Emo...
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

Podla Mna je EMO ciastocne super vec.....milujem ich styl obliekania ich hudbu(teda okrem TH-to su kkti) ich ucesy..celkovo sa mi ten styl strasne paci..jedine co sa mi nepaci je to dorezavanie zil a tak...ale zase to su extremisti....a velmi malo Emaacou to robi...teda tych co poznam...ale EMO ma v sebe taky nehorazny sexapeel.....strasne ma to pritahuje......takze EMO ma u mna 8 z 10 bodou :happyrespect: :smt049
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

precital som prve 4 strany a uplne suhlasim, takze novy nazor by odo mna nepribudol. co ma na tejto "kulture" zarazilo je, ze sa radia medzi nejaku odnoz punku. nejako si nechcu pripustit, ze medzi nich nikdy nepatrili ani patrit nebudu. pre punk nie su vitani. kazdy punkovo zmyslajuci clovek, ktoreho poznam si z nich robi akurat tak srandu. mozno je to nahoda a mozno su taki vsetci. neviem.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

skenner napísal:co to su dake psychicky narusene zenske... to rezanie nema s metalom nic spolocne :shock:
i ja mam kamarata co pocuva slipknot , children of bodom a tiez si rezal ruky ale uz s tym prestal
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mne sa to uplne nepaci, ba az hnusi. nemam emacou rad, nevravim, ze niektori niesu v pohode.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no co ti ja vim.emo ..na perach 4 pirsingy, na oboci 3, ked sa s tebou rozprava tak si papka vlasy.. ja to moc nemusim.. ale ingorujem to nech si chodi kto chce ako chce..budem tolerantny..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Riuška:-) napísal:Podla Mna je EMO ciastocne super vec.....milujem ich styl obliekania ich hudbu(teda okrem TH-to su kkti) ich ucesy..celkovo sa mi ten styl strasne paci..jedine co sa mi nepaci je to dorezavanie zil a tak...ale zase to su extremisti....a velmi malo Emaacou to robi...teda tych co poznam...ale EMO ma v sebe taky nehorazny sexapeel.....strasne ma to pritahuje......takze EMO ma u mna 8 z 10 bodou :happyrespect: :smt049
ja na EMO tiež len v dobrom :) akurat že TH nehraju EMO :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

strucny nazor... trafeni ludia
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Blbé, že EMOkultúra je celkovo najviac posudzovaná iba zo stránky vizuálnej. Niekto sa môže hrať na veľké EMO, ale dovolím si povedať, že 85% tzv. "EMO" sú pózeri až strach a o "Gro" nevedia zhola nič. Proste je to IN, tak odložili z hlavy HH kastróle, široké gate, vyžehlili si ofiny a hurá do ulíc - tváriť sa smutne. Na druhej strane tí, ktorí sú EMO takpovediac "telom - dušou" sú už extrém v druhom smere, ale aspoň to nie je póza - je však veľmi ťažké rozlíšiť, kto tak aj rozmýšľa a kto sa ta kiba tvári. Môj názor tu už bol prezentovaný, ale aby som ho zosumarizoval: Neznášam pózerov, ktorí sa tak obliekajú. iba aby sa o nich hovorilo, budili pozornosť a nabalovali EMO-chicks. Osobne emáč nie som, aspoň navonok nie*, no myšlienkovo mi to celkom sedí, aj keď ej to možné, že je to iba prechodná nálada...trojročná...
bizzy: Presne, presne :smt023

*-foto pre investigatívnych v tomto topicu :wink:

//Edit: A pod prípadné k- sa podpíšte :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ja som hlavne nevedel,ze nejake EMO existuje...no pravdaze take ucesy a modu som videl...no mozno si o tom nieco zistim...len tak pre zaujimavost....ale ked sa tvarim smutne, nemusim to prejavovat oblievakanim, svetonazorom a podobne...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

a jin napisal pravdu, ze je vo moda. moj spoluziak bol "hip-hoper" a teraz odkedy je emo v mode, presiel na emo a tvari sa ako "pravy" emak.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

jin napísal:Blbé, že EMOkultúra je celkovo najviac posudzovaná iba zo stránky vizuálnej. Niekto sa môže hrať na veľké EMO, ale dovolím si povedať, že 85% tzv. "EMO" sú pózeri až strach a o "Gro" nevedia zhola nič. Proste je to IN, tak odložili z hlavy HH kastróle, široké gate, vyžehlili si ofiny a hurá do ulíc - tváriť sa smutne. Na druhej strane tí, ktorí sú EMO takpovediac "telom - dušou" sú už extrém v druhom smere, ale aspoň to nie je póza - je však veľmi ťažké rozlíšiť, kto tak aj rozmýšľa a kto sa ta kiba tvári. Môj názor tu už bol prezentovaný, ale aby som ho zosumarizoval: Neznášam pózerov, ktorí sa tak obliekajú. iba aby sa o nich hovorilo, budili pozornosť a nabalovali EMO-chicks. Osobne emáč nie som, aspoň navonok nie*, no myšlienkovo mi to celkom sedí, aj keď ej to možné, že je to iba prechodná nálada...trojročná...
možno by si mal porozmyšlat aj nad tym že niektory sa tak obliekaju preto lebo sa im to pači a nie preto aby sa tvarili že su EMO :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

V piaotok som mal moznost vypocut si rozhovor emo holky s nejakym chlapcom.. no "emo" holka.. Rozpravala mu ako si sem-tam reze zily na pri zapesti, ked sa nudi alebo ked je nervozna.. a on jej nato ze nech si radsej zapali cigaretu.. ale ona niee, ved je to cool a potom to pekne svrbi.. ako sorry ale pi*a totalna a vsetci co su rezu zily z nudy si prije*** pubertacke decka.. cize cele emo sux..
Na zaver to zaklincovala tym ze jej to matka toleruje kym nema velke jazvy.. jaj kua.. toto uz co je za dobu ? :?
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

kukiak napísal:V piaotok som mal moznost vypocut si rozhovor emo holky s nejakym chlapcom.. no "emo" holka.. Rozpravala mu ako si sem-tam reze zily na pri zapesti, ked sa nudi alebo ked je nervozna.. a on jej nato ze nech si radsej zapali cigaretu.. ale ona niee, ved je to cool a potom to pekne svrbi.. ako sorry ale pi*a totalna a vsetci co su rezu zily z nudy si prije*** pubertacke decka.. cize cele emo sux..
Na zaver to zaklincovala tym ze jej to matka toleruje kym nema velke jazvy.. jaj kua.. toto uz co je za dobu ? :?
HEHEE...............tato sorta ludi je fakt vadna :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kukiak napísal: Na zaver to zaklincovala tym ze jej to matka toleruje kym nema velke jazvy.. jaj kua.. toto uz co je za dobu ? :?
toto mi vyrazilo dych :o tak jej mama je tiez riadne nahlavu padla. nech jej povie, ze nech si da kokain, ale iba 3x do tyzdna. to je mooooc. keby mi dieta povedalo, ze sa reze, tak by som to riesil a nie daval limit kolko moze a kolko nie!
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

kukiak napísal:Na zaver to zaklincovala tym ze jej to matka toleruje kym nema velke jazvy.. jaj kua.. toto uz co je za dobu ? :?
Mozno aj jej mama je EMO :)
Napísať odpoveď