Robite si z ludi srandu ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
energy

Robite si z ludi srandu ?

Príspevok od používateľa energy »

Nemyslim to tak, ako ked sme boli male deti, ale nieco premyslene. PRIKLAD:
Ja ked idem s kamaratom v buse, a pred nami sedia starsi ludia ( 30+ ) tak zacneme improvizovat na rozne temy : Minule som tlacil falosne bankovky, rozoberali sme tam ako ich budeme davat do obehu a ktore sa viac uchytia a ked sme vystupovali tak tie polady ludi stali za to :D alebo ked bol obleceny v obleku, tak sa vydaval za syna majitela ST.NICOLAUSu :) tak sme riesili jeho "sukromnu skolu, ci ma HUMMER v oprave ked cestuje autobusom ... " a tie zeny na to skocili lebo bol v obleku a vyjadroval sa kultivovane :D boze tieto casy mi budu chybat :)
Inac ..vykrikovat zo sna ked ste v autobuse je tiez haluz :D
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

...a taha ti na 15,nie?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

no co, vsetci sme boli mladi.
:)

ja si pamatam ako kamarat na zastavke elektricky zacal kricat do telefonu "velka havarka, hodina budu meskat elektricky" a po chvile zacali ludia odchadzat, tak 10 spolu:)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

JJ, a často, napr. kamoš našieltaký starý tetris, tak ho poskladal. Potom šiel po ulici a okolo išla taká pani, on akoze hra, a ked je tá pani priňom zobere ten tetris a "Do p*če, je*em to" rozbije ten tetris o zem. Tá pani na neho pozerá a povie mu "Chlapče trochu miernejšie" a My šeci do rehotu... :lol:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Obdivujem kamarata ako ho este stale bavi grgat babkam do ucha. :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lord_3D napísal:JJ, a často, napr. kamoš našieltaký starý tetris, tak ho poskladal. Potom šiel po ulici a okolo išla taká pani, on akoze hra, a ked je tá pani priňom zobere ten tetris a "Do p*če, je*em to" rozbije ten tetris o zem. Tá pani na neho pozerá a povie mu "Chlapče trochu miernejšie" a My šeci do rehotu... :lol:
Toto isté sme urobili s jedným starým mobilom na zastávke..tiež fun a tuším mám ešte aj video..keď nájdem upnem :wink:
Inak sme ale nič takéhoto, ako tu opisujete nerobili :?
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

robim si z ludi srandu ale oni o tom niekedy nevedia. len nerobim si s takych ludi srandu co nemozu za to co su. napr urcite sa nevysmienam postihnutym ludom. ale s niektorych ludi si srandu spravim. ved preco nie
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja osobne nie ..neviem bud mam uctu alebo na to nemam gule
Kukiak to je iny blb ...minule ide ciganka a on pol metra od nej ze "BU" a dupol nohou. skoro sa posrala a vsetky nadavky sveta vymenovala :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No ja si veľmi rád robim srandu z ľudí, hlavne tých, čo im to neskôr docvakuje alebo keď ma niekto blbe otazky. A tí, čo ma poznaju vedia, že to do poslednej chvíli myslím vážne.

Napada ma napriklad prihoda z 13 marca, keď sme boli odovzdať kasičku zo zbierky za narcisy. Sadli sme si na takú lavičku, okolo fontánky, tráva, socha ..atď.
-Po chvilke došli take staršie ženy (cez 50) a začali rozkladať noviny na tu lavičku, že si na ne sadnú.
-Ja som začal uplne vážne hovoriť spolužiačke "fuj, ake špinave lavičky, človek aby si na to sadal.... .." tým naokolo to veľmi veľmi pomalii dochádzalo, že na čo narážam a tie ženy sa začali pomali cítiť trápne.
-V tedy mi aj spolužička povedala, že som nevyspytatelny, nikdy nie si ista, že na čo narážam, či vážna, alebo s humorom :) Takže tak
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

no ja konkretne nie, ale kamosi si robili v kosiciach srandu z ludi, ked isili na strbske pleso a cakali na vlak, boli uz ustrojeni, v rukach snowboardy a na nohach uz snb topanky a tak chodili a vypytovali sa po anglicky, ze kde je tu svah ... len pre info, sneh nebol este skoro nikde, vlastne len tam kde zasnezovali ...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja s kamošom sa niekedy zabávame tak, že si sadneme na lavičku a vytrvale prezváňame búdku pár metrov od nás. :lol:
Alebo sranda je len tak kráčať po ulici a zdraviť sa všetkým ľuďom ktorých stretnete a tváriť sa úplne seriózne, že ich poznáte. :lol:
energy

