Alkohol - co potom?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

prosex napísal:pocul som ze je dobre ak pred pitim zjete nieco mastne. Samozrejme nie zjest kilo smalca a hned za tym dat slivku. Tak zhruba 2 hodiny pred tym ako idete pit. A vraj dost pomaha ak sa napijete kusok oleja (nie taky do auta), vtedy ze vydrzite ovela viac. Co je na tom pravdy neviem, ale jednoznacne sa dobre najest, nemiesat biele a farebne, po prichode domov mi pomaha mlieko a rano najlepsie polievka na zahriatie zaludka, paralen na bolenie hlavy a ist si lahnut. Ked sa zobudim hlava uz neboli a mozem zjest vsetko co vidim.
...sak si precitaj ten clanok najdes to tam
"Pred oslavou alebo plánovaným pitím je vhodné ťažké mastné jedlo s dlhým časom trávenia, pretože plný žalúdok spomaľuje vstrebávanie alkoholu." :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

XilleR napísal:...sak si precitaj ten clanok najdes to tam
"Pred oslavou alebo plánovaným pitím je vhodné ťažké mastné jedlo s dlhým časom trávenia, pretože plný žalúdok spomaľuje vstrebávanie alkoholu." :wink:
jj presne tento clanok som mal na mysli...
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

p4ra napísal:Vlastne mna hlava neboli skoro nikdy, ale dnes - ty vole, asi ma drbne. :wink: Viac rad, prosim. Uz som si praskol aj zeleny caj, do prace som isiel peso - cerstvy vzduch, ale stale som mrtvy..
vyrovnaj to poldecakom
Anti
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Anti »

YurY napísal:Najsuper "prirodna" klasika je slepacia polievka.
Slepaciu polievku odporucam ja ja. Ale bez cestoviny.
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

včera som vypil 6 piv a skoro nič som nejedol a dnes mi bolo strašne zle pomohli kysle uhorky a studena sprcha :D
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

no ja vstanem siahnem po mineralke vipijemtak pol litra uvarim si kavu damsi ku nej cigaretku asom fit
qwerty-xyz

Re: Alkohol - co potom?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

p4ra napísal:Urcite to poznate. Idete von, date si 1-2 piva, potom sa to zvrhne, date si ich 5-6, potom este nieco, napr. tequilu a tak. Ako tak sa dostanete domov, lahnete si. Ale ked sa rano zobudite, nahovno pocity: suchoty, bolest hlavy, malatnost a pod. Ako sa teda vysporiadate po "alkoholickej" noci na druhy den? Len nenapiste blbosti, chcem uzitocne rady. Lebo vcera sme sa boli opit z firmy a dnes sedim, ako matoha.
takze ja suchoty zazeniem tym ze pijem multivitamin -- alebo nieco kde nie su bublinky...ALE POZOR NIE DZUS ...proste neaku vodu...a hlava ma prestane boliet aj sama
a hlavne rano nemozem rychlo vstat...pretoze..ma porazi...ako keby som bol zase opity
....ale videl som niekde v obchode....pri Afrodiziakach...aj neaku flasticku ktoru ked vypijete tak vam rano nic nebude...neviem..este som to neskusal....
:?
xphreak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa xphreak »

vypit cim viac vody...To je najlepsie :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mne sa najviac osvedcilo vypit pred spanim taky pollitrak cistej vody a na spanie si pripravit dalsi polliter,ale vody! a som pocul ze je dobre rano vypit nejaky ten isostar alebo nieco take lebo sa vam vyplavia mineraly atak podobne.zle vam je preto lebo ste dehydrovany.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

ja som sa raz dal ta ze si nepametam asi 5 hodin z vecera. :lol: A vraj nas kvoli mne vyhodili z podniku. no na druhy den som bol iba trochu smadny a (trochu dost) ale inak nic culy ako rybicka :P :smt039
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no zatial som vracal vzdy ked som miesal vodku a fernet skoda ze nikdy nie umyselne vzdy ako osm sa rozbehol z vodky tak mi nejaky dobrak zo zartu dal fernet do coly a viete chutove pohariky po par poharikoch uz niesu :D ale vcera som vracal a pritom som nemiesal asi som spravil chybu zo smotanovou tortou :D ale bolo dobre no dalsi den tj dnes je mi strasne vracal som dva krat inak vzdy ak to prezeniem ranajky vyvratim ale obed uz nie da sa to potom prezit a takto na vecer ma uz len fest pali zaha a boli hlava :) ale co som si vsimol dobre zabera ta spomenuta polievka najlepsie kysla kapustnica a citrusove ovocie . a vela pit no nie colu z tej ma naplo lepsie cietu mineralku
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

po pár ročných skúsenostiach s bujarými nocami som zistil , že žiadny liek na opicu neexistuje :)

možno jedine doma pred spaním sa nažrať ako prasa
keď Ti je na druhý deň zle , vtedy už možeš piť aj slepačí vývar , moč aj čo chceš , nepomôže Ti nič , bohužiaľ to je ten " trest " , asi to tak musí byť , inak by bol každý alkoholik
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

alebo piť čo najčistejšie alkoholy a poho... ja som si zvykol..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

v skratke nepi alebo sa ozer tak ze opicu mat nebudes (t.j nie moc vela)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

po nedavnej akcii pomohlo kolegovi z prace toto: Po nadměrné konzumaci jídla i pití Vás na nohy postaví
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

schweek napísal:po pár ročných skúsenostiach s bujarými nocami som zistil , že žiadny liek na opicu neexistuje :)

