Čo myslíte???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

lienocka1269 napísal:...
Jeho asprávanie sa zmenilo, lebo si uvedomil, že sa o neho zaujímaš a spôsobila si mu tým neskutočnú radosť. Nepredpokladám, že by ťa teraz ešte "obťažoval" tak, ako predtým. Možno do teba bude ešte stále troška dobiedzať, ale ak, tak v oveľa menšej miere. Bude si odteraz dávať oveľa väčší pozor, aby nič nepokazil, laebo aby si tvoj postoj ku nemu nepokazil.
Ako tak odhadujem toho chalana, tak je vážne veľmi zlatý a neuveriteľne mu na Tebe záleží. Bude však aj (a hlavne tebou) ľahko ovplyvniteľný, tak bacha aké priania vyslovuješ, nakoľko je ich schopný (v rámci možností) bez otázok splniť.
Som vážne zvedavý, ako sa to zajtra vyvine :)
ETieNne napísal:1. Buď prirodzená, otvorená, milá úprimná.
2. Daj najavo záujem a city a posmeľ ho.
3. Budeš mať konečne jasno.
Jo, spontánnosť je lepšia, kao tisíc prípravných dialógov :), iba to treba vedeť adekvátne povedať a nehanbiť sa.
BTW: Pri citácii osoby musí byť meno osoby v úvodzovkách.
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lienocka1269 »

jin napísal:Som vážne zvedavý, ako sa to zajtra vyvine
No dnes to bolo po starom,no a jeden spolužiak napísal na tabuľu,že stop násiliu a Peťo dodal ešte aj zákaz bitia žiakov a spolužiačká,ktorá vie o všetkom,tak sa ho spýtala,že prečo mňa "bije" a on viditeľne očervenel (nie veľa),ale bolo vidno,že ho tou otázkou dostala, a povedal jej niečo v tom slova zmysle,že nech sa to doho nestará...
No a ako som cez víkend založila túto tému,tak sa dá povedať,že od pondelka mi nerobí zle,len sa po mne pekne pokukuje a jeho správanie sa trošku zmenilo,ale po tej otázke čo si o mne myslí ešte viacej...
Chudáčik,ale taký zostal po tej otázke zaskočený... :oops:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

:lol: Rázny chlap :hehe:
No sorry ale som sa zasmial teda ...to by som nečakal .....

//ja som myslel že to povedal tebe ,nezrozumietelne to bolo napisané ..:)
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal::lol: Rázny chlap :hehe:
No sorry ale som sa zasmial teda ...to by som nečakal .....
A čo si nečakal???No on jej to povedal horšie,že nech **pi*i**...
Pochibujem,to by si nedovolil...S tou spolužiačkou sedím...a ona vie o všetkom...ale aj ja som zostala zarazená,že sa ho to spýtala...ale on ešte viac... :P
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Hmm... no keď je všetko po starom, tak vidíš, že niečo bude treba spraviť, ak samozrejme to nechceš nechať sa pomaly vyvíjať, no ale ja by som na Tvojom mieste nečakal. Takže môžeš skúsiť niektorú tú imaginárnu reč, čo sme Ti tu navrhovali.

Veľa šťastia, no a buď vyčkávaj, či sa rozhýbe, lebo ako vidíš, prvý krok je, že si to uvedomil a trošku sa nad tým asi zamyslel a zmenil svoje správanie. Ale či sa odváži aj ďalej to uvidíš. Ale nechám to na Teba, ale lepšie je to podľa mňa s ním vyriešiť ako čakať.

Trošku si si to skomplikovala tým, že si sa ho to opýtala, čo si o Tebe myslí, teraz Ti asi dá pokoj, a nebudeš môcť začať tým, prečo Ti ten pokoj nedá. :D Teda lebo ja som myslel, že chceš opatrnejší rozhovor.

Ale ak nechceš čakať a máš dosť odvahy, povieš mu to rovno. :)

//Ináč k tej citácií, ono musia tam byť tie značky, ale ja som zabudol, že ten nick musí byť v úvodzovkách. Takže... nie [quote=jin], to je nesprávne.

správne je [quote="jin"] :wink:
Tak si to oprav.
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No zatiaľ to nechám plávať...uvidím ako sa to bude vyvýjať ďalej...A mám tu ešte jeden príspevok...Tak uvidíme ako dopadne ten...
ETieNne napísal: Trošku si si to skomplikovala tým, že si sa ho to opýtala, čo si o Tebe myslí
Prečo si myslíš,že som si to tou otázkou skomplikovala?
Stále mi to nechce ísť :? To citovanie

//zuzkazuzka: keď cituješ, daj tam quote="meno usera". Mala si to bez = , preto ti to nešlo
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No...Fíha :D
Chalanisko je riadne vytrémovaný a ešte k tomu nesmeý ako delo. Fakt s takouto nesmelosťou som sa ešte nestretol.
Ak niečo chceš, musíš vydať jednoznačný signál záujmu Ty!