Holubar napísal:...a taha ti na 15,nie?
19 ale pohoda :P
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No raz sa pamatam ako taky deviataci sme sli po hlavnej a vedla na zemy lezala stara ciganka, ktora zobrala cash... ona na na ze ci by sa nenaslo vtedy kamarat sup haru do ruky a bim jej tlapol po ruke ze:,, NA!"
Ona na odvetu mu to flusla medzi oci... a spustila beznym rom. slovnikom :D
Frikso
Darca
Darca

Racius napísal:Ja s kamošom sa niekedy zabávame tak, že si sadneme na lavičku a vytrvale prezváňame búdku pár metrov od nás. :lol:
Alebo sranda je len tak kráčať po ulici a zdraviť sa všetkým ľuďom ktorých stretnete a tváriť sa úplne seriózne, že ich poznáte. :lol:
Tak toto sme robievali ešte za starých dobrých čias. :lol: Tie xichty nemali chybu. Mal som siemens A50 a nacvičený pohyb, ktorým som zavolal na budku z mobilu v gatiach a rovnako som ten hovor zrušil.
-Stáli sme pár metrov pred búdkov a tvárili sa rovnako prekvapene, ako ľudia, čo tie telefony dvíhali :hehe: potom sme sa od smiechu šulali.
-Niektorí chlapi boli dosť nervózny poznámky typu "já bych im krkom zatočil! Decká sprosté.." etc :mrgreen:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

raz sme sli zo skoly a mal som pilotske okuliare( viete take velke skla a boli cierne) a hrali sme sa ze som slepy a oni ma vodia. :lol: sli tak ze ma tahali oproti stromu a ja som narazil do nho a seci ludia co sedeli na lavickach sa az chytali za hlavu ako mozem mat takych debilnych kamosov ze mi toto robia.
energy

ZHNiLa_KaCHNa napísal:raz sme sli zo skoly a mal som pilotske okuliare( viete take velke skla a boli cierne) a hrali sme sa ze som slepy a oni ma vodia. :lol: sli tak ze ma tahali oproti stromu a ja som narazil do nho a seci ludia co sedeli na lavickach sa az chytali za hlavu ako mozem mat takych debilnych kamosov ze mi toto robia.
HEH tak toto sme robili na parkovisku pri TESCU v BB, kamarat "bol slepy" a zastavoval auta, lebo nevedel kam ma ist, "kedze jeho doprovod si vtedy viazal snurky" :D a ludia mu len tak pomahali, pretoze mal nemy vyraz v tvari zatial co my sme sa isli postat pri buse :D NEZABUDNEM NA TENTO ZAZITOK
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Jasne ze si robim z ludi srandu.
Mame kamosa co chodi do skoly ako do holubnika. Ked po tyzdni chybania prisiel do skoly povedali sme mu ze ma okamzite naklusat k triednemu do kabinetu. Jasne ze nam uveril. :lol: Nachytali sme ho tak uz asi 3x.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

energy napísal:HEH tak toto sme robili na parkovisku pri TESCU v BB, kamarat "bol slepy" a zastavoval auta, lebo nevedel kam ma ist, "kedze jeho doprovod si vtedy viazal snurky" :D a ludia mu len tak pomahali, pretoze mal nemy vyraz v tvari zatial co my sme sa isli postat pri buse :D NEZABUDNEM NA TENTO ZAZITOK
Nieco podobne spravil spoluziak na strbskom plese ... proste isli sme okolo plesa a on nasiel nejaky dlhsi konar a mal cierne okuliare a potom sme len sledovali vyrazy ludi ked do nich stuchal tym konarom :D ale inac je to hnusne robit takuto srandu :-/
Frikso
Darca
Darca

Bratislavčania a tí, ktorý tam za posledných 5 rokov zavýtali iste poznajú prešporáčik. Tento rok však nie je jeden, ale je ich celé mesto a viacmenej sa pletú pod nohy (5km/h).

-Tak ma raz napadlo, že by bola total haluz zobrať mobil (nejaku vyklapačku) s niekym sa vypravať a potom to strčiť nejakemu turistovi do toho vlačiku, že je to preňho :lol: Si predstavte nejakeho roztraseneho nemca, jak do toho telefonu kriči "Ja!??" :hehe: niekedy to treba urobit, ja a spoluziaci sme na to zatial nenabrali odvahu :) :oops:

//Od tejto chvíle som KING 8) Juhúúúúú :aasmile3: :aasmile29: :smt112
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Vysvetli pojem prešporačik, keď pôjdeme najbližšie do Blavy s kamošom, tak on to spraví, je to absolútne neasertívny človek schopný všetkého. :lol:

Congrats to be a King :wink:
Napísať odpoveď