Jahnátek... Odvolaju ho?
Jahnátek... Odvolaju ho?
Tak co poviete? Odvolaju ho? Mal by odstupit sam? Mne osobne je ten clovek vrcholne nesympaticky a jeho prehlasenia o uplacani za municiu mi pripadaju rovnako zcestne, ako mnohe dalsie jeho "perly". Odvolaju ho, alebo ho ficko podrzi? O uplacani pri obchodoch so zbranami sa vie, ale myslim si ze clovek na jeho urovni a s jeho postavenim by podobne veci NIKDY nemal povedat na verejnosti, toboz nie v rozhovore pre tlac 
Neodvolaju, podporu mu vyjadrili vsetky 3 koalicne strany, t.j. opozicia ich neprehlasuje. Zo strany opozicie je to vzhladom k parlamentnym pomerom len snaha o zviditelnenie sa, co prekvapujuco potvrdil aj politolog Mirec Kusy (tradicny to spojenec Dzurindu). BTW. Jahnatek uz bol v suvislosti s touto pseudokauzou rozoberany v teme ANTIFICO.
Ficovo vyhlasenie, ze pri akomkolvek pochybeni ministra nebude mat problem ho do 24 hodin odvolat bolo naozaj odvazne, kedze sa ho moze chytit ktokolvek a to kedykolvek. Co sa este vyroku Jahnatka tyka, to co hovoril o netradicnych formach obchodu ma neprekvapuje- je to realita- no aby minister otvorene hovoril o pouziti tzv. ciernych penazi ako netradicnych formach obchodovania... toto jednoducho prehnal a tak sa reakciam opozicie necudujem (najma ked opozicia nema ine temy).
Si si isty, ze si chcel pouzit pojem"klamstva" a nie pojem "populizmus"? Sry, tuto otazku som si po tomto nemohol odpustit ; )enter00 napísal:nie, Ficove klamstva(minister alebo statny uradnik bude letiet "do 3 sekund" po skandale) su len Ficove klamstva a Sirokeho kamaratov si podrzi.