možno jedine doma pred spaním sa nažrať ako prasa
keď Ti je na druhý deň zle , vtedy už možeš piť aj slepačí vývar , moč aj čo chceš , nepomôže Ti nič , bohužiaľ to je ten " trest " , asi to tak musí byť , inak by bol každý alkoholik
Ja si myslim ze to je dost individualne a zavisi od situacie. Je dolezite co sa pije, ako sa pije a kolko sa pije ... Proste ked sa pije csetko co pride a pomiesa sa to a este je toho aj vela naraz tak na druhy den nepomoze ani svetena voda. Je dobre pri pijatike aj nieco zajest, potom clovek viac vydrzi a nedoriadi sa tak hrozne . A este som niekde cital a aj oskusal, ze tesne pred spanim je dobre zobrat tabletku paralenu alebo neviem coho este, lebo obsahuje latku ktora odburava nejaku kyselinu a potom nebude na druhy den boliet hlava ... Na druhy den je dobre pit hned od rana vodu, ale nie sladenu, to nemusi urobit dobre ,(teda ja som sa zo sladkej vody na rano pekne vytikoval a to som veset predtym netikoval vobec) Potom je dobre co najskor sa najest, resp. nieco len zahryznut, aby sa "nastartoval" zaludok ... velmi dobra vec na taket zahryznutie je zmrzlina. A potom este ked sa uz normalne da najest tak vypit aspon trochu pivka ... ja som takto prebojoval uz celkom dost akcii ... napriklad pecatenie harku, stuzkova, dozvuky, skolske vylety, narodeninove oslavy a rodinne stretnutia ... Najlepsi vycvik boli pre mna dozvuky :) proste pilo sa asi od tretej tak do jednej rana ,3 dni po sebe, len ked som pomedzi to zjedol napriklad pizzu alebo chleba s majkou (polku chleba za poobedie sam ... a vravim ze aj pizza bola )tak som bol v pohode a ako to uz byva zvykom tak som zasa niekoho musel "zachranovat" :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Hlavne sa vyspať aspoň tých 8-10 hodín. Ráno pi veľa vody a daj si teplú polievku, mne najviac pomôže šport alebo proste fyzická aktivita. Normálne to zo seba vypotím. Suchoty aj tak tak skoro neprejdú, ale tak pi veľa tekutín. A hlavne sa netreba ľutovať, že jak mi je blbo, to si tú opicu prežiješ ešte dvakrát tak horšie.

A netreba zase spať veľmi dlho, lebo to tiež nie je dobré. Potom je nalepšie večer ísť skoro spať a znovu sa vyspať a na druhý deň si 100% fit.

Je to zvláštne, pretože z môjho najhoršieho ožranského zážitku som sa dostal za nejakých rekordných možno 20 hodín. Pomohli mi k tomu 2 hodiny futbalu, litre kofoly a vody a celý deň na nohách. Zvláštne je, že potom som za celý víkend spal dokopy iba 3 hodiny a vydržal som.

Takže mám takú skúsenosť, že keď človek potrebuje, tak sa vie toho zbaviť aj rýchlejšie.

Ináč bolo to zvláštne lebo ešte na druhý deň ešte o ôsmej večer mi bolo trochu zle, a potom keď som sa trošku vyvetral to prešlo. :)

A potom ešte jedna skúsenosť, na Silvestra tiež už dávnejšie sme išli spať žratí asi o 4-tej a zobudil som sa o 13:00 a stále som bol ožratý.

Našťastie tieto časy sú už dávno za mnou. :)

//jaj a ešte niečo.. treba sa poriadne ráno vys..ť. :D
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal://jaj a ešte niečo.. treba sa poriadne ráno vys..ť. :D
Booha, po toľkej borovičke vždy prese.rem celú sobotu :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... nvm .. kazdemu pasuje nieco ine ... niekto by napr. uhorkovu stavu nevypil ( ja tez nie ), a iny by si zas nesiel zabehat .. je to rozne ako sa zbavi opice ..ale mne sa najviac osvedcilo, ked som rano vstal, vypil som 3 - 4 dcl cistej vody so sumivym magnesiom a este niecim, nasilu som do seba natlacil nejake mäso, alebo inu mastnu vecicku a isiel som nieco robit ... ale nie sedet za PC ..ale nieco von .. bajkovat, hadzat lopatou, prechadzat sa :-P ... poobede bolo fajin :-) .. vecer uz sa mohlo servirovat pivko ...

.. aj ked je teba mysliet nato, ze by sa nemalo moc mixovat .. najhorsiu opicu som zazil ked sme este v zacaitkoch pozivania alkoholickych napojov mixli behom 2 - 3 hodin vodku, rum a gin .... fuuuu .. nekosil som ale este dva dni som citil kdesi v utrobach ten hnusny Gin :-( ...odvtedy nemozem gin, vodku a rum ani videt ( ehm vlastne .. Vodku 360, Absolut mozem a Havana Club a Bacardi tez ... ) ...

.. a este mam u seba odsledovanu jednu vec .. viem ze ked v noci po chastani dostanem krc do nohy, tak ma na 80% nebude bolet hlava :-P
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Vlastne ja vždy ráno vstanem tak ako prvé si otvorím okno- najlepšie keď je vonku trochu zima a počkám kým sa trochu prebudím... Potom ráno jeden rožok a chodím piť vodu do kúpeľne (čo by si o mne pomysleli kebyže vychlastám dve minerálky za doobedie...) a potom domáce práce- povysávať, ísť do obchodu, utrieť prach apod... Potom z obeda tú polievočku, prehryznúť niečo, úpoobede si dať oddych a potom vlažnú sprchu- a som piť pripravený sa zas dať dole :twisted:
Napísať odpoveď