kamos mi stale pise ze je lepsie mat 17" monitor ako 19".. zevraj na 17" monitore idu lepsie hry ako na 19"
ze na 19" ide menej FPS (ze to videl na vlastne oci)... ROZLISENIE JE STALE TO ISTE ako na 17" tak aj na 19"
NAPISTE PLS SVOJ NAZOR NA TOTO ABY VIDEL KTO JE EXPERT
DAKUJEM viem ze sa to zmaze.. dufam ze nie skor ako budu nejake odpovede.. dikes..
Ak je na monitore nastavené rovnaké rozlíšenie a rovnaká snímková frekvencia, grafická rata dáva presne také isté množstvo údajov pri akejkoľvek veľkosti monitora. Problém by mohol byť iba vtedy, ak by na tom väčšom bola nastavená vyššia snímková frekvencia (monitory s väčšou uhlopriečkou zvyčajne zvládajú vyššie frekvencie).
hojko napísal:Az na to, ze CSko ma limit 100 FPS a moze ti ist monitor aj 120 Hz, no mas smolu
ale coby ti co si myslite ze neni vidiet rozdiel sa mylite, hral som na 100 fps a hral som na 400 fps csko, vam sa zda ze to ide "plynulejsie" ale to len csko skresluje grafiku... napr sa rychlejsie zmensuje mieritko, skacete ako na pierku a podobne ... ale viac ako 100 fps viete ziskat ked zapnete developer mod
fruxo napísal:ale coby ti co si myslite ze neni vidiet rozdiel sa mylite, hral som na 100 fps a hral som na 400 fps csko, vam sa zda ze to ide "plynulejsie" ale to len csko skresluje grafiku... napr sa rychlejsie zmensuje mieritko, skacete ako na pierku a podobne ... ale viac ako 100 fps viete ziskat ked zapnete developer mod
teraz sme o tom pisali omg
ALE MONITOR TI ICH NEZOBRAZI... jedine ze si strcis kabel z VGA do hlavy...
Fps zalezi trosku od inych parametrov ako od monitora. Pre hranie je 25-30fps minimum nad tieto hodnoty sa zvysuje uz len luxus .
Lebo aj tak pri vacsine modernych hier nevylacite 85fps s masinami ktore sa daju momentalne kupit.
Tak nech ten tvoj kamarat netrepe somariny. Lebo vzdy je lepsi vacsi monas ako mensi koli ociam. Opat ja si myslim ze 17 je minimum a 19 optimum nad to je to podal mna uz luxus.
teraz som si spomenul tiez na jedneho experta co hovoril ze ma net cez router a ze mu ide rychlepsie ako bez toho a ked som sa pytalo nieco naviac tak uz nevedel odpvedat lebo to robil jeho foter
Ono to byva vacsinou myslene tak ze ked mas napr 19"LCD ktore ma nativne rozlisenie 1280x1024 je to ine ako ked mas wide LCD 24" 1920x1200
V tomto pripade aby si v nativnom rozliseni na tom velkom lcd zahral rovnake hry ako na tom malom potrebujes High-End kartu (bud 8800GTX pripadne SLI ) kdezto na 1280x1200 ti staci aj obycajna x1950GT 512
jjj napísal:Ono to byva vacsinou myslene tak ze ked mas napr 19"LCD ktore ma nativne rozlisenie 1280x1024 je to ine ako ked mas wide LCD 24" 1920x1200
V tomto pripade aby si v nativnom rozliseni na tom velkom lcd zahral rovnake hry ako na tom malom potrebujes High-End kartu (bud 8800GTX pripadne SLI ) kdezto na 1280x1200 ti staci aj obycajna x1950GT 512
to uz zachadzas moc daleko.. tu nejde o rozlisenie
EDIT:
hornblower napísal:Ale tu skor chcem poukazat na to ze pri rozlisenie 1024x768 pojdu rovnake fps na monitor 17inch 19inch 100inch pri rovnakej zostave.
Jasne ze je jedno ked mas 1280/1024 na 17lcd alebo na 2x displayi ..je to uplne jedno ..ide o rozlisenie ..ak je rovnake tak to bude behat rovnako ... toto musi pochopit aj debil
Ten prvy prispevok som len tak prebehol ocami ....