AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS
AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS
Cawte co si o tom myslite ?? ja rap MILUJEM aj rytmusa som pocuval ale v poseldnej dobe cim vac tym dalej sa mi nepaci
co spravil na aureli je sila ma to v hlave prepnute na 1000% osobne zdroje tak vyjadrite nazor 
-
punkerka115
Light Expert
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no dneska som si čekol to videjko čo tu sem niekto postol
. no a ako som to tak zo začiatku pozeral, tak som nerozumel o čom tam ide. ale ten koniec
. no fakt. neviem či to bude tou slávou čo má v hlave, alebo čím
. neviem čo tým chcel dokázať, ale počkám si na super expertov, čo sem za chvíľu prídu, a začnú ho obhajovať.
Ved pisem ze je dr*nuty povedal to osobne jeden z LUZI co robil v autobuse proste robil sa zeje opica rychlo sa dostal na vrch ale teraz ukazuje ze mu nepatri ta vecFrikso napísal:Jeden kamarat mi to poslal na ICQ s tym, že ake štýlove. No podľa mňa sa nevie chovať. Však odtial - potial. Kto to nevidel, tak názor si utvorte sami.
http://youtube.com/watch?v=pGQk-YqIbb4kto nevidel nech sa pozrie podla mna je to totalne vymlety clovek, akoze aj ten mecoch je kus debila
JA SOM ICH ZRAL ALE TERAZ SI MYSLIM ZE SU IDIOTI OBAJA je to sila proste nevedia co chcu penaze im stupli do hlavy pravdepodobne NEZASLUZI SI TO A MECOCH SI TO MAL STRCIT DO R**Irastignac napísal:http://youtube.com/watch?v=pGQk-YqIbb4kto nevidel nech sa pozrie podla mna je to totalne vymlety clovek, akoze aj ten mecoch je kus debila
-
P3Bo
Guru wannabe
-
Baguvix
Light Star
Neviem ako vy ale cela tema okolo Rytmusa :-/ Všeobecne vzato keď sa na to tak pozriem tak zdravý človek pochopí,že Rytmus je s prepačenim mentalna subnorma
ja akože hip hop "študujem" dlhšie ale s takouto demenciou som sa nestretol. Normálne sa slováci môžu hambiť za to že ich reprezentuje takyto idiot
tolko odomňa
tolko odomňa
Ta porota sa moze hambit !!! cele to bolo smanipulovane vobec necekovali komu tu cenu daju len tak ze on ma najviac albumov autoritu zavolame ho a nech spravi show fakt idiotske MAL TO VYHRAT MRBaguvix napísal:Neviem ako vy ale cela tema okolo Rytmusa :-/ Všeobecne vzato keď sa na to tak pozriem tak zdravý človek pochopí,že Rytmus je s prepačenim mentalna subnormaja akože hip hop "študujem" dlhšie ale s takouto demenciou som sa nestretol. Normálne sa slováci môžu hambiť za to že ich reprezentuje takyto idiot
![]()
tolko odomňa
Pre tých, čo nepoznajú a radi sa zasmejú http://www.kalerab.sk/article.php?articleid=743
Ak sa to prieči pravidlam, tak sry
Ak sa to prieči pravidlam, tak sry
no vcera som presne prepal na stv, v tom momente ked to rozbil...
a dnes som si zistoval co sa to vlastne stalo...
ja hip hoperov povazujem za novodobych basnikov... nepocuvam ich strasne gangsta pesnicky, z ktorych mi je na grc... a hlavne ako v nich trepu, ze ako strasne im vsetci zavidia, ze maju babenky, svoju neuveritelnu CREW ktora ich kryje....
no tak ked sa na nich ja pozrem, len sa smejem... sak to je totalna ubohost...
chodia poobliekani ako vyrastene opice, namiesto normalnej siltacky maju panvice vybijane zlatom a na krku nosia retaze jak strazne psy... to co je za kulturu?
nasrane v hlave... to je synonimum k slovu rap ...
a Rytmus? to je nenormalny king... namysleny Č I K O.
Neviem cim chcel zaujat... len ukazal, ze aky je trapko.. a ten jeho poskok ci co to je.... ten mecoch? hmmm..... vysiel vobec zakladku?
alebo ho rytmus potiahol do pomocnej?
a dnes som si zistoval co sa to vlastne stalo...
ja hip hoperov povazujem za novodobych basnikov... nepocuvam ich strasne gangsta pesnicky, z ktorych mi je na grc... a hlavne ako v nich trepu, ze ako strasne im vsetci zavidia, ze maju babenky, svoju neuveritelnu CREW ktora ich kryje....
no tak ked sa na nich ja pozrem, len sa smejem... sak to je totalna ubohost...
chodia poobliekani ako vyrastene opice, namiesto normalnej siltacky maju panvice vybijane zlatom a na krku nosia retaze jak strazne psy... to co je za kulturu?
nasrane v hlave... to je synonimum k slovu rap ...
a Rytmus? to je nenormalny king... namysleny Č I K O.
Neviem cim chcel zaujat... len ukazal, ze aky je trapko.. a ten jeho poskok ci co to je.... ten mecoch? hmmm..... vysiel vobec zakladku?