V X-16ke labáku sa dajú lietajúci mutanti, tzn tie elektrické výboje a na jednom mieste ohnivá gula zničiť, teda rozstrielať strelnou zbraňou. Nožíkom sa mi to nepodarilo. (Inak, kántriť snorkov s nožíkom mi prijde praktickejšie a šetrnejšie pre náboje než do nich sypať z automatu )
prosim vas nema niekto savenutu hru v oblasti BAR??Lebo som preinstaloval hru a omylom vymazal aj svoj vlastny save
Ak niekto ma tak to prosim niekam uploadnite nechce sa mi to hrat odznovu...
Racius napísal:A kedy by si ju chcel? Myslím v akej časti hry? Mal by som to mať pri prvej návšteve Baru a potom tuším vždy po každom výlete do inej oblasti Zóny.
vies co najlepsie save po prejdeni levelu kde mas zobrat tie dokumenty v podzemnom laboratotriu jak su tam zombici...
ak by si mi pomohol bol by som ti strasne vdacny
Je to v Bare, pred úlohou ísť do Červeného Lesa a potom do Pripyatu, prakticky po Labáku X-16, len som ešte pár drobností splnil, ako nájsť Guida, vyvraždiť tábory a tak.
(V oblasti Army Barracks, či jak sa to volá, je v tábore Duty v jednom dome peci schovaný Dragunov SVD(v hre sa tak nevolá, ale snaď každý vie ako vyzerá) a v bedničke pri vodcovi Duty v oblasti Bar je odložená tá puška čo vyzerá ako M4 s primontovaným teleskopom)
Racius napísal:Je to v Bare, pred úlohou ísť do Červeného Lesa a potom do Pripyatu, prakticky po Labáku X-16, len som ešte pár drobností splnil, ako nájsť Guida, vyvraždiť tábory a tak.
(V oblasti Army Barracks, či jak sa to volá, je v tábore Duty v jednom dome peci schovaný Dragunov SVD(v hre sa tak nevolá, ale snaď každý vie ako vyzerá) a v bedničke pri vodcovi Duty v oblasti Bar je odložená tá puška čo vyzerá ako M4 s primontovaným teleskopom)
no super...vdaka za tvoju ochotu velmi ti dakujem....
AK SI CHCETE ZAJAZDIT KONECNE PO ZONE TAK POUZITE TRANSPORT MOD INFO
Človek, ktorý si hovorí Balnazzar pripravil pre všetkých, ktorý si chcú zajazdiť po Zóne nový (iný) mód na sprístupnenie vozidiel (funguje od verzie hry v1.0001). V tomto móde by ste nemali byť obmedzený 10km/h rýchlosťou. K módu vyšiel aj patch, ktorý vypína mínanie benzínu. Potrebné kroky pre inštaláciu sú pribalené v archívoch.
chlapi pocujte ja mam isty bug v hre aj bez patchu aj s patchom , neviem ci to nieje bugovane iba na urcitych detailoch , mam ich na max , pri static lighting, a teraz k problemu nie vzdy ale dost casto je mieritko u zbrani rozsypane , ,nie vzdy sa zonrazia vsetky palicky mieritka ,niekedy rozsype ked poukazujem na rozne objekty .. mate s tym aj vy skusenost, nemam ziaden VGA OC!
martin M napísal:takze vravite ze na cestine sa aspon robi??
super
cestina uz je...
je to 80mb pack...
patch na CZ ma 72mb.. vlastne neahradi len subor gamedata.db9 a zopar drobnosti..
vlastne je to uz ako original kupena cz verzia.. kompletne v CZ su videa ale dabingy postav su v rustine... v podstate vsetko to co bolo v anglictine je ted v rustine.. a zevraj tam ma byt aj pomiesana CZ... ale to som zatim nepocul..
no hovoria po rusky a titulky su tam neni.. cize ani newiete ze o com sa keca
no ale texty su uplne vsetky prelozene...
a treba mat patchnutu hru samozrejme
Šu-Do napísal:no jo.. to je ta 23mb... kde su prelozene len texty
ja mam 83,3 MB a som bol vyje*** z toho ked mi zacal cesky opisovat PDA , pocujte ti co ste skusali CARMODY , neviete mi poradit cim nastartujem , aj vojdem do auta ale start nejde,dakujem