EMO-emocionalne slabi ludia
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Emo styl zivota sa mi paci hlavne pre:
styl obliekania
hudba
intenzivne prezivanie emocii
a hlavne
krasne Emo-Girls
tie veci o tom ako si rezu zili atd. to ja moc neriesim neberiem do tochto .. to je divne ... to je psychicky problem jednotlivca.
Ani tych ludi co nevedia o com to je .. proste hned napadne to rezanie zil etecera.
ee. neni to "len" o tom.
styl obliekania
hudba
a hlavne
krasne Emo-Girls
tie veci o tom ako si rezu zili atd. to ja moc neriesim neberiem do tochto .. to je divne ... to je psychicky problem jednotlivca.
Ani tych ludi co nevedia o com to je .. proste hned napadne to rezanie zil etecera.
ee. neni to "len" o tom.
-
tomo.za
Light Star
obliekanie... oka proti gustu ziaden disputatbizzy napísal:Emo styl zivota sa mi paci hlavne pre:
styl obliekania
hudba
a hlavne
krasne Emo-Girls
hudba... detto
intenzivne prezivanie emocii... wtf???
a peknych zenskych je vsade dost... neboj
-
bizzy
Medium Star
vsak jasne .. 100 ludi 100 chuti.
intenzivne prezivanie emocii.
dolezite slovo je prezivanie.
Myslel som to nejak tak, ze
Co Tebe moze byt absolutne jedno, tak nazvem to emo-clovekovi (EC) to prelieta hlavou velmi casto a intenzivne.
Je jasne ze emo-clovek musi byt velky melancholik.
Melancholici su absolutny puntickari a vsetko im "vadi".
EC clovek vsetko napravuje, kazdu chybu, az kym nie je spokojny so sebou.
Proste ty co povazujes za banalnu vec, ked ti napr. aj niekto nieco povie, ci uz zle alebo nie, tak u EC je to velmi silna vec..
Tiez zalezi od osobnosti, ale to je snad kazdemu jasne.
tot moj nazor.
ale mojim predchadzajucim postom som sa snazil poukazat na to, aby si clovek dva krat premyslel, ze preco to "odcudzuje" a ci to vazne je tak ako si to mysli.
Je vela stylov, kt. su odcudzovane len kvoli par individiam, kt. reprezentuju svoju absolutnu dmntnost.
este ma napadaju vsetky tie obrazky ze EC si rezu zili, to tiez je out.
imo all.
intenzivne prezivanie emocii.
dolezite slovo je prezivanie.
Myslel som to nejak tak, ze
Co Tebe moze byt absolutne jedno, tak nazvem to emo-clovekovi (EC) to prelieta hlavou velmi casto a intenzivne.
Je jasne ze emo-clovek musi byt velky melancholik.
Melancholici su absolutny puntickari a vsetko im "vadi".
EC clovek vsetko napravuje, kazdu chybu, az kym nie je spokojny so sebou.
Proste ty co povazujes za banalnu vec, ked ti napr. aj niekto nieco povie, ci uz zle alebo nie, tak u EC je to velmi silna vec..
Tiez zalezi od osobnosti, ale to je snad kazdemu jasne.
tot moj nazor.
ale mojim predchadzajucim postom som sa snazil poukazat na to, aby si clovek dva krat premyslel, ze preco to "odcudzuje" a ci to vazne je tak ako si to mysli.
Je vela stylov, kt. su odcudzovane len kvoli par individiam, kt. reprezentuju svoju absolutnu dmntnost.
este ma napadaju vsetky tie obrazky ze EC si rezu zili, to tiez je out.
imo all.
ludia niesu zvierata
maju sa ovladat ,na to maju volu a emocie treba rozumne potlacat nie zas setky ale naco vsetko ukazovat .
ake prezivanie emocii omg
,myslis si ze ked mne niekto nieco povie ja to nepocujem ? ze to nevnimam ,niesom proti melancholikom a ich prehnanej citlivosti ale vsetko z mierou fakt si myslim ze takymito novymi subkulturami uroven ludstva degraduje,ludia mlandraveju a vzrastom technologii sa menime k horsiemu. imho nejaku tu "tvrdost" si treba zachovat, zas nie prehnanu ale ......
ake prezivanie emocii omg
-
tomo.za
Light Star
no lenze aj mne strasne vela veci prebieha hlavou, riesim strasne vela problemov a navyse vacsinou nie svojich... ja som totiz strasny flegmatik ja problemy nemam:P ale zase pre kopu ludi som taka "butlava vrba" a casto mi povedia viac nez by som potreboval vediet... a myslis ze si to len tak vypocujem a nic? to mi pride na tychto Emo ludoch divne ze emocie predsa preziva kazdy ale nie kazdy a tym tak "chvali" a dava to tak najavo... navyse dopredu presne definovanym sposobom!! a ked uz hovorime o prezivani emocii podla mna to je strasne individualna vec a pride mi uplne smiesne ako vsetci Emo ludia prezivaju svoje emocie uplne rovnako... vacsina z nich vo svojom veku poriadny problem este nezazila aj ked to je velmi relativne tvrdenie to uznavam... ked prezivam emocie tak ich prezivam ale nebudem ich predsa prezivat umelo "nastrojene" len aby som si mohol hovorit ze som Emo...bizzy napísal:...
