Vas nazor na tuto zostavu? Co doplnim/zmenit?
Vas nazor na tuto zostavu? Co doplnim/zmenit?
Intel core 2 duo 6420
ASUS p5b E
APACER 2x1gb 800mhz
ATI X1950PRO 512mb
Hitachi 320gb,16mb
dwdrw teac
fdd alps
zdroj:Fortron 400w
case:cooler master rc532
LCD 19" LG 1919s
klav a mys Benq A800 + m800
AC cooler freezer 7 pro
tot vychaza v ageme na 35500zhruba......co si o tom myslite,ja myslim ze fasa celkom dobry stroj
ASUS p5b E
APACER 2x1gb 800mhz
ATI X1950PRO 512mb
Hitachi 320gb,16mb
dwdrw teac
fdd alps
zdroj:Fortron 400w
case:cooler master rc532
LCD 19" LG 1919s
klav a mys Benq A800 + m800
AC cooler freezer 7 pro
tot vychaza v ageme na 35500zhruba......co si o tom myslite,ja myslim ze fasa celkom dobry stroj
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Dobra zostavicka, aj ked mozno tu Apacer by sa dalo vymanit za Kingston, ale je to prakticky jedno a je to uz len taky mensi detail. Zmenil by som vsak znacku disku, bud by som sa rozhodoval pre WD alebo Seagate. Disketovu mechaniku povazujem za zbytocnost. Napalovacku by som urcite nekupoval Teac, pretoze to nie je kvalita ako vyrobky od Teacu pred tromi rokmi..., takze radsej vol NEC alebo LG! Klavesnicu a mysku je skoda takto objednavat, najlepsie je, ked si mys aj klavesnicu chytis do ruky a zistis, ci ti vyhovuje a ako sa ti s nou bude pracovat, takze to mozes kupit aj v obchode.
no co sa tyka ramky...tak na corsairy mi asi nevyda cash ......a mysku a klavesnicu mam odskusanu, dvd rw teac neviem ja mam uz tretiu a mam s nimi dobre skusenosti ale mozno zmenim na lg ....skor som chcel vedeit co vravite na ten procesor a dosku!!!...aj taktovat by sa mohlo datt na tom dobre,a ide mi hlavne o to aby som mal dobry vysoky vykon
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak si potom asi sam s dobrymi skusenostami. Este prve verzie napalovaciek 4x a 8x boli prijatelne, ale tie dalsie uz nie, uz to nie je ten stary Teac, rovnako ako Plextor uz nie je starym Plextorom. Staci si pozriet recenzie a hodnotenia uzivatelov. Mal som tiez DVD-RW Teac a presiel som k NECu, pretoze ma presvedcili v obchode a rovnako aj diskusie na internete.
No skura3 chcel na tej doske ušetriť, aby bola lepšia grafika, takže samozrejme 965P-DS3 je o niečo horšia, aj keď samozrejme nie je to tiež zlá voľba.. no podľa mňa do 965P-DS3 by pasovala skôr E4300/E6300. Ja by som toto nechal tak, mne by táto grafika určite postačovala.. a o rok urobiť upgrade na DX10 kartu.. 
Akurát si aj ja rypnem do napaľovačky.. ak chceš kvalitu napaľovania, ber NEC, ak chceš mať komplet všetko prečítané, ber LG..
Akurát si aj ja rypnem do napaľovačky.. ak chceš kvalitu napaľovania, ber NEC, ak chceš mať komplet všetko prečítané, ber LG..