SEO (SEF) a osCommerce

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
javo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SEO (SEF) a osCommerce

Príspevok od používateľa javo »

cafte takze nainstaloval som si Seach Engine Friendly URL doplnok no sice je to pekny mod ale ma par vychytavok, jednu a sice diakritiku som uz vyriesil ale druha tu este stale je
a sice ze neprepisuje url produktov ale iba kategorii,

live si to mozete pozriet tu http://www.maxxsonics.sk/shop/

a este tu dam subor html_output.php v ktorom bude asi chyba, mozno ak sa tu niekto vyzna do osC proficky to moze vyriesit
diki

takze moj html_output.php
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

moja odpoveď tebe je takáto:

pozri si toto:

http://www.biometric.sk/catalog/tnapac-p-66.html

vydíš že prepisuje. Skús najnovšiu verziu a potom v adminovi v katalogu pri editácii konkrétneho výrobku tam môžeš zadať seo url názov.
javo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

vajda65 napísal:moja odpoveď tebe je takáto:

pozri si toto:

http://www.biometric.sk/catalog/tnapac-p-66.html

vydíš že prepisuje. Skús najnovšiu verziu a potom v adminovi v katalogu pri editácii konkrétneho výrobku tam môžeš zadať seo url názov.
no mne nejako nie, mozes mi pls poslat tvoj html_output.php a url_rewrite.php ?

mam najnovsiu verziu tohto doplnku a videl som ze sa aj iny ludia na to stazovali a vyriesili to takze nieco musim najst,
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

poslať chceš ktorý html output z admina, alebo catalog/includes. Ten url_rewrite mi nič nehovorí takisto mi pošli jeho adresu umiestnenia. To je rozdiel ja si už nepamätám, ktorý sa tam edituje ale tiež si spomínam že bolo potrebné veľa improvizovania lebo podľa tych návodou to nešlo. Takisto pri veľa iných veciach.
Pozeral som že ešte tam bude kopec roboty - aspoň by mal byť.
Ak potrebujem poradiť skus aj na oscommerackych fórach.
Ak budeš potrebovať tak ti pošlem cez SS linky.

edit:/ nepôsobi dôveryhodne ak nemáš na stránke kontaktné informácie. firma, sidlo, ico, dičo, atd. doplň si to tam.
javo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

vajda65 napísal:poslať chceš ktorý html output z admina, alebo catalog/includes. Ten url_rewrite mi nič nehovorí takisto mi pošli jeho adresu umiestnenia. To je rozdiel ja si už nepamätám, ktorý sa tam edituje ale tiež si spomínam že bolo potrebné veľa improvizovania lebo podľa tych návodou to nešlo. Takisto pri veľa iných veciach.
Pozeral som že ešte tam bude kopec roboty - aspoň by mal byť.
Ak potrebujem poradiť skus aj na oscommerackych fórach.
Ak budeš potrebovať tak ti pošlem cez SS linky.

edit:/ nepôsobi dôveryhodne ak nemáš na stránke kontaktné informácie. firma, sidlo, ico, dičo, atd. doplň si to tam.
rozbieha sa to az v nedelu, je to tam napisane, takze to doplnim ale dik za postreh, na osC forach som chodil ale odpoved bola bud velmi vseobecna alebo ziadna, prakticky si jediny clovek co mi na to odpovedal, mozem ta kontaktnut na nejakom IM? resp. sa mi ozvi ty tj viac menej jedno,

[email protected] resp icq#338983043

html_output.php je z catalogu a url_rewrite ktore asi nebude treba ale radsej jo je /includes/classes reps includes/functions dik
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ten url_rewrite ani nemám, takže ti ho nepošlem.
upol som ti ten html_outputs, zálohuj si pre istotu pôvodný pretože môžme mať iné verzie oscommercu, atd.

http://rapidshare.com/files/26811794/ht ... t.php.html

ver mi že kým som dostal obchod do takej podoby ako je dnes(s touto som už celkom spokojný) tak to bolo možno 200 hodín čistej práce ak nie viac.
javo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hmm ako sa tak pozeram pouzivas Ultimate SEO URLs a nie to co ja takze asi idem hladat dalej ale aj tak dik
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

to som si ani nevšimol, sorry
ale aj tak si myslím že kombinácia ultimate seo + header tags controller je to najlepšie čo môžeš svojmu e-shopu poskytnúť.
javo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

vajda65 napísal:to som si ani nevšimol, sorry
ale aj tak si myslím že kombinácia ultimate seo + header tags controller je to najlepšie čo môžeš svojmu e-shopu poskytnúť.
no tento moj doplnok podla mna prepisuje url krajsie ako ultimate a co som pozeral tak par ludi malo ten isty problem ako ja a uz to myslim vyriesili, takze este pozriem a popytam sa , poskusam , ale ak by som nic nenasiel tak asi skusim tie ultimate seo urls , zatim ma kazdy produkt aspon unikatnu url adresu takze je to tak 50% na 50% ,

rozmyslal som ze skusim este header tags controller ale asi nebude treba lebo prepisuje len title, meta, description a to som si upravil sam manualne takze asi to nebudem davat, ludia uz chodia z google takze to neni az take kriticke,
Napísať odpoveď