pamatova karta

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
keny69
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

pamatova karta

Príspevok od používateľa keny69 »

rad by som vedel, ak mi vyrobca na telefone udava maximalnu velkost pamatovej karty 512 mb, ci tam nemozem dat aj vacsiu..popripade ci nato treba nejaky soft alebo sa da prepalit software..alebo nejake ine mozne riesenie..diky.. :D

mobil motorola RAZR v3x
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No zrejme tym vyrobca mysli, ze pokial ti tam nebude spravne fungovat 512MB karta, vztahuje sa na to zaruka. Pokial tam das kartu vacsiu, nemas sancu to u neho vyreklamovat. Preto je vhodne si kartu vyskusat v obchode, prip. objednat cez internet a v pripade problemov do 14tich dni vratit.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

v dobrych kamennych obchodoch maju casto aj nejake rozbalene karty, aby si zakaznici mohli vyskusat, ci im bude fungovat, takze skus sa po takom nejakom poobzerat, alebo ako vravi t0m4s3, vyuzi moznost reklamacie
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:v dobrych kamennych obchodoch maju casto aj nejake rozbalene karty, aby si zakaznici mohli vyskusat, ci im bude fungovat, takze skus sa po takom nejakom poobzerat, alebo ako vravi t0m4s3, vyuzi moznost reklamacie
Nezalezi na tom ci maju nejake rozbalene alebo nie a ci je obchod dobry alebo nie. Kazdy predajca je povinny ti umoznit tovar si vyskusat a v adekvatnych podmienkach (napr. ticha miestnost pri predvadzani reprakov) predviest aj za cenu toho, ze ho rozbali z krabice.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

keny69: skus sa poobzerat po nejakom fore o motorolach, pripadne diskusie k recenzii na mobilmanii
t0m4s3: no lenze povedz to nejakemu debilovi, ktory si mysli ze kvoli tomu pride o zisk
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

no pokial v kamennom obchode nie je ochota predviest tovar tak odchadzam, nechapem preco by som mal v takom obchode nakupovat
par usetrenych korun potom nehra rolu ak mi ta karta nepojde a budem ju musiet nasledne predat pod cenu
keny69
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa keny69 »

ok..vdaka..vyskusam...
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Mozem na N6280 dat aj vacsiu pamatovklu asko 64MB?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Jurislav napísal:Mozem na N6280 dat aj vacsiu pamatovklu asko 64MB?
Samozrejme. Mne funguje bez problemov s 2GB kartou.
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

ja si myslim ze do toho mobilu ti pojde aj 1GB karta, sak skus ist do dakeho dobreho shopu a tam si skus vyskusat...mozno pojde :?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

SD karty maju radic v sebe - teda velkost karty/zariadenie je irelevantna. maximum co nemusi ist, je spravne ukazovanie velkosti/volnej kapacity vo vlastnostiach mobilu a pod.
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

presne tak.ja ked som mal N6230 a dal som tam vacsiu kartu napisalo mi len 30mb volnej pamete ale ked som tam dal viac dat ako 30mb tak potom sa to nejak uvedomilo a uz zobrazovalo normalne.ale zasa znamy si kupil N6280 dal tam 2gb kartu ukazalo mu 60mb volnej pamete a viac sa nedalo dat,ale ked mu prepalili FW tak isla v poho.
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Lebo nerad by som ten mobil uz uplne dodzubal, uz teraz co som si len stiahol zopar hier, mi vypina, nechce reagovat na sim kartu, jako keby tam nebola, pin kod mi nebere, sere ma. Teraz este mi zblblo usb, som ho musel hodit o zem (rozbil na mi na tri kusy), preto sa pytam na pamatovku.
Napísať odpoveď