Sestra a jej manzel
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Sestra a jej manzel
nazdar lidi, poprosim vas o vas nazor co by ste vy urobili.
Sestra ma 30 rokov, momentalne je na materskej s druhym ditetem a problem je ten ze s muzom si vobec nerozumeju. on je taky divny typ s ktorym sa neda komunikovat, neda sa s nim dohodnut, pretlaca len to svoje, svoje nazory proste strasny ignorant a skupan, ktory ked je u nas tak nam strasne lezie na nervy preto ako sa sprava. proste clovek-kkt. sestra je z neho psychicky na dne, krici na deti, obcas mysli aj na najhorsie... atd atd. sa to kopi. momentalne zacali stavat dom. je to jej uz druhy manzel, prvy si nasiel inu a ona by sa uz len nerada rozvadzala druhykrat, najme ked ma deti ktore maju vlastnych otcov. tak sa vas chcem opytat ci by sa s nim mala rozviest alebo pockat az sa vrati do prace a potom alebo zostat s nim. jednovetne odpovede radsej nepiste, viem ze by sa nanho mala vykaslat ale ona nevie byt sama a je tu pravdepodobnost ze potom by si nasla este "lepsieho". strasne ma to serie ale radsej na to nemyslim, najme ked doma sme ju vsetci od neho odradzali. tak diki lidi za rady.
Sestra ma 30 rokov, momentalne je na materskej s druhym ditetem a problem je ten ze s muzom si vobec nerozumeju. on je taky divny typ s ktorym sa neda komunikovat, neda sa s nim dohodnut, pretlaca len to svoje, svoje nazory proste strasny ignorant a skupan, ktory ked je u nas tak nam strasne lezie na nervy preto ako sa sprava. proste clovek-kkt. sestra je z neho psychicky na dne, krici na deti, obcas mysli aj na najhorsie... atd atd. sa to kopi. momentalne zacali stavat dom. je to jej uz druhy manzel, prvy si nasiel inu a ona by sa uz len nerada rozvadzala druhykrat, najme ked ma deti ktore maju vlastnych otcov. tak sa vas chcem opytat ci by sa s nim mala rozviest alebo pockat az sa vrati do prace a potom alebo zostat s nim. jednovetne odpovede radsej nepiste, viem ze by sa nanho mala vykaslat ale ona nevie byt sama a je tu pravdepodobnost ze potom by si nasla este "lepsieho". strasne ma to serie ale radsej na to nemyslim, najme ked doma sme ju vsetci od neho odradzali. tak diki lidi za rady.
čau
v prvom rade sa Ti divím , že takéto veci preosievaš tu ...
v druhom rade je to veľmi smutná a ťažká situácia
ale, aby som bol k veci - každá normálna žena si chce udržať vzťah ( i keď sa v ňom maximálne trápi ) len aby udržala rodinu pokope , t.j proste aby deti mali otca ...
príklad moja teta : ako 19 ročná sa vydávala , teraz má dve deti 24 a 12 ročných chlapcov , s tým istým chlapom , ktorý bol a je chladný ako ľad , rozviedla sa s ním a opäť si ho vzala , to všetko pre deti ...
Celý život sa s ním iba trápi , on ju má na háku - nebaví sa s ňou ...
A ona to trpí pre tie deti ...
Chcel som tým proste povedať , že je to všetko na nej ...
môžeš jej hučať do hlavy koľko chceš , je to na nej , mala by si uvedomiť , že celý život bude mať zničený ako už aj má , ale ako ju v tom utvrdiť ...
som veru zvedavý na ďalšie rady
v prvom rade sa Ti divím , že takéto veci preosievaš tu ...
v druhom rade je to veľmi smutná a ťažká situácia
ale, aby som bol k veci - každá normálna žena si chce udržať vzťah ( i keď sa v ňom maximálne trápi ) len aby udržala rodinu pokope , t.j proste aby deti mali otca ...
príklad moja teta : ako 19 ročná sa vydávala , teraz má dve deti 24 a 12 ročných chlapcov , s tým istým chlapom , ktorý bol a je chladný ako ľad , rozviedla sa s ním a opäť si ho vzala , to všetko pre deti ...
Celý život sa s ním iba trápi , on ju má na háku - nebaví sa s ňou ...