Podla Mna je EMO ciastocne super vec.....milujem ich styl obliekania ich hudbu(teda okrem TH-to su kkti) ich ucesy..celkovo sa mi ten styl strasne paci..jedine co sa mi nepaci je to dorezavanie zil a tak...ale zase to su extremisti....a velmi malo Emaacou to robi...teda tych co poznam...ale EMO ma v sebe taky nehorazny sexapeel.....strasne ma to pritahuje......takze EMO ma u mna 8 z 10 bodou

precital som prve 4 strany a uplne suhlasim, takze novy nazor by odo mna nepribudol. co ma na tejto "kulture" zarazilo je, ze sa radia medzi nejaku odnoz punku. nejako si nechcu pripustit, ze medzi nich nikdy nepatrili ani patrit nebudu. pre punk nie su vitani. kazdy punkovo zmyslajuci clovek, ktoreho poznam si z nich robi akurat tak srandu. mozno je to nahoda a mozno su taki vsetci. neviem.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja na EMO tiež len v dobromRiuška:-) napísal:Podla Mna je EMO ciastocne super vec.....milujem ich styl obliekania ich hudbu(teda okrem TH-to su kkti) ich ucesy..celkovo sa mi ten styl strasne paci..jedine co sa mi nepaci je to dorezavanie zil a tak...ale zase to su extremisti....a velmi malo Emaacou to robi...teda tych co poznam...ale EMO ma v sebe taky nehorazny sexapeel.....strasne ma to pritahuje......takze EMO ma u mna 8 z 10 bodou![]()
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
jin
VIP
Blbé, že EMOkultúra je celkovo najviac posudzovaná iba zo stránky vizuálnej. Niekto sa môže hrať na veľké EMO, ale dovolím si povedať, že 85% tzv. "EMO" sú pózeri až strach a o "Gro" nevedia zhola nič. Proste je to IN, tak odložili z hlavy HH kastróle, široké gate, vyžehlili si ofiny a hurá do ulíc - tváriť sa smutne. Na druhej strane tí, ktorí sú EMO takpovediac "telom - dušou" sú už extrém v druhom smere, ale aspoň to nie je póza - je však veľmi ťažké rozlíšiť, kto tak aj rozmýšľa a kto sa ta kiba tvári. Môj názor tu už bol prezentovaný, ale aby som ho zosumarizoval: Neznášam pózerov, ktorí sa tak obliekajú. iba aby sa o nich hovorilo, budili pozornosť a nabalovali EMO-chicks. Osobne emáč nie som, aspoň navonok nie*, no myšlienkovo mi to celkom sedí, aj keď ej to možné, že je to iba prechodná nálada...trojročná...
bizzy: Presne, presne
*-foto pre investigatívnych v tomto topicu
//Edit: A pod prípadné k- sa podpíšte
bizzy: Presne, presne
*-foto pre investigatívnych v tomto topicu
//Edit: A pod prípadné k- sa podpíšte
-
Sagittarius
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
možno by si mal porozmyšlat aj nad tym že niektory sa tak obliekaju preto lebo sa im to pači a nie preto aby sa tvarili že su EMOjin napísal:Blbé, že EMOkultúra je celkovo najviac posudzovaná iba zo stránky vizuálnej. Niekto sa môže hrať na veľké EMO, ale dovolím si povedať, že 85% tzv. "EMO" sú pózeri až strach a o "Gro" nevedia zhola nič. Proste je to IN, tak odložili z hlavy HH kastróle, široké gate, vyžehlili si ofiny a hurá do ulíc - tváriť sa smutne. Na druhej strane tí, ktorí sú EMO takpovediac "telom - dušou" sú už extrém v druhom smere, ale aspoň to nie je póza - je však veľmi ťažké rozlíšiť, kto tak aj rozmýšľa a kto sa ta kiba tvári. Môj názor tu už bol prezentovaný, ale aby som ho zosumarizoval: Neznášam pózerov, ktorí sa tak obliekajú. iba aby sa o nich hovorilo, budili pozornosť a nabalovali EMO-chicks. Osobne emáč nie som, aspoň navonok nie*, no myšlienkovo mi to celkom sedí, aj keď ej to možné, že je to iba prechodná nálada...trojročná...
-
kukiak
Addict
V piaotok som mal moznost vypocut si rozhovor emo holky s nejakym chlapcom.. no "emo" holka.. Rozpravala mu ako si sem-tam reze zily na pri zapesti, ked sa nudi alebo ked je nervozna.. a on jej nato ze nech si radsej zapali cigaretu.. ale ona niee, ved je to cool a potom to pekne svrbi.. ako sorry ale pi*a totalna a vsetci co su rezu zily z nudy si prije*** pubertacke decka.. cize cele emo sux..
Na zaver to zaklincovala tym ze jej to matka toleruje kym nema velke jazvy.. jaj kua.. toto uz co je za dobu ?
Na zaver to zaklincovala tym ze jej to matka toleruje kym nema velke jazvy.. jaj kua.. toto uz co je za dobu ?
-
El Bastardo
Light Star
HEHEE...............tato sorta ludi je fakt vadnakukiak napísal:V piaotok som mal moznost vypocut si rozhovor emo holky s nejakym chlapcom.. no "emo" holka.. Rozpravala mu ako si sem-tam reze zily na pri zapesti, ked sa nudi alebo ked je nervozna.. a on jej nato ze nech si radsej zapali cigaretu.. ale ona niee, ved je to cool a potom to pekne svrbi.. ako sorry ale pi*a totalna a vsetci co su rezu zily z nudy si prije*** pubertacke decka.. cize cele emo sux..
toto mi vyrazilo dychkukiak napísal: Na zaver to zaklincovala tym ze jej to matka toleruje kym nema velke jazvy.. jaj kua.. toto uz co je za dobu ?