Modriny s posilovne
Modriny s posilovne
Caute
Odkedy som zacal posilovat tak sa mi na lavej pazi zacali robit male modrinky, vyzera to ako vlakna alebo ciary, niektore su az fialove.
Je to pravdepodobne z rychleho rastu svalsta.
Viete mi niekto pomoct co si mam kupit aby som sa toho zbavil (nejaky krem...)
ehm a nepouzivam ziadnu chemiu, len hektolitre mlieka na ktore samozrejme niesom alergicky.
vdaka
Odkedy som zacal posilovat tak sa mi na lavej pazi zacali robit male modrinky, vyzera to ako vlakna alebo ciary, niektore su az fialove.
ehm a nepouzivam ziadnu chemiu, len hektolitre mlieka na ktore samozrejme niesom alergicky.
vdaka
Pravdepodobne ide o strie- http://www.kulturistika.com/2004011001- ... bavit.html
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jasne ze znicis ked cvicis ako magor....znais napísal:Hojko tak to dufam ze nie
Tomasito dakujem som to tam hladal len som nevedel oficialny nazov no strie.
Uf a som vazne v rozpakoch kedze to nikdy nezmizne uplne.
Clovek sa snazi spravit si nove pekne telo a akurat si ho znici no co povedat stare ale dobre
to nie je ist do posilky a si nalozit na bench maximum aby si vydrel jeden sval.... a to nehovorim o tom ked k tomu este sypes... cvicenie sa rozklada a cvici sa postupne....
no never tomu ze ti to po par dni zmizne...strije su dlhodobejsia zalezitost....existuju kremi pouzivaju to tehotne zeny ...zevraj to zaceli na 98% ..neviem nemal som... strije mam na bicepse teda pod nim ale nie su nejak vyrazne...kupit sa do da v lekarni normalne drahe to neni...hojko napísal:Po par dnoch to zmizne. Este sa priprav na to, ze je sanca, ze sa ti potrha koza na ramenach.
inak neviem preco si spomenul prave ramena, strije sa ti mozu vyskytnut hocikde (neviem mozno ty ich tam mas) ...strije mozes mat aj na nohach aj na chrbte...samozrejme zase az tak hocikde nie napr. na lytkach som nevidel
Re: Modriny s posilovne
Kup si olejcek pre tehotne zeny,je to len prevencia!znais napísal:Caute
vdaka
A ked uz mas nejake strie,tak horske slnko to spravi,proste vyblednu a bude ich menej vidiet
Nevies absolutne o com hovoris nepoznas ma netusis ako cvicim ale si pripraveny sudit.dair napísal:jasne ze znicis ked cvicis ako magor....
to nie je ist do posilky a si nalozit na bench maximum aby si vydrel jeden sval.... a to nehovorim o tom ked k tomu este sypes... cvicenie sa rozklada a cvici sa postupne....
Avsak mas pravdu maxujem si bench press v tretej ( teda poslednej) serii tohto cvicenia v den ked mam na programe hrud a biceps.
Hi dakujem za radu.
Skusim snad pomoze.
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nic v zlom kamo, nemienil som ta urazil, len je pravda ze strije vznikaju ked ti prirychlo rastu svaly a koza sa nestaci prisposobovat. To je vecsinou dosledkom neuvazeneho cvicenia. Sam cvicim v posilke 3-4 krat do tyzdna ale nez som tam dosiel tak som mal nastudovane rizika a veci ktorych by som sa mal vyvarovat a co najefektivnejsie cvicit....znais napísal:Nevies absolutne o com hovoris nepoznas ma netusis ako cvicim ale si pripraveny sudit.
Avsak mas pravdu maxujem si bench press v tretej ( teda poslednej) serii tohto cvicenia v den ked mam na programe hrud a biceps.
Hi dakujem za radu.
Skusim snad pomoze.
btw na strije pomahaju kremy s Q10 presne ako bolo spomenute, take pre tehotne zeny
drz sa kamo
Takze diky za radu s tym Q10.
Som sa rozpraval z jednou babenkov co predava v shope s veciami pre gym, ona vystudovala univerzitu v anglicku ako masazistka.
Mali tam nejake kremy, povela mi ze pre nu je samozrejme lepsie ak si kupim u nej nejaku mast co tam predavaju avsak z osobnej skusenosti mi odporuca krem ELLEZZA tu to chodi v telke ako teleshoping.
Som cekoval net na slovenskom som nic nenasiel ale na ceskom je mozne sa o tom daco docitat/objednat.
Tak to skusim.
Som sa rozpraval z jednou babenkov co predava v shope s veciami pre gym, ona vystudovala univerzitu v anglicku ako masazistka.
Mali tam nejake kremy, povela mi ze pre nu je samozrejme lepsie ak si kupim u nej nejaku mast co tam predavaju avsak z osobnej skusenosti mi odporuca krem ELLEZZA tu to chodi v telke ako teleshoping.
Som cekoval net na slovenskom som nic nenasiel ale na ceskom je mozne sa o tom daco docitat/objednat.
Tak to skusim.