A ona to trpí pre tie deti ...
Chcel som tým proste povedať , že je to všetko na nej ...
môžeš jej hučať do hlavy koľko chceš , je to na nej , mala by si uvedomiť , že celý život bude mať zničený ako už aj má , ale ako ju v tom utvrdiť ...
som veru zvedavý na ďalšie rady
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
dikes, preosievam, ved aj tak nikto tu nevie kto som a kto je moja sestra, snad okrem par ludi takze preto. mas pravdu, len nehcem aby tak dopadla.
deti: jedna ma 4 roky a druha 7 mesiacov. aky maju vztah s otcom? to ti nepoviem lebo sam neviem, ta mladsia asi ziadny a starsia? tazko povedat. tiez nie nejaky extra.
deti: jedna ma 4 roky a druha 7 mesiacov. aky maju vztah s otcom? to ti nepoviem lebo sam neviem, ta mladsia asi ziadny a starsia? tazko povedat. tiez nie nejaky extra.
-
krupica_dnb
Medium Professional
no neviem ale fakt by toto bolo posledné miesto kde by som to riešil.. Ináč jasný prípad- rozviedla sa raz a teraz keď si vzala iného muža tak má možno pocit že by už ostala sama s deťmi dokonca života a nikoho by si nenašla- proste tam má asi blok. Ja neviem, ja by som v prvom rade tlačil na ostatných členov rodiny aby jej dali pocítiť že sú pri nej a kedykoľvek jej pomôžu- čo dúfam robíš aj ty. A potom neviem, asi cez nejakého odborníka, lekára, psychológa, manželskú poradňu, alebo ja neviem čo.... Ale zas je rozdiel medzi otcom a OTCOM- to je prvá otázka.
Ja by som Ti poradil, musíte ju presvedčiť, že to nestojí za to, aj kvôli prostrediu v akom deti vyrastajú, áno, keď bude nekompletné, tiež to nebude v poriadku ale stále menší extrém ako rozhádaná rodina.
Čím skôr to spraví, tým lepšie... nenapísal si koľko majú deti. (ok, už viem
)
Ver mi, že aj jej odľahne. No čo sa týka toho, že nevie byť sama, tak tu by som jej navrhoval aby si skúsila hľadať niekoho iného.
30-ka je normálny vek, v takom veku sa nie je problém zoznámiť, akurát by si už mala dať väčší pozor vo výbere vhodného partnera a nie robiť deti a stavať dom s tým, koho neľúbi.
Neviem či sa ona s ním o tom skúšala porozprávať, ale ak je to kkt ako vravíš, tak sa asi už nezmení... môže byť chvíľu lepšie, ale postupom času sa to všetko bude ešte zhoršovať. Poznám veľa takých vzťahov...
No a čo sa týka toho, či to zvládne sama, no na tu ste tu Vy, jej rodina, ktorá jej chce pomôcť, takže práve v tomto období, keď sa bude rozvádzať a starať sa o deti by ste jej mali byť maximálnou oporou po všetkých stránkach, najmä však po psychickej stránke ale aj po materiálnej.
Mám dosť známych aj všeobecne aj z rodiny, ktorí mali tento problém a vždy ho vyriešil až rozvod, ale všetko niečo stojí. Za chyby sa platí, preto treba počítať s tým, že rozvod nie je nič príjemné a v takýchto situáciach ešte duplom.
Ale ako vravím záleží to aj od jej povahy,o tom či je stabilná, ako sa s tým vysporiada a pôjde ďalej, od toho, kto jej pomôže, od finančného zázemia.
Myslím, že deťi sa s tým vysporiadajú, pretože momentálne to ešte nebudú tak chápať, a najmä ak s ním nemajú nejaký hlbší vzťah, proste keď na neho nie sú naviazané... keď budú staršie mama im to vysvetlí, ale dovtedy už možno bude mať normálneho druha, partnera, či manžela.
Ja som celkove za to, že ak nie je nejaký vzťah v poriadku, treba sa ho snažiť zachrániť, zmeniť, zlepšiť, ak ale obidvaja naozaj chcú a snažia sa, ale ak to tak nie je.. treba ho čím skôr skončiť...