Moja úprava príhovoru - základ by ETieNne - úprava podľa aktuálnych info.

L : Peťo, všimla som si už dlhší čas, že mi robíš zle, no v poslednej dobe, odkedy som sa Ťa spýtala čo si o mne myslíš si sa zmenil... Viem, že sa Ti to možno teraz nepríjemne hovorí, preto by sme o tom mohli pokecať niekde vonku poobede na káve (etc.). Záleží mi na tebe ako na kamarátovi a rada by som vedela, či zostaneme iba kamarátmi, alebo či Ti ide aj o niečo viac. Tak ak chceš, navrhni čas a miesto, kde by sme pokecali, lebo tu v škole je to na takýto rozhovor strašne neosobné
P: :new18: (just joking :wink: )

Možno je ot troška moc výbojné, no chalan očividne potrebuje nakopnúť. Mimo školy preto, aby to hneď nevedela celá trieda - to môže byť jeden z dôvodov, prečo je taký nesmelý. Viem, zdá sa to byť pozvanie na rande (ani nhovorím, že to v istom ohľade nie je), ako od baby to môže znieť troška divne, no tebe (aspoň zatiaľ) nejde o jeho zbalenie, ale skôr o získanie jeho stanoviska :)

K tej citácii: V poslednom príspevku je to už správne, iba si doplň ešte pred prvé úvodzovky značku = a bude to dobré :wink: :)

