Čo myslíte???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lienocka1269 »

P3Bo napísal:do očí sa s ním porozprávaj aby nemohol ustúpiť uvidíš on sa pozviecha a povie ti to ;) ...len tak pre info keby sa k tebe správal potom pekne tak by si s ním chcela niečo mať ?
Kedy myslíš potom?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Keby ti povedal že ťa chce alebo čosi v tom zmysle že sa do teba zaľubil
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Keby ti povedal že ťa chce alebo čosi v tom zmysle že sa do teba zaľubil
Aha...pridala som tam dva body,k tým si sa ešte nevijadril...
Poviem ti to takto...či mi robil zle či nie,stále sa mi páčil...len ako mi začal robiť zle a pod. som si ho začala viac všímať...takže áno...

//edit zuzka... klasika......
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tie dva body su jasne veď aj ty ho chceš podľa mňa iva si nie si istá či ťa chce aj on ....zober ho niekde nabok aaa spytaj sa ho niečo v tom zmysle že či ťa vôbec má rád keď ti niečo také robí a čo tým chce dosiahnuť ale musíš to naviesť tak aby sa téma dostala na to či k tebe niečo cíti ETieNne potrebujem tvoju pomoc :lol: fakt pastni sem nejaky ten pekny imaginarny dialog nech ti zase smarim k+ :lol:
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:tie dva body su jasne veď aj ty ho chceš podľa mňa iva si nie si istá či ťa chce aj on ....zober ho niekde nabok aaa spytaj sa ho niečo v tom zmysle že či ťa vôbec má rád keď ti niečo také robí a čo tým chce dosiahnuť ale musíš to naviesť tak aby sa téma dostala na to či k tebe niečo cíti ETieNne potrebujem tvoju pomoc :lol: fakt pastni sem nejaky ten pekny imaginarny dialog nech ti zase smarim k+ :lol:
Ako to myslíš????
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ako to mysli? No EtienNe robi fajne imaginarne rozhovory :) . No ale neviem ci si myslela toto. Jednoducho. Neviem kolko mas rokov, nechce sa mi to tu hladat ak si to uz pisala, no ale chcem povedat...ked mne uplne prvykrat nejaka holka naznacovala, ze sa jej pacim, neskor mi to aj povedala, tiez som tomu tak trosku neveril. Vies, sebadovera nie moc velka, hovoril som si, ale preco, ako, ja? Co sa jej na mne moze pacit. Mozno aj Ty mas taky problem, pozri sa na seba a povedz si, som aka som tak preco by som sa taka nemohla niekomu pacit? Jediny problem vidim v tomto, aspon ja teda. Trosku si ver, a ked on sa nevie prejavit inak nez takto, urob Ty ten prvy krok. Pozri, chalan je zjavne hanblivy, pripadne nema moc skusenosti s oslovovanim dievcat, cize on Ti svoju naklonnost sam od seba uz viac zrejme neprejavi.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Myslím to tak že niekde vo svojom nútri by si nenamietala ak by s tebou niečo mal ....čo je na tom také nejasné ...osobne ..ja som sa len dopracoval k tomu aby si sa ho konecne spytala ze ci naozaj k tebe nieco citi a neboli ste ako deti .... ale s tym rozhovorom ti naozaj asi najviac pomozu iny- jin ETieNne a spol .

//ETieNne : potom ti ten rozhovor upravim lebo furt tam este robis drobne chyby ;)
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Ako to mysli? No EtienNe robi fajne imaginarne rozhovory :) . No ale neviem ci si myslela toto. Jednoducho. Neviem kolko mas rokov, nechce sa mi to tu hladat ak si to uz pisala, no ale chcem povedat...ked mne uplne prvykrat nejaka holka naznacovala, ze sa jej pacim, neskor mi to aj povedala, tiez som tomu tak trosku neveril. Vies, sebadovera nie moc velka, hovoril som si, ale preco, ako, ja? Co sa jej na mne moze pacit. Mozno aj Ty mas taky problem, pozri sa na seba a povedz si, som aka som tak preco by som sa taka nemohla niekomu pacit? Jediny problem vidim v tomto, aspon ja teda. Trosku si ver, a ked on sa nevie prejavit inak nez takto, urob Ty ten prvy krok. Pozri, chalan je zjavne hanblivy, pripadne nema moc skusenosti s oslovovanim dievcat, cize on Ti svoju naklonnost sam od seba uz viac zrejme neprejavi.
Hmmm....no o to si myslím nejde...ja neviem prečo necjcem uveriť tomu,že by som sa mu mohla páčiť...Nekladiem si otázku prečo ja...,ale skôr prečo tomu nechcem uveriť????