Čím skôr to spraví, tým lepšie... nenapísal si koľko majú deti. (ok, už viem
Ver mi, že aj jej odľahne. No čo sa týka toho, že nevie byť sama, tak tu by som jej navrhoval aby si skúsila hľadať niekoho iného.
30-ka je normálny vek, v takom veku sa nie je problém zoznámiť, akurát by si už mala dať väčší pozor vo výbere vhodného partnera a nie robiť deti a stavať dom s tým, koho neľúbi.
Neviem či sa ona s ním o tom skúšala porozprávať, ale ak je to kkt ako vravíš, tak sa asi už nezmení... môže byť chvíľu lepšie, ale postupom času sa to všetko bude ešte zhoršovať. Poznám veľa takých vzťahov...
No a čo sa týka toho, či to zvládne sama, no na tu ste tu Vy, jej rodina, ktorá jej chce pomôcť, takže práve v tomto období, keď sa bude rozvádzať a starať sa o deti by ste jej mali byť maximálnou oporou po všetkých stránkach, najmä však po psychickej stránke ale aj po materiálnej.
Mám dosť známych aj všeobecne aj z rodiny, ktorí mali tento problém a vždy ho vyriešil až rozvod, ale všetko niečo stojí. Za chyby sa platí, preto treba počítať s tým, že rozvod nie je nič príjemné a v takýchto situáciach ešte duplom.
Ale ako vravím záleží to aj od jej povahy,o tom či je stabilná, ako sa s tým vysporiada a pôjde ďalej, od toho, kto jej pomôže, od finančného zázemia.
Myslím, že deťi sa s tým vysporiadajú, pretože momentálne to ešte nebudú tak chápať, a najmä ak s ním nemajú nejaký hlbší vzťah, proste keď na neho nie sú naviazané... keď budú staršie mama im to vysvetlí, ale dovtedy už možno bude mať normálneho druha, partnera, či manžela.
Ja som celkove za to, že ak nie je nejaký vzťah v poriadku, treba sa ho snažiť zachrániť, zmeniť, zlepšiť, ak ale obidvaja naozaj chcú a snažia sa, ale ak to tak nie je.. treba ho čím skôr skončiť...
Jojcek má veľmi dobrý názor, alebo skôr skúsenosť. Súhlasím, že radšej nech sa zmení ako sa rozviesť, ale ako som písal, ak to jednoducho nejde a on sa nezmení..a nechce sa zmeniť... tak to čo som písal ja.
Lebo zase sú aj takí, čo sa zmenia ale tých je bohužiaľ tak 10:90
čiže 90% partnerov sa nezmení.
Lebo zase sú aj takí, čo sa zmenia ale tých je bohužiaľ tak 10:90
-
krupica_dnb
Medium Professional
moja sestra (34) je vydata. manzel celkom v poho typek, posobi tak, otca nasho sa boji, teda ma respekt. maju dve deti, jedneho chlapca 10 rocneho a jednu dceru 16 rocnu, ale je strasne prisny na nich. osobne mi nevadi, ale ked niekedy vidim ako krici na moju sestru, mam chut ho dokopat do krvi. rozchod by som dal na posledne miesto.
no ako su na tom teraz narodilo sa im druhe dietata a su uplne stastna rodina s viziami do buducnosti s cielom postavit si rodinny dom a vychovavat v nom svoje deti a zit s laskou a pokojom !! Ja vam poviem u manzelov je velmi specificky faktor jeho rodina a okolie , jej manzel ma velmi ,, dutu " mamu co sa tyka proste mu stale vravi ze je lenivy ze si nevie postavit dom ze nech sa pozrie na brata a on tym tripi a viem ze vela ludi si vyleje zlost na tom najblizsom ako je rodina manzelka deti !! prikladom je aj sestra zelovoca ktora si vylieva zlost na svojich detoch !! proste treba to vydrzat mozno 1 rok ale po roku uz treba to riesit ROZVOD nieje riesenie je to len vysledkom NERIESENIAkrupica_dnb napísal:sa mi nechce veriť.... tak napíš pls. že ako sú na tom teraz, ma to dáko zaujalo, ak ti to nevadí..
No ano proste aj ked je zena tyrana alebo nňzneuzivana neda sa to riesit a nasleduje ROZVOD proste vysledok neriesenia