Preco by si nemal zvyknut? veci su tam sice inde ale chaos to urcite nieje.ja som si zvykol v pohode 2 dni a vedel 80 percent kde co je.sila zvyku ak mas 35-xx rokov tak si tazsie zvyknes mladsi si lepsie zvykajuJurislav napísal:Ak si mal Nokiu aj predtym tak si na N73 nezvyknes...nic neni tam kde ma byt, totalny chaoooooooos![]()
![]()
![]()
Nokia N73-skusenosti
N73????
mám ju ...hoci je pomalšia v prepínaní medzi funkciami a aplikáciami, no je to veľmi podarený kúsok od Nokie.....ak by som chcel 5Mpx foťák...kúpim si digitál aj s optickým zooomom... automatické zaostrovanie,auto blesk apod.+ vymoženosti N73 foťáku, ktoré má, ho jednoducho stavia na veľmi vysoké miesto !!!! veď si pozri www.mobilmánia.sk...... z 228 recenzii je na 1.mieste
"Vysníval som si ju...mám ju".....spokojnosť....
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: N73????
jj mam tiez a uplne v pohode, zas je to mobil nie pda ani notebooksardonyx napísal:mám ju ...hoci je pomalšia v prepínaní medzi funkciami a aplikáciami, no je to veľmi podarený kúsok od Nokie.....ak by som chcel 5Mpx foťák...kúpim si digitál aj s optickým zooomom... automatické zaostrovanie,auto blesk apod.+ vymoženosti N73 foťáku, ktoré má, ho jednoducho stavia na veľmi vysoké miesto !!!! veď si pozri www.mobilmánia.sk...... z 228 recenzii je na 1.mieste
N73??????????
pri zdravom rozume....ak uvážim, že MT sú čím ďalej drahšie...napr za N95 to je cca 25 000 SK..... za tú sumu mám slušný počítač či notebook....... k tomu nemám čo dodať.... (aj s WIFI, a omnoho viac)-dôležitejšie je, či si na seba tak drahý telefón zarobí..... A hlavne... toto sú tie reklamné ťahy a vedomá manipulácia výrobcov a predajcov....žiaľ, stále im to "žerieme"....
-
daniel.daniel
Medium Star