kamoska mi dala pametnik aby som jej neco nakreslil.
neviem co nakreslit ani co napisat.poradte prosim aspon nieco na napisanie.
mimxodom:s tou babou sme len kamosi,ale je peknaa
tak pls neco poradte
// Nepise sa pametnik ale pamatnik a nepis W miesto V etc. (vid pravidla fora). Upravil Tomasito //eritrocit: pokiaľ si chlapec, zmeň si nastavenie pohlavia. A to tak, že hneď
Nakresli jej niečo, čo ťa charakterizuje, čo máš rada. Zober kúsok zo svojho JA, prenes ho na papier a daruj jej ho a vždy jej ťa pripomenie keď sa na obrázok pozre.
Ja som raz kamarátke nakreslil Jamesa Hettfielda podla scény z konc. S&M, pretože mám velmi rád hudbu jeho skupiny, čiže to charakterizuje moje cítenie, môj vkus, kus môjho JA.
Potom som jej nakreslil, ako dve ruky držia foťák a v objektíve vidno bodliak. (Fotenie je naša spoločná záluba a bodliak symbolizuje život, silu, neohrozenosť.)
Samozrejme nezabudni ohnut roh papiera a napisat tam "OTOC" a z druhej strany "NESKORO" ..toto som mal kedysi (8-12r) na kazdej strane a liezlo mi to hrozne na nervy
nalep jej tam seba ze az si to bude pozerat o 20-30 rokov, ze akeho pekneho mala kamarata a popis jej tam dake blbosti, ja som tak napisal v maturitnom rocniku ze co sa prave dialo na hodine lebo to bude mat svoje caro az sa to bude znova citat po tej dlhej dobe... ver tomu.
hej hej, ako hovorí zelovoc. Daj tam niečo vtipné z tejto doby, alebo nejaký vtipný spoločný zážitok. To je fakt milé, keď sa na také niečo pozrieš po niekoľkých rokoch. Inak, normálne ma to inšpirovalo ísť vyhrabať moje staré pamätníky a trošku sa nasmiať
a este dopis:
"Kto vytrhne stranu, tomu odtrhnem ruku a udrem ho s nou po hlave, vertemi, viem kde byvate"
no a nakresli daco co by sa jej mohlo pacit, urcite nie lebky a tak .... neviem ci by sa tomu potesila
Lord PROXI napísal:a este dopis:
"Kto vytrhne stranu, tomu odtrhnem ruku a udrem ho s nou po hlave, vertemi, viem kde byvate"
no a nakresli daco co by sa jej mohlo pacit, urcite nie lebky a tak .... neviem ci by sa tomu potesila
kamo tak toto urcite pouzijem!!!!!!
len bude este problem s tym kreslenim....asi by som nemal dat to nakreslit nekomu inemu co ?
Memoráček napísal:kamo tak toto urcite pouzijem!!!!!!
len bude este problem s tym kreslenim....asi by som nemal dat to nakreslit nekomu inemu co ?
to nemozesss....ved to je porusenie pamatnikoveho zakona ..mal si tam hore dopre napady....ak uz naozaj nevies kreslit...a potom dopisat originalne myslienky a mas to vybavene