A určite nás nezabudni informovať o ďalšom vývoji situácie :)
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jin napísal: Peťo, všimla som si už dlhší čas, že mi robíš zle, no v poslednej dobe, odkedy som sa Ťa spýtala čo si o mne myslíš si sa zmenil...
No on je taký zmenený už od pondelka,nie len od vtedy ako som sa ho opýtala,že čo si o mne myslí...nerobil mi zle už od pondelka...Ale za to sa jeho správanie sa ku mne zmenilo...jednak ho dosť prekvapila tá otázka od spolužiačky a jednak začali sme si písať už aj na icq...
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:) odpoved je jasna !! pacis sa mu ! nic viac asi o tom pisat netreba a myslim si ze aj vela uzivatelov sa vyjadrilo takto ! aj ked ja sa priznam ked ja som bol v tomto veku tak uz som nerobil somariny a ked sa mi pacila baba tak som ju nebil, nerobil jej zle ee ! ale da sa povedat ze kamoskam ktore som poznal tak som si z nich robil stale prdel ale vramci toho ze som ich mal rad a vedel som sa s nimi zabavit ! Ked si napisala ze to robi iba tebe , znamena to ze ta ma ako jeden BOD a ten BOD moze znamenat ze sa mu pacis a tym vyjadruje svoj cit k tebe aj ked je to hlupe vyjadrovanie pubertak a chalan ktory je hanblivy to nedokaze inak , lebo nikde nevidel svoj vzor a nemal sa to kde naucit ! Poznam vela pripadov kedy chalan rozbil babe hlavu , alebo ju podkopol ked bezala a cela bola doskrabana , alebo jej skoro vypichol oci a dovod = bol do nej sialene zamilovany a nevedel ako jej to vyjadrit bal sa ze ho vysmeje trieda, pred chalanmi hral velkeho hrdinu a rozpraval o nej ze je to hnusna namyslena neviem co , a potom im to len dokazoval tym ze robil zle Ale dovodov a vyjadrovani svojich citov a sposobov je XY .. neda sa tomu zabranit len ked sa s nim narovinu porozpravas alebo mu das jasne najavo ze onho nemas zaujem ak neprestane tak si daj s nim trosku vaznejsi pokec ale nech to navzdy pochopi !! aj on potrebuje vediet na com je u teba :idea:
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jojcek napísal: neda sa tomu zabranit len ked sa s nim narovinu porozpravas alebo mu das jasne najavo ze onho nemas zaujem ak neprestane tak si daj s nim trosku vaznejsi pokec ale nech to navzdy pochopi !! aj on potrebuje vediet na com je u teba
No vieš,už som sa ho opýtala,že čo si o mne myslí,a až na tretí krát mi napísal,že na čo mi to je....Ale nepovedal mi to...Vieš,keď on je taký podarený...A máš pravdu,plen problém je v tom,že ja by som sa s ním aj o tom porozprávala,len sa bojím,že si to všetko len namýšľam a bojím sa sklamania...Ale ako si si určite všimol,tak všetci až na jedného usera sa zhodli na jednom...Tým,že je neskúsený a nevie ako to má inak naznačiť,máš pravdu...pretože zatiaľ mal len jednu babu,aj to niekedy na základnej....Ale ako náhle sa na mňa pozre,roztápam sa pod jeho pohľadom.,..Neviem či si toto všetko už stíhol za tento posledný týždeň všetko všimnúť,myslím si,že som mu to dávala ako tak najavo...Ale jeho správanie sa ku mne vuditeľne zlepšilo...Po spolužiačkinej otázke:že prečo mi robí zle atď.(to si môžeš tiež niekde tu prečítať),očervenel...
No uvidíme ako to bude pokračovať,,...Ale myslím si,že je to už na dobrej ceste...
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:) prepac necitam vsetky prispevky .. reagujem sam a so svojim pocitom ako ti odpovedat ! no ked ocervenel tak ho ta otazka zarazila , keby mal niec proti tebe tak by asi priamo povedal ze ,, :x no asi preco je taka ... " ja neviem proste sama vies ze je HANBLIVY a boji sa ta . Ale ty sa neboj lebo on caka na tvoje vyjadrenie nie ty na jeho !!
Riesenie : Z oci do oci sa konecne porozpravajte alebo si napise cez ICQ , SMS ked sa uz tak hanbite jeden druheho, ale to by som neodporucal lebo sa moze zlaknut a jeho prvy moment bude napisat negativum cize to vsetko poprie ked sa s nim budes rozrpavat osobne aspon budes vidiet jeho spravanie , nervozitu ocervenenie, hyperaktivnost atd !! Cize neries taketo veci cez kamosky a kamosov nato si uz dost velka slecna 17 rokov fiiha ! a myslim si ze aj on . Pekne si to vyjasnite z oci do oci :wink:
VSAK UZ NIESTE MALICKI SKOLKARI , KTORI SA PRVY KRAT DO SEBA BUCHLI :lol:
eritrocit: este jeden prispevok, v ktorom budes pisat hrubymi pismenami, bude trest. Toto je posledne upozornenie. Myslim, ze Kobalt ti to napisal dost jasne, takze sa podla toho spravaj
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jojcek napísal:Z oci do oci sa konecne porozpravajte alebo si napise cez ICQ , SMS ked sa uz tak hanbite jeden druheho, ale to by som neodporucal lebo sa moze zlaknut a jeho prvy moment bude napisat negativum cize to vsetko poprie ked sa s nim budes rozrpavat osobne aspon budes vidiet jeho spravanie , nervozitu ocervenenie, hyperaktivnost atd !!
Jj...Ale vieš,ono je to trošku blbé...Už som ti písala,že sa bojím,že som si to všetko len namýšľala...A k tej kamoške,ona ma tiež šokovala tou otázkou,vie o mne všetko a aj o Peťovi,ale Peťo bol šokovaný viac ... :oops:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lienocka1269 napísal:...sme si písať už aj na icq...
Z osobnej skúsenosti by som Ti poradil, aby si takéto veci neriešila prostredníctvom netu, ajkeď viem, že cez net to ide najľahšie a napíšeš aj veci, ktoré by si mu nikdy inokedy v živote do očí nepovedala, no myslím, že od pondelku sa iba oťukávate a už konečne by som sa na tvojom mieste na niečo odhodľal. Pozvanie cez net môže byť - tým nič nepokazíš :)
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Z osobnej skúsenosti by som Ti poradil, aby si takéto veci neriešila prostredníctvom netu
Cez net mu to určite nechcem povedať!!!Ale myslela som to tak,že sme si už normálne začali na icq písať...Pretože predtým to bolo len tak,že keď som niečo ja alebo on potrebovali,len vtedy sme sa ozvali...A teraz cez víkend je u otca,vedľa v bytovke,tak sa ho chcem opýtať či by sme nešli von,pravdaže ak už oni nemajú niečo na pláne...
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

