Hlavne som zvedavy na tych, ktori neprispeli. A pytam sa preco?
//A prispievate aj na ine verejne zbierky? Napriklad Usmev ako dar? Ak nie, tak preco? Chyba reklama?
pises to ako keby vsetci museli prispievat a ti co neprispeju su s prepacenim hovadaJaJeNiektoIny napísal:Prispeli ste? SMSkou, alebo v meste dobrovolnikom?
Hlavne som zvedavy na tych, ktori neprispeli. A pytam sa preco?
Prepac, nechcel som aby to tak vyznelo.jamess napísal:pises to ako keby vsetci museli prispievat a ti co neprispeju su s prepacenim hovada
Fakt? A kolko ste vyzbierali? Lebo ja som bol tiez dobrovolnik a aj sef skupinylekoklatik napísal:Bol som jednym z dobrovolnikov a musim povedat ze ludia fakt hodne prispievaju. Safan bol tiez a bol sef skupiny
// mne dal sťopa 8 len tak do rukyReli.c napísal:no hej ja som prispel![]()
Ako to? Kde tie peniaze miznú podľa teba?eritrocit napísal:Bohužiaľ, neprispel som a na túto akciu ani nikdy neprispejem.
Z darovaných 1000 Skk sa na správne miesto dostane možno tak 150 korún, takže nie.
V pripade Ligy proti rakovine to tak nie je. Kludne si mozes pozriet kolko a na co boli pouzite peniaze. V letakoch, ktore sa rozdavaju, alebo na ich stranke.eritrocit napísal:Z darovaných 1000 Skk sa na správne miesto dostane možno tak 150 korún, takže nie.
Nie, je to hlavne o tom pomoct druhym. Ved keby neboli ziadni dobrovolnici, tak by bolo tazke urobit Den narcisov.pinco napísal:mňa by celkom aj zaujímal pojem "dobrovoľník". Je to v zmysle "hurááá idem sa poprechádzať po meste a uliať zo školy"???
Pre niekoho hurá, pre niekoho dobrý pocit. Táto zbierka sa robí počas celého dňa, nie len doobeda. Ja som bol doobeda od 8 do 11 potom pivečkopinco napísal:mňa by celkom aj zaujímal pojem "dobrovoľník". Je to v zmysle "hurááá idem sa poprechádzať po meste a uliať zo školy"???