ODSTRáNENIE SPEVU
ODSTRáNENIE SPEVU
Pls poradtte ako mám odstrániť spev z pesničky. Viem , že linux má na to program ale ja mám windows a nechcem ho preinštalovať. Diki 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vo filmoch sa pouziva viacej mikrofonov, niektore tocia len hlasy a ine tocia okolie, zvuky pozadia, nieco sa dorobi cez pocitac. Tak je mozno pri vystupe vypnut mikrovony hercov a nechat len to pozadie a efekty z pc, takze nie je problem tam dat dabing.neppo napísal:ako potom robia dabingy ?? zvuk je normalny a hlas hercov ako keby tam nebol... hmmm ?
-
Big.Muffti
Novice
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne ako povedane bolo .. neda sa to 
jedine co sa da je to .. uhm teraz poviem nejaku ptakovinu, ale orezat tie frekvencie v strede.. presne neviem ako sa to nazyva
.. na niektorych skladbach to spravi to co treba, cize hlas nebude takmer pocut, ale samozrejme si tym poskodis skladbu tym, ze nebude to zniet tak isto predsa
ehm .. to proste treba pocut..
cize radsej ruky prec .. a hladajte na nete KARAOKE verzie skladieb - sem tam sa da na to najst
jedine co sa da je to .. uhm teraz poviem nejaku ptakovinu, ale orezat tie frekvencie v strede.. presne neviem ako sa to nazyva
cize radsej ruky prec .. a hladajte na nete KARAOKE verzie skladieb - sem tam sa da na to najst
Re: ODSTRáNENIE SPEVU
síce je táto téma stará, ale dá sa to odstraniť. síce to nieje 100% ale dása to cez Audacity. pár pesničiek som takto spravil. je to dobre pri prespievaní textu
Re: ODSTRáNENIE SPEVU
Ale problém je v tom že si poškodíš aj zvyšok skladby. To čo audacity spraví je že potlačí frekvencie s pásma reči a spevu na nepočuteľnú úroveň. Problém je ale v tom že v tom pásme sa samozrejme nachádzajú aj tóny ktoré hrajú v piesni a preto budú potlačené aj tie. Čiže veľmi tam záleži aj od toho akú skladbu sa takto snažíš upraviť.