No keby som vedela aké chyby robím,možno,že by som sa im vyhla...

//zuzkazuzka: lienka uväznená pre nerešpektovanie upozornení. Nič proti Slobode zvierat....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

lienocka1269 napísal:Som sa ho spýtala,že čosi o mne myslí...neodpisoval...Tak som mu napísala,že sorry,že ťa otravujem,ale tak čo si o mne myslíš?A on,že na čo mi to je...a ja že či nemôžem vedieť čo si o mne myslí...a nenapísal...
Zasa nepreháňaj to s tymi sms. Pokiaľ by si sa mu ty nepáčila odpísal by Ti dačo v zmysle, že si fajn baba, proste dačo neutrálne. Teraz mu určite šialene bije srdce a netuší, čo si má myslieť :smt055. Normálne sa s ním porozprávaj a pokiaľ by si chcela aj TY niečo viac, myslím, že prekážky niesu. Teraz už vie, že si ho všímaš, čiže by sa v jeho správaní mohlo niečo zmeniť - som zvedavý či sa tak aj stane. Každopádne ten rozhovor nám napovie viac.
Good Luck :wink:

//Edit: A už nám konečne uver, že sa mu páčiš :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

lienocka1269 napísal:a začne mi robiť zle...
:smt046
lienocka1269 napísal:a jemne ma chytí pod krk a robí sa,že ma škrtí...
:smt046
lienocka1269 napísal:odtiahne ruku,čiže nechitím do ruky gumu,ale jeho...
:D jeho co? :D
tak aby som nebol OT stale
lienocka1269 napísal:10;Išli sme do BA do Coneca,no všetci boli nejaký unavený,on sedel hneď vedľa...vyložil si noho na dedačku oproti mne a oprel sa o mňa...zavrel oči...
11;Je taký zlatý keď na mňa klipká tými svojími očkami...a tak chutne spí...
no chalan by na to mohol ist aj trochu priamejsie ale ked vidim co pises :D ani sa mu necudujem. inac v tych bodoch 10. a 11. to az do oci bije ze sa mu pacis a ze on sa vlastne paci aj tebe tak co tu riesis?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

videli ste tu reklamu? potlesk pre diveca, ktore zavola prve :aasmile29: :aasmile29: :aasmile29: normalne sa s nim porozpravaj a urob prvy krok, lebo mlademu to ocividne nejde :roll:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Uz to tolko neries. My sme takymto sposobom (usmial sa na mna, pozdravil ma, dotkol sa ma :D :D ) riesili vztahy v 13, 14 rokoch. Jednoznacne sa mu pacis, kolko ta mame o tom vsetci presviedcat??? Jednoducho sa ho priamo spytaj, co k tebe citi. Tych par sekund prezijes a urcite to nebude az take zle :) A odpoved je len jedna:Ano, samozrejme :D. Najma necakaj prilis dlho, lebo, aj ked ta ma akokolvek rad, nie si jednina zena na tejto planete. Navyse je statisticky dokazane, ze muzov je na Zemi menej ako zien, takze prekonaj svoj strach a chod do toho, aby si nepremarnila prlezitost.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Toto bude veľmi dlhý príspevok, keďže si milá Lienočka v base, máš čas premýšľať, tak tu máš niečo na dlhé zimné večery :DMôj príspevok sa skladá z týchto častí :

1. Analýza kontaktných situácií Lienočka - Peťo.
2. Analýza Lienočkiných vyjadrení k danej problematike.
3. Konkrétne návrhy na riešenie tohto "problému".
4. Vyjadrenie sa k návrhu na imaginárny rozhovor Lienočka - Peťo a malý návrh.

