Eeeeej...no co keby sme dakedy zahrali....uz mam dlksie na to chut a akurat som si to nahodil do PC. Nenaslo by sa par "jazdcov" co by sa pridali ??? ak hej navrhnite pls cas kedy by sa malo hrat...
BTW: Neviete ci sme to hravali aj s niakym patchom bo ja si uz nepamatam
PAIN napísal:Eeeeej...no co keby sme dakedy zahrali....uz mam dlksie na to chut a akurat som si to nahodil do PC. Nenaslo by sa par "jazdcov" co by sa pridali ??? ak hej navrhnite pls cas kedy by sa malo hrat...
BTW: Neviete ci sme to hravali aj s niakym patchom bo ja si uz nepamatam
Nenajde sa este niekto kto by zahral ??? mozme hravat o 19:00 alebo 20:00 s patchom 1.1 ako navrhol xbarney. Hamachi siet uz je tak ak chcete, pripojte sa...
nazov :GTR2forfun
heslo: hojko
Nema nahodou niekto z vas Carreru GT do GTR 2 ?? Velmi po nej tuzim, mozno ani nie je spravena, ale clovek nikdy nevie
PS: Ak by ste chceli nejake dalsie auta, tak mam Ultimu GT, McLaren F1 LT a vsetky auta z GT Legends.
ne ne...uz nehravame....ked som sa pytal ci niekto zahra, tak okrem Xbarneyho nikto nereagoval ale keby sa par ludi naslo, tak sa mozme niako dohodnut...
BTW: ak by sa hravalo, tak radsej bez patchu 1.1 pretoze ten robi problemy pri pripajani cez hamachi (teda aspon mne a Xbarneymu)
GTR je dost narocna hra ako na pocitac, tak aj na ovladanie a na klavesnici sa to velmi zle ovlada. Skor by som sa priklonil k tomu, aby sa pocas leta spravili zavody v Toce 3 ako aj pred rokom. Myslim, ze by sa naslo viacej ludi na Tocu.