Útlm
Útlm
Ahojte . Tak chcel by som sa vas opytat ako mam riesit nasledujucu situaciu . Hravam basket ale rok , doteraz som siel stale nadoraz , ale zrazu sa nejak staraca chut do boja a ani vykony su neni bohvie ake . Ono to nastalo tak dost zrazu . Ako dostat opet riadnu chut do toho . Akoze nie ze by ma bball nebavil , praveze ma bavi ale no taka nechut do tych doskov a sprintov
. Plz poradte
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Fuuuha vies to je tak byvam v takom malom meste kde je jeden klub a aj to len kategoria muzi . Cize ja sice trenujem s nimi ale nehram zapasy lebo to su chlapi co hravaju 15 -20 rokov basket . No a aj to sa trenuje len do leta a ce leto len street s kamosmi a aj to su skoro vsetci o 3 a viec rokov starsi . ja mam 15
-
kukiak
Addict
ak mam pravdu povedat, tak sa ti ani necudujem ze sa ti nechce makat ked si nemozes ani sutazne zahrat 
Ale neboj, pride leto,mozte chodit na kose von, nejake streetbally, zober kamosov pobehajte vsetky streety vo vasom okoli, neber to hned tak zle
.
Ja sa nato pozeram z ineho uhlu, ja to hravam sutazne...ty ako vlastne viac rekreacny hrac, no je to tazko... ako povedal audiotrack tu ti nikdo neporadi..musis chciet sam
Ale neboj, pride leto,mozte chodit na kose von, nejake streetbally, zober kamosov pobehajte vsetky streety vo vasom okoli, neber to hned tak zle
Ja sa nato pozeram z ineho uhlu, ja to hravam sutazne...ty ako vlastne viac rekreacny hrac, no je to tazko... ako povedal audiotrack tu ti nikdo neporadi..musis chciet sam
Re: Útlm
to je uplne normalne, my sme hravali hokej a mali sme obdobia kedy to proste dalej jednoducho neslo, po nejakom case sme sa zase nevedeli hry nazrat. skus si jednoducho dat pauzu a po case to zase skusit. po riadnom abstaku ked som chytil hokejku, tak som stvaral veci, ktore som od seba necakal
skus to aj ty 
Re: Útlm
moze to byt aj viacej faktorov : bud uz ta to nebavi, alebo si pretrenovany ...alebo nemas dostok energie...skus si dat predtreningom glukozu alebo nieco energeticke...kofein atd..alebo nieco povzbudive daku plechovku redbulluBabySHAQ napísal:Ahojte . Tak chcel by som sa vas opytat ako mam riesit nasledujucu situaciu . Hravam basket ale rok , doteraz som siel stale nadoraz , ale zrazu sa nejak staraca chut do boja a ani vykony su neni bohvie ake . Ono to nastalo tak dost zrazu . Ako dostat opet riadnu chut do toho . Akoze nie ze by ma bball nebavil , praveze ma bavi ale no taka nechut do tych doskov a sprintov. Plz poradte
priklad:
http://www.peak-sport.sk/detail/363/93/ ... rmula.html
-
MasterSvegga***
Light Expert