--------------------------------------------------------1-------------------------------------------------------------
lienocka1269 napísal:Opíšem ti niektoré situácie...
1;Sme v telocvični,celá trieda,máme telesnú a zrazu sa Peťo (tak sa inak volá ten chalan) ku mne priblíži a začne mi robiť zle...neprestáva,no raz sa mu podarilo ma tak "tresnúť",že som mala na ruke jeho prsty,keď to učiteľ videl,zavolal nás,podal nám ruky a Peťo mi ju začal hneď stískať...a aj tak mi neprestal robiť zle,aj keď učiteľ poveda,nech s tým prestane.
P3Bo má pravdu, on si jednoducho chce získať, ba až vynútiť Tvoju pozornosť, nevie sa ovládať, chce byť s Tebou, nevie krotiť svoje hormóny, vedie to k tomu, že zo zúfalstva, z toho že má málo odvahy, tak to rieši takto, ale asi to naozaj vyzerá detinsky.
lienocka1269 napísal:2;Boli sme v múzeu na nejakej výstave,on sa ponáhľal,aby si obsadil miesto,pretože na sedenie ho bolo málo,akurát sa mu podarilo si sadnúť vedľa mňa...A sem-tam som cítila niekoho dotyky na mojom stehne.
Ponáhľal sa preto, aby sedel pri Tebe, miest bolo málo a to že sa mu "akruát" podarilo sadnúť si ku Tebe nebola náhoda, zažil som to na vlastne j koži, tiež som robil presne to isté a tiež som sa snažil to zahrať, že to je akože náhodou, ale viem, že aj jej to muselo byť jasné. ;)
Ďalší fakt, "niekoho" dotyky na stehne, haló, lienočka, si tam? Myslíš, že to boli dotyky deda mráza? Nie, boli to jeho dotyky a určite neboli náhodné, ale preto, že sa mu páčiš.
lienocka1269 napísal:3.Aj keď spolu sedíme,že keď ma poprosí.aby som mu neičo vysvetlila,tak sa dotýkame stehnami.
Tak vidíš, tu vidno, že chce byť v Tvojej blízkosti, že sa Ťa chce dotýkať, a samozrejme tiež je to preto, že sa mu páčiš.
lienocka1269 napísal:4;Sme v šatni,už odchádzame pomali domov,keď mu to nedá a jemne ma chytí pod krk a robí sa,že ma škrtí.
Tak vidíš, to je ďalší prejav náklonnosti, ja škrtím zo srandy len toho, koho mám rád a aby som dievča škrtil tak to nerobím ani kamoškám, možno by som si to fakt dovolil, iba keby som bol do niekoho zaľúbený.
lienocka1269 napísal:5;Sedíme niekoľko lavíc od seba a keď sa na neho sem-tam pozriem zistím,že aj on sa na mňa pozerá,no hneď odvráti hlavu.
Tak to tiež nie je náhoda, ale iba holý fakt, že na Teba cez hodinu čumí a obdivuje, tiež som to robil a robil to aj môj otec mame na strednej, mama mi to povedala.
lienocka1269 napísal:6;Keď niečo potrebujem,je ochotný mi pomôcť...Napr.keď sme rysovali a mali sme rysovať tušovými perami,no ja som si ich zabudla,tak som rysovala čiernou fixou a on sa ma spýtal,že prečo to rysujem fixou a ja som mu povedala,že nemám tušové perá,spýtal sa ma,že čo som sa ho neopýtala.
Tak vidíš, zaujíma sa o Teba.
lienocka1269 napísal:7;Píšeme písomku,on potrebuje gumo,hoci ju má v taške,tak si ju odo mňa popýta,ja ju vytiahnem z tašky,podám mu ju a keď ju dopoužíva,tak mu ju podáva,no odtiahne ruku,čiže nechitím do ruky gumu,ale jeho...ale po chvíli mi ju pekne podá.
Tak tu si jasne vypýta Tvoj dotyk.
lienocka1269 napísal:8;Včera na fyzike som si odpisovala poznámky,lebo osm chýbala a učiteľka sa ma opýtala,že čo robím,že či nebol čas doma a povedala slovo ako frájo (neviem či myslela frajera),ale po chvíľke sa ma Peťo opýtal,že či mám frajera a ja že nie,a on len aby a ja že naozaj nie.
Chce sa uistiť, že naozaj nikoho nemáš.
lienocka1269 napísal:9;Je ku mne úplne iný ako ku ostatným trom dievčatám...Im nerobí zle a pod.
Hmm, lenže v tomto prípade ide opäť o dobré znamenie, lebo iba o Teba má záujem a Ty sa mu páčiš, do Teba je buchnutý,v tomto prípade je jedno akým spôsobom to prejavuje, dôležité je, že to prejavuje iba voči Tebe.
lienocka1269 napísal:10;Išli sme do BA do Coneca,no všetci boli nejaký unavený,on sedel hneď vedľa...vyložil si noho na dedačku oproti mne a oprel sa o mňa.zavrel oči.
Sadol si vedľa Teba?Oprel sa o Teba? Zavrel oči? No opäť len musím konštatovať, že ide po Tebe a že pri Tebe sa cíti ako v raji.
lienocka1269 napísal:11;Je taký zlatý keď na mňa klipká tými svojími očkami. a tak chutne spí.
Keď sa Ti páči a máš trošku rozumu tak sa snaž zobrať si naše rady k srdcu, aj tie ku ktorým sa práve dostanem.

