Ahojte,
Potreboval by som nasledovnu vec.
Nejaky program do telefonu, ktory mi bude oznamovat SMS a hovor iba z jedneho cisla to znamena, ze chcem, aby mi telefon zvonil len ked mi bude voalt cislo ktore si nastavím, to sa da na nokiach myslím ze si tam nastavím len oznamovanie hovoru pre danu skupinu.
Viac ma ale trapia SMSky, chcem aby mi telefon pipal len ked dostanem smsku od toho cisla, a chcem aby mi telefon pipal az pokým ju neprecitam, neviete o niecom?
Ide oto, ze mam alarm na dome, a ked som v robote tak mam vipnute zvonenie, ale ak by mi volal alarm tak chcem aby to zvonilo a pipala mi smska az pokým ju neprecitam. Alarm najpr vola, a potom posiela SMS.
Mate nejaky napad respektíve program?
Vdaka
Upozornenie len pri jednom cisle
no tak ak mas mobil bez OS tak je moznost pri hovore, ze si nastavis zvonenie iba na danu skupinu ludi a do jednej skupiny si das iba to cislo alarmu...sms sa pravdepodobne nedaju takto nastavit ale nie som si isty.to s tym zvonenim je na Nokiach..a ak masmobil so Symbianom tak si myslim,ze nieco takeho existuje..skus dat na lamky.net do sekcii hladam Mobily/PDA prosbu o nieco taketo a mozno to niekto upne