Nokia N73-skusenosti

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

Jurislav napísal:Ak si mal Nokiu aj predtym tak si na N73 nezvyknes...nic neni tam kde ma byt, totalny chaoooooooos :!: :!: :!: :!:
Preco by si nemal zvyknut? veci su tam sice inde ale chaos to urcite nieje.ja som si zvykol v pohode 2 dni a vedel 80 percent kde co je.sila zvyku ak mas 35-xx rokov tak si tazsie zvyknes mladsi si lepsie zvykaju :roll:
majlo01
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa majlo01 »

no rozhodol som sa pre iny telefon z dovodu, ze je pomala...ale aj napriek tomu vam dakujem,za rady a vase nazory
sardonyx
Novice
Novice

N73????

Príspevok od používateľa sardonyx »

mám ju ...hoci je pomalšia v prepínaní medzi funkciami a aplikáciami, no je to veľmi podarený kúsok od Nokie.....ak by som chcel 5Mpx foťák...kúpim si digitál aj s optickým zooomom... automatické zaostrovanie,auto blesk apod.+ vymoženosti N73 foťáku, ktoré má, ho jednoducho stavia na veľmi vysoké miesto !!!! veď si pozri www.mobilmánia.sk...... z 228 recenzii je na 1.mieste
"Vysníval som si ju...mám ju".....spokojnosť....
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: N73????

Príspevok od používateľa Tomasko »

sardonyx napísal:mám ju ...hoci je pomalšia v prepínaní medzi funkciami a aplikáciami, no je to veľmi podarený kúsok od Nokie.....ak by som chcel 5Mpx foťák...kúpim si digitál aj s optickým zooomom... automatické zaostrovanie,auto blesk apod.+ vymoženosti N73 foťáku, ktoré má, ho jednoducho stavia na veľmi vysoké miesto !!!! veď si pozri www.mobilmánia.sk...... z 228 recenzii je na 1.mieste
"Vysníval som si ju...mám ju".....spokojnosť....
jj mam tiez a uplne v pohode, zas je to mobil nie pda ani notebook :!:
sardonyx
Novice
Novice

N73??????????

Príspevok od používateľa sardonyx »

pri zdravom rozume....ak uvážim, že MT sú čím ďalej drahšie...napr za N95 to je cca 25 000 SK..... za tú sumu mám slušný počítač či notebook....... k tomu nemám čo dodať.... (aj s WIFI, a omnoho viac)-dôležitejšie je, či si na seba tak drahý telefón zarobí..... A hlavne... toto sú tie reklamné ťahy a vedomá manipulácia výrobcov a predajcov....žiaľ, stále im to "žerieme"....
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

tak v tom mas pravdu, ale stale sa nachadzaju ludia ktory maju na to peniaze a kupia si tu N95 lebo sa im nechce vlacit notebook.
Napísať odpoveď