--------------------------------------------------------2-------------------------------------------------------------
lienocka1269 napísal:A ešte jedna vec...všimla som si,že mi tu veľa ľudí napísalo,že sa mu páčim a podobne. No ja sama nechápem prečo stále tomu nechcem uveriť. :?
NO JA STÁLE Z NEVYSVETLITEĽNÝCH PRÍČIN NEVIEM UVERIŤ TOMU,ŽE SA MU PÁČIM.
Počuj, Lienka, Ty si stále melieš svoje, máš 150 cm a 150 kg, máš fúzy a bradu a kríky pod pazuchami? Máš pocit, že si hlúpa? že máš v hlave seno? Máš pocit, že si nepríťažlívá, že si sa nikdy nikomu nepáčila? Máš pocit, že chlapcom sa nezvyknú páčiť dievčatá? A najmä v puberte? Máš pocit, že je to naozaj také neuveriteľné, možno to súvisí s ďalšou citáciou ale možno by to chcelo viacej sebadôvery, je dobré, na jednej strane, že si skromná, že si to nechceš priznať, aspoň nie si namyslená pipina. Ale vieš koľko je takých "zaľúbení" práve v tomto veku, z ktorých väčšina končí len na jednostrannom záujme, tak si dobre zváž čo spravíš.. k tomu sa tiež dostanem.
lienocka1269 napísal:Vieš stalo sa raz,že som sa do chalana zaľúbila,povedala som mu to,3 mesiace sa so mnou zahrával,a aj to som sa dozvedela od iných ľudí. Možno sa bojím,že by sa mi to mohlo stať znova.
Podľa mňa si si tu sama odpovedala. Nevieš tomu uveriť, alebo si to nechceš radšej priznať, lebo sa bojíš do toho ísť, lebo sa bojíš sklamania? Táto situácia, ktorú si tu spomenula nie je rovnaká, lebo si sa zaľúbila Ty a možno len Ty a možno Ťa ten chlapec len využil. :? Lenže ako vidíš, v súčasnej situácií je do Teba až po uši.

Čo sa týka ďalšieho uverenia, už na Tvoj prvý príspevok vznikli 2 strany ešte v ten deň kde Ti všetci písali, že je do Teba paf.

Ďalej si sama uviedla 10 situácií na ktoré keď sa reálne pozrieš napr. zo svojho pohľadu, keby si to robila, a na ktoré keď sa reálne pozrú aj ostatní, musí sa jednoducho uznať, že to vypovedá len o jednej veci.