No podla mna je to jansé ne?U nás sa vždy vraví ked ti robí zle tak je dobre.Alebo nám náš triedy vraví že čo chceš aby ti robil dobre??Tak presne toto nám vraví triedny.Ale podola mna ťa chce.Sak ked vravíš že je ku tebe milý a ostatným babám to nerobí tak je to podla mna jasné ako facka ne??Tak sa drž.Možnos adáte do kopy! :oops:
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Povedala,respektívne napísala som včera Peťovi o svojom osobnom živote,čo vie len málo ľudí a povedala som mu aj to,že homám rada...A tak...A chcela som vedieť jeho názor...A on,že sa do druhých nestará a že som mu to písala z vlastnej vôle...A ja,že áno,ale že chcem vedieť jeho názor...A on,že či chcem,aby ma teraz ako ľudia ľutovali...A že to čo sa stalo,nevrátim už späť...A že to už nechce riešiť...A ja,že dobre...A nech sa mi ešte vyjadrí k tomu,čo som mu napísala,že ho mám rada a tak...Ale to osm mu napísala až na koniec a on nevedel na čo narážam...Tak som u napísala,že na čo...A on,že a čo ti mám teraz napísať...A ja,že čo chce...A on...Hmm...Stáva sa...To je odpoveď...
Ako to mám teraz všetko brať??????Čo si mám o tom myslieť...Lebo ja to naozaj netuším...Všetko čo k tomu povedal je:Hmmm...Stáva sa...To je odpoveď...
Napísala som mu toto:Ako som prišla na strednú,všetko je iné...A som rada,že sme taký kolektív aký sme,..Síce nie zo všetkými si rozumiem,ale stými čo áno,tak som rada,že ich poznám...To platí aj o TEBE....S tými čo si rozumiem mi každodenne prinášajú radosť a šťastie,ani si to neuvedomujú...Ale sú pre mňa veľmi dôležitý a vážim si ich...Už som si zvykla,že mi raz za čas urobíš zle a musím sa priznať,že mi to niekedy aj chýba,keď to dlhší čas neurobíš...Som rada,že aspoň niekto si ma v triede aj keď nezvyčajným spôsobom všíma...Nevadí mi to,aj keď som sa ťa už mnohý krát pýtala,že prečo to robíš a ty si mi mnoho krát neodpovedal...Aj tak ťa mám rada...A veľa pre mňa znamenáš...Na to sa môžeš spýtať aj Katy...A teraz cez víkend,keď sibol u otca som sa ťa chcela spýtať,že či by sme neskočili von,lebo som sa doma nudila,no nechala som to radšej tak,lebo som nevedala ako budeš reagovať...
A on na toto všetko reagoval len tými troma "vetami"....
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

No myslím že si si to pokazila sama ..ako už bolo napísané predo mnou ..tuším jin ti to povedal...takéto veci musíš riešiť do očí a nie cez icq ...toť sjo ...odpoveď dostaneš ak sa s ním normálne porozprávaš ....

ja som to pochopil tak že ste si písali ..ooprav ma ak sa mýlim
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nič nepokazila, veď len spravila iba to, čo sme jej poradili, aj keď iným spôsobom, čo naozaj bola chyba, ale nie až taká aby pokazila celú sitáciu, keby ju mal rád, ako myslím viac ako kamarátku, a ešte by ju chcel a túžil by po nej a nevedel by nájsť odvahu pripadalo by mu to ako sen, ďakoval by nebesiam že mu to napísala a vyznal by jej tiež lásku.

Chyba je v ňom, Lienočka bola opatrná, neverila tomu, nebola si istá, dokonca založila tému na hojku a tu prichádza problém č.2 a síce jeho správanie, 99% ľudí sa zhodlo na tom, že je do nej buchnutý. Aj ja by som prisahal že to tak je. A vidíš asi nie je.

Ale vôbec nechápem tú jeho reakciu, neviem si ju vysvetliť, bola chladná a odmeraná... proste ako keby z ľútosti. Myslím, si že keby ju mal rád, nepovedal by jej Stáva sa... ale napr. bolo by lepšie aby sme sa o tom porozprávali osobne a tam by jej povedal, že ju má rád.

Ale chyba určite nebola v Lienočke, my sme jej poradili že je do nej buchnutý, my sme jej poradili nech nájde odvahu. Takže ona spravila len to, čo uznala za vhodné vzhľadom aj na jej city.

Teraz sa mi naskytá otázka čo tým správaním vlastne sledoval?
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lienocka ubezpecim ta ze chyb nieje v tebe :wink: To co si mu napisala ..kazdy chalan ktory ma aspon troska viac rad babu by bol bohu vdacny ze mu nieco take napisala a ta "chladna" reakcia od toho chalana..nedava mi to zmysel no bola to z jeho strany chyba...sama vidis ako to dopadlo nechem moc skakat do toho ale vykasli sa nanho!On sam pride na to co sa BLBOSŤ spravil....netrap sa tym aspon vies ako ta "mal rad" ;)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:
Teraz sa mi naskytá otázka čo tým správaním vlastne sledoval?
NO vieš ETieNne ja to vidím skôr takto keby sa s ním rozprávala do očí nemohol by ustúpiť on ju má rád na 1 000 000% ale myslím že si zabudol na jednu vec už snáď tisíc krát sa tu riešila na hojku takáto neschopnosť chlapca a ty to vieš teda je dosť možné že sa zľakol a povedal tak ani nevie prečo je dosť možné že sa teraz preklína .....takže by som to hneď nevzdával a nehovoril že ju nechce ...jednoducho v tej chvíli mu prestal pracovať mozog a spanikáril ...
Napísať odpoveď