Kodeky na DVD
Kodeky na DVD
Ahojte. Potrebujem hlavne radu, ale aby tu nevznikla zbytočne nová téma ktorá sa vyrieši troma príspevkami kde mi poradíte tak budem rád ak podiskutujete o kodekoch na prehrávanie DVD. Rád si prečítam o tom niečo. No mňa by konkrétne zaujímalo toto: Existuje nejaký kodek na starší PC resp. Windows XP bez servis paku? Ešte ten úplne prvý XP čo bol a komp je starý Cyrix nejaká 300-ka tuším. Je tam vôbec možné púšťať DVD? Lebo hudby, Divix a také pustí. Aj ja som mal na novom PC problém s kodekom, našlo to DVD aj začalo prehrávať ale odrazu vyhodilo že neni možné spustiť lebo chýba kodek... Išlo o Windows Media Player 9 aleo aký bol na prvom XP. No tak do toho mediaplayera. Alebo nejaký jednoduchý player čo mi pôjde. Ale nie taký ako minule mi dali že obraz som mal a zvuk mi nešiel. Nejaký normálny čo máte overený.
-
MirecPB
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
by som doporučil buď KMPlayer 2.9.3.1262 alebo VLC media player. Moje overené a stále používané. Na ne netreba žiadne programy, ani kodeky...
-
krija
VIP
Šu-Do, ja vychadzam z tohto:
to je text k WMP 10. ale pravdepodobne to funguje aj po tvojom. len naco stahovat niekolko MB, ked to ide aj takto: free: http://software.lukas-hakos.com/downloa ... -codec.zip .Media Player also is a DVD player (although it requires a third-party MPEG decoder, such as is provided with PowerDVD or WinDVD). Unfortunately, controls for DVD navigation such as selecting menus or audio and subtitle tracks requires fishing in the View and Play menus.
-
krija
VIP
Šu-Do, tak ju prever
program sa vola Microsoft Windows XP Video Decoder Checkup Utility (priloha). ako vidis, ja ich tam mam 5, ale kompatibilnych s WMP 10, je len jeden. a ten je od powerDVD. skus, mozno budes mat viac stastia. este dodam, ze ja mam install CP Ain1.
- Prílohy
-
- DECCHECKSetup.zip
- (123.23 KiB) 228 stiahnutí
-
- msdch.gif
- (25.57 KiB) 1236 stiahnutí
Re: Kodeky na DVD
Len aby sa tie kodeky potom nepobili. Asi preto mi blbne vždy systém keď otvorím priečinok s filmami.