--------------------------------------------------------3-------------------------------------------------------------

1. Ja by som nevyčkával, súhlasím s mi-chau-ovým názorom, že netreba čakať. Jednoducho mu treba pomôcť. Dať mu to najavo, nech naberie odvahu, nech naberie trošku istoty, takto sa len chudáčik bojí. Neverím, že ak uvidí záujem aj z Tvojej strany, že sa neosmelí a keby sa aj neosmelil, tak proste budeš iniciatívnejšia Ty, stojí Ti to za to, ak sa Ti páči nie?

2. Čo sa týka toho, čo si mu písala, určite aj toto skúmal a preveroval a tiež sa určite bojí a možno ho to zmiatlo, lebo to nečakal. Jedna baba sa tak raz tiež dozvedela o mojich citoch a tiež mi to takto napísala, no a páčila to zo mňa a mne to bolo čudné, ale nakoniec som neodolal (bol som mladý a veľmi sprostý). No a keď som jej len slovkom naznačil asi ako to je. Prišlo riadne zdrbanie... a že mám na to zabudnúť atď. Zaujímavé že asi 2 krát po vyznaní lásky som dostal poriadne zdrbanie za svoje city... :roll:

3. Takže skús síce priamejšie ale skôr formou dávania to najavo, alebo ho niekam zavolaj. Takto by to malo ísť ako pri každom randení postupne. A keď ani takto nie... tak sa ho rovno opýtaš na city.

Hlavne keď tu zakladáš tému tak najdôležitejšia je sa radami týchto ľudí, čo Ti tu radia riadiť, lebo ver mi, že im aj spolu so mnou dôjde trpezlivosť ako to bolo v niektorých trpezlivosť, ale myslím, že Ty si to zatiaľ dodržala, čo ma veľmi teší.

--------------------------------------------------------4-------------------------------------------------------------

No tak ja neviem čo ste si pod tým predstavovali, akože rozhovor, že by si rovno pohovorili o jeho správaní? alebo jeho citoch? (P3Bo, Vigor, dík za podporu :) )
Tak možno niečo takéto :
L : Peťo, všimla som si už dlhší čas, že mi robíš zle... Chcela som sa opýtať prečo to robíš? Mne je Tvoja prítomnosť príjemná, ale radšej som, keď sa rozprávame, ideme von alebo do mesta, alebo robíme niečo iné, vtedy je mi naozaj fajn. Ak je to len tak zo srandy tak mi to povedz, ale niekedy to trošku preháňaš...Nechcem sa Ťa tým nijako dotknúť, len mám radšej, keď si ku mne milý a pozorný, vtedy si naozaj zlatý.
P : ??? (tu neviem čo povie, nie som jasnovidec... :D)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:L : Peťo, všimla som si už dlhší čas, že mi robíš zle... Chcela som sa opýtať prečo to robíš? Mne je Tvoja prítomnosť príjemná, ale radšej som, keď sa rozprávame, ideme von alebo do mesta, alebo robíme niečo iné, vtedy je mi naozaj fajn. Ak je to len tak zo srandy tak mi to povedz, ale niekedy to trošku preháňaš...Nechcem sa Ťa tým nijako dotknúť, len mám radšej, keď si ku mne milý a pozorný, vtedy si naozaj zlatý.
Pekná reč ETI., ale zdá sa mi byť príliš dlhá - ako jeden príval a možno troška príliš vyspelá. Myslíš, že pokiaľ "komunikujú" doteraz na takej úrovni ako je tu písané, že tá reč bude mať kýžený efekt? Bodaj by, je to fakt pekne napísané, no niesom si istý, či si situácia nevyžadovala niečo kratšie, no so zachovaním pointy. Tá je tam ideálne vystihnutá. :wink:
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

noo ja by som tuto temu us uzatvoril ehm.... us neviem kolko ludi ti napisalo ze chlapec len potrebuje postrcit .... a myslim si ze ty ties... :roll: .....
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Môja uprava ETieNne-ho dialogu
L: Peťo prečo si ku mne stále taký ? Vieš nikdy som ti nespravila nič zlé a ty si ku mne vždy taký hnusný a neviem čo si mám potom myslieť. Viem že ku nikomu okrem mňa taký nie si ..prečo ? Máš ma vôbec rád? Vieš ja sa pri tebe cítim niekedy fakt super a potom keď ťa začínam mať rada tak ma zase nejako vytočíš a je mi z toho nanič ....(a toto je pasáž ktorú by som tam zaradil iba z dôvodu že chlapec potrebuje postrčiť) ...páčiš sa mi....

