1.Asi som už starý alebo čo, ale za našich čias to bolo tak, napr. na strednej, že s babou s ktorou sme sa nekamarátili, alebo o ňu nemali záujem tak s tou sme nekomunikovali a už vôbec nie cez hodinu.
2. Nepamätám si, že by niekto takýmto spôsobom provokoval alebo robil zle nejakému dievčaťu, alebo žeby takto nejako prejavoval svoje "antipatie" voči niekomu. Ani tie najväčšie hovädá v triede si to voči dievčatám nedovolili. U nás fungovalo tak možno ohováranie, občas malé hádky.
3. Čo sa týka samotného chlapca, podľa mňa ide o klasický syndróm zaľúbenosti. Nevie obsedieť, je nervózny, rozmýšľa a hľadá zámienku aby mohol byť v kontakte s Tebou. Navyše píšeš, že je k tebe milý a láskavý, takže nechápem prečo by bol taký keby Ťa nemal rád.
4. Čo sa týka jeho drzosti, ako to Ty nazývaš, ale píšeš, že nie veľmi, tak to je ďalší syndróm, celé to divadielko s tým otáčaním a provokovaním len súvisí s tým, že si chce jednoducho získať Tvoju pozornosť, nemá odvahu to spraviť inak a tak sa to snaží robiť takto. To, že je drzý, je preto, že sa nevie ovládať a niekedy prekročí hranicu medzi zdravým podpichovaním a dotierovasťou.
5. Ja som sa choval raz k jednej babe podobne na strednej, nie úplne takisto ale podobne. Tiež som bol neskúsený, navyše som vedel, že je nedosiahnuteľná ale aj tak som nevydržal, ale ja som sa snažil byť opatrnejší, nenápadnejší a určite jemnejší v tom svojom provokovaní. Nazval by som to skôr také kamarátske podpichovanie alebo laškovanie.
A tiež som bol k nej inak milý a láskavý ale nevedel som ako sa k nej dostať, nemal som odvahu na niečo poriadne, navyše ja som to robil aj preto, lebo ja som ju vlastne nechcel zbaliť, lebo som vedel, že ma odmietne, toto boli potom skôr prejavy, keď som sa neovládol. No a keďže som sa k nej nevedel dostať normálne, cez hodinu tiež napríklad som hľadal zámienky aby som si s ňou mohol pokecať a tak.
6. A čo sa týka toho pozerania do očí, to bude mať tiež určite svoj význam, pozri sa na ten jeho pohľad poriadnejšie, či Ti ním nechce niečo povedať? Alebo či sa ním neprezrádza
A POUŽÍVAJ TLAČÍTKO UPRAV