MP3 player CANYON 2 GB Orange Sport - skusenost
MP3 player CANYON 2 GB Orange Sport - skusenost
mate niekto skusenost so mp3 prehravacom znacky Canyon (alebo mozno s konkretnym typom hore)? spolahlivost, poruchovost, ovladanie, zvuk, kvalita FM, display...
ake kliatby? nie je na nom chaoticke ovladanie? aky ma zvuk? ...chem ho kupit frajerke ...zvazujem este Samsung FM YP-U2RZB 2 GB ale ten je o liter drahsi...jin napísal:Kúpili mse ho kamarátovi na narodky, po dvoch týždňoch odišiel display, reklamácia - dostal nový a fičí doteraz. Záleží to od toho aký kúsok chytíš. Počul osm na neho už kliatby aj chvály...
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Displej je klasicky,celkom dobre citatelny. Kvalita FM mohla byt aj lepsia..ale kdo si kupuje mp3 2GB kvoli FM ?
Pokial signal nie je naozaj dobry, tak to chrci, pri dobrom signale vsak NP, ale zvuk je taky plechovy.
Kvalita prehravania je priemerne, avsak tie sluchadla co dostanes k tomu hned vyhod a kup poriadne. Tie niekedy nepresusovane piskaju, no portse sh1t...
Pochopil som preco sa to vola SPORT EDITION
. Moja mp3 totiz bola skoro 3dni v snehu a v blate pol metra od hlavnej cesty (stratil som ju tam) neskor som ju na tom istom mieste nasiel..Okrem skrabancov, jej nic neni a hra dalej 
Kvalita prehravania je priemerne, avsak tie sluchadla co dostanes k tomu hned vyhod a kup poriadne. Tie niekedy nepresusovane piskaju, no portse sh1t...
Pochopil som preco sa to vola SPORT EDITION
cau, ja ho mam, ale 512 mb, bol uz 3x v reklamacii, 2x odislo tlacitko (prestalo fungovat) a raz odisiel cely sa mi zda. to uz nepamata. o radiu ti nic nepoviem, pretoze ho nepocuvam a so zvukom som spokojny. pokial mas ake take sluchatka tak ti bude stacit, ja mam od sony walkman a som spokojny, pre mna len dobre 
-
jin
VIP
Kliatby väčšinou na ovládanie, a display. Čo sa týka zvuku ten je v poriadku.xaxaxa napísal:ake kliatby? nie je na nom chaoticke ovladanie? aky ma zvuk? ...chem ho kupit frajerke ...zvazujem este Samsung FM YP-U2RZB 2 GB ale ten je o liter drahsi...
Osobne by som Ti poradil, že pokiaľ to pre teba nie je problém kúp holke radšej ten samsung....Ajkeď tam môže byť problém, že sa jej stratí kryt na USB...
-
kukiak
Addict
tak tak..ak nemas problem s peniazmi, vol radsej ten samsung alebo nieco od "vychytenejsej" znacky mp3 playerov. S tymto problemy mat mozes ako (smt) alebo nemusis (ako ja). Je na tebe ci to risknesjin napísal:Kliatby väčšinou na ovládanie, a display. Čo sa týka zvuku ten je v poriadku.
Osobne by som Ti poradil, že pokiaľ to pre teba nie je problém kúp holke radšej ten samsung....Ajkeď tam môže byť problém, že sa jej stratí kryt na USB...