{no tak tu máte aj moju tvorbu :oops: , prosím objektívnu kritiku :) }
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ako to všetci robíte????Ako mám citovať viacerých ľudí v jednej odpovedi???Napr.Ako vendo alebo ETieNne...

Po včerajšej otázke,že čo si o mne myslí sa mi zdá Peťo ako úplne vymenený...dnes v škole nebol...ale zajtra príde...tak uvedím či som mala pravdu s tou zmenou :oops:
A mám pre vás radostnú správu,už som uverila,že sa mu páčim :oops:

//edit zuzka...
ad citácie: otvor si tému v dvoch oknách a použi CTRL+C, CTRL+V. Pri písaní príspevkov máš v horenej časti tlačidlo "Quote". Chce to len vyskúšať...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lienocka1269 napísal:Po včerajšej otázke,že čo si o mne myslí sa mi zdá Peťo ako úplne vymenený...dnes v škole nebol...ale zajtra príde...tak uvedím či som mala pravdu s tou zmenou :oops:
A mám pre vás radostnú správu,už som uverila,že sa mu páčim :oops: [/b]
V čom sa prejavuje to, že je úplne vymenený?? Mala si dva problémy. Jeden - že si konečne uverila, že sa mu páčiš, si už konečne vyriešila.
Ešte sa skamaráť s tlačítkom Obrázok a bude to OK :wink:
P3Bo napísal:...P3Bova úprava...
Idem skúsiť nahodiť moju verziu :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

P3Bo, keďže ako vidím, Lienočka zase má ešte trošku tiež problémy s tou odvahou, alebo ako písal Jin, je mladšia alebo nemá toľko skúsenosti, bojí sa sklamania, tak preto som ja pristúpil k opatrnejšej verzii toho "prehovoru". :)

Tvoj sa mi zdal zo začiatku agresívny, potom prišla lepšia časť, trošku otvorenie sa, prejavenie náklonosti a pozitívnych citov.. no ale ten koniec páčiš sa mi... ešte nad ním rozmýšľam, bolo by to tak asi najlepšie nakoniec, keby mu to povedala priamo.

No a k Jinovej pripomienke napíšem skrátenú verziu môjho skôršieho prívspevku :

1. Buď prirodzená, otvorená, milá úprimná.
2. Daj najavo záujem a city a posmeľ ho.
3. Budeš mať konečne jasno.

Veľa šťastia :)

//Lienočka, k tej citácií. Jednoducho, ty musíš napísať do príspevku značky, a ono sa Ti to potom zobrazí tak ako chceš. Tie značky sú rôzne.

V prípade citácií musí byť na začiatku ešte pred textom toto [quote=ETieNne] čiže za rovná sa musí byť nick, ktorého cituješ, a na konci musí byť vždy toto [/quote].

Takže máš tieto dve "značky" a medzi nimi máš text, ktorý cituješ ;) A takto to môžeš potom robiť aj viackrát v príspevku. Len napíšeš značku, text, značku... potom napíšeš svoj komentár a zase značky... atď.

Vysvetlil som Ti to dosť polopatisticky aby si to pochopila.
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Idem skúsiť nahodiť moju verziu :wink:
No je videľne iný...svojím správaním...ale to posúdim zajtra v škole
1. Buď prirodzená, otvorená, milá úprimná.
2. Daj najavo záujem a city a posmeľ ho.
3. Budeš mať konečne jasno.
No vieš,ono je to ťažké...Ale povčerajšej mojej otázke:To,že čo si o mne myslí,sa mi zdá,že jeho správanie sa ku mne zmenilo,ale to posúdim až zajtra v škole,či to je naozja pretože dnes v škole nebol.
Keď som mu ráno napísala sms ohľadom pár vecí,keď odpísal bol v sms milučký a asi dom ho zobudila,lebo na konci napísal bruu noc.
A keď sme si dnes na icq písali,tiež bol taký iný,milší...
Napísať odpoveď