16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie)
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
martinrozok
Medium Expert
nie nie, chlapi nemaju v tele tolko estrogenu, aby to mal oaz taky velky dopad. pivny pupok je z toho, ze pri piti sa vacsinou nic nerobi, len sedi a k tomu sa casto nieco zajedaJoDo napísal:Ale zasa pivo zvyšuje hladinu estrogénu, ktorý ukladá tuky... z toho asi pivné brucho.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ja som niekde čítal, že pivo ti dáva chuť do jedla. Takže to priberanie je možno spôsobené tým.oborpeto napísal:z piva sa nepribera dokonca pomaha chudnut lebo nastartuje metabolizmus. Pivo podporuje travenie..
A malé množstvo alkoholu, dokonca aj každý deň, pomáha organizmu. Ľudia spod Kaukazu pijú dva deci vína každý deň a dožívajú sa v priemere veľmi vysokého veku
(Alkohol rozširuje cievy, takže je znížené riziko infarktu a rôznych srdcovo-cievnych chorôb.)
ludia spod Kaukazu piju podla mna dva deci vodky:D ... no,ale k veci...ja si nemyslim ze ma pitie prave piva nejake dobre ucinky na ludske telo,akurat tak chut na sex:D vsetko z mierou to je samozrejme...neplati ze cim viac piva tym viac sexu:P no ale pocula som uz o kupeloch v pive ktore maju vraj naozaj blahodarne ucinky...a pivo podporuje chut do jedla,to tie pivne bakterie:)
No ja som sa už 2 týždne riadne nestrieskal. Naposledny na chate. Ono treba poznať mieru a vediet si povedat dosť. Napr. dnes som mal možno 4dc vína a dosť viac som si nedal lebo nechem. (17, 185 cm, 65 kg a IQ ?? )
Jediné čo mi vadí že som niekedy bol veľmi zásadový.(samého ma prekvapili moje príspevky na hojku z 2-3 rokov)
Jediné čo mi vadí že som niekedy bol veľmi zásadový.(samého ma prekvapili moje príspevky na hojku z 